Prisjakt

Grumme

Medlem sen 2005-06-17
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
G
Grumme
6 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Finns absolut ingenting att klaga på. Jag beställde ett antal varor en kväll, och de levererades till min dörr 36 timmar senare. En lördag! Då bor jag ändå flera mil från närmaste medelstora eller stora stad. Generellt lägre priser än de fysiska apoteken, och dessutom bra kampanjerbjudanden med jämna mellanrum.

Electrolux EKI6763AOX (Rostfri)
Full Star 1
2.7
(6)
G
Grumme
6 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Nu har vi haft spisen i några månader, och även om den inte är helt värdelös, så är det många saker som stör. - Touchpanelen sitter ovanpå spisen, och kommer det ett par droppar vatten på displayen så är det mer regel än undantag att alla plattor stängs av. Inte så kul om det råkar koka över lite när man inte är i köket. - Kokzonerna är endast 21 cm i diameter, vilket innebär att när du steker med en 28-cm stekpanna så tar det lååång tid innan ytterkanten blivit lika varm som mitten. - Man kan endast använda full effekt på två plattor samtidigt. (Diagonalt) Försöker du att köra två plattor på samma sida för fullt så sänks den ena automatiskt. + Ugnarna är bra, men om du beställer på internet, var medveten om att den stora nedre ugnsluckan öppnas åt sidan, och har ett ganska stort handtag. Inte helt obetydligt när man ska placera spisen fick vi erfara. Spisskydd går att köpa, men det var inte enkelt, och det fäster man ovanpå spisen med medföljande häftremsor. Se till att ni får det rätt på första försöket.

Oppo UDP-203
Full Star 1
4.9
(22)
G
Grumme
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ur kvalitetssynpunkt så är det en fantastisk maskin, men det är ett par saker som saknas för att den ska få fullt betyg: Det ena är att den saknar appar för de vanligaste streamingtjänsterna, t.ex. Youtube, Netflix och Svt Play. Det andra är att den inte minns var i filmen man stängde av om man stoppar in en annan disc emellan. Den funktionen fanns både på min gamla blu-ray Samsung BD-J7500, och även på min ännu äldre Pioneer dvd-spelare. Är dessa saker inte viktiga för dig, ja då finns det ingenting att fundera på. Köp!

Erlan Cykel och Sport
G
Grumme
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

GRYMT snabb leverans! Beställde en cykelhjälm från dem på tisdag morgon. Två dagar senare kunde jag hämta ut den på mitt lokala paketutlämningsställe. Håller hjälmen samma kvalitet som företaget tycks göra så kommer jag att bli mycket nöjd. :-)

NetShop
G
Grumme
6 omdömen
BraRedigerades 15 år sedan

Efter en tveksam start med inget svar på två mail om borttappat lösenord samt +30 minuter i telefonkö utan att komma fram så blev min affär hos Netshop en trevlig upplevelse. Jag köpte en Samsung A656 50-tums plasma. Två dagar efter jag lagt min beställning så sänkte de priset med 1000:-. Jag mailade dem då och frågade om jag kunde få mellanskillnaden tillbaka eller varor/rabatter för motsvarande värde. De svarade då relativt snabbt att eftersom varan redan var levererad så gällde det ursprungliga priset, men erbjöd en återbetalning på halva beloppet, d.v.s. 500:- Leveransen gick hyfsat snabbt även om den blev felsorterad och hamnade på en terminal i Göteborg av någon anledning. Plasman levererades med svenska Posten till dörren. På det hela taget så är jag klart nöjd och även om deras kundtjänst tycks ha vissa svackor så verkar det vara ett seriöst företag som jag gärna handlar från igen.