Prisjakt

RasmusLeo

Medlem sen 2012-12-11
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Game Maniacs
Bra
(15)
Utmärkt
8 år sedan*
En fantastisk spel- och hobbybutik med ett bra utbud och konkurrenskraftiga priser. De har även en fyndkorg som ni inte får missa där man kan göra riktiga fynd. Det bästa är trots allt den fantastisk servicen och att de gör allt för att man som köpare ska bli nöjd. Här kan man handla tryggt!
*Redigerades 8 år sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Fantastisk butik som även säljer brädspel till riktigt bra priser som ingen annan kan matcha. Snabb leverans på de produkter som finns i lager. Tyvärr var mitt exemplar skadat och kartongen hade spruckit men Adlibris erbjöd direkt en helt ny vara kostnadsfritt eller prisavdrag för den skadade. Vilken service! Finns dock förbättringspotential för eran sida när det gäller spel då dessa inte finns samlade under några kategorier.
*Redigerades 9 år sedan
Philips 42PFL6877T
Full Star 1
2.5
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Visst har tvn en bra bild och visst är ambilighten en funktion som förhöjer tittandet men denna tv har alldeles för många defekter. Den är seg i menyerna och smart-tv funktionen är tyvärr långt ifrån så användbar som man hade hoppats. Men det värsta av allt är att den inte klarar av snabba rörelser. Trots att jag ser material i HD så "flimrar" bilden något oerhört om det är mycket snabba rörelser. Köp endast denna tv om du vet med dig att du bara ska se film helt utan snabba rörelser eller stillbilder, då har den en fantastisk bild med underbar skärpa, kontrast och färgåtergivning. Annars avråder jag dig från att köpa denna tv.
*Redigerades 9 år sedan