Kategorier
Prisjakt

hobb

Medlem sen 2005-06-02
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Säljer "Ersättningsbatteri för Neato XV". Andra företag säljer ett komplett set (man måste byta både höger och vänster sida samtidigt) Batteriexperten är något billigare än tex clas ohlson, men när jag skruvat upp och ska byta visar sig att de bara skickat batteriet för ena sidan. Totalt oanvändbart. Vid kontakt påstår de att det finns andra produkter som bara har ett batteri (men kan inte nämna nån) och vägrar ta det som en reklamation. "Misslyckas"(?) med att skicka returinstruktioner under lång tid. Lång historia kort får jag stå för fraktkostnad själv om jag vill returnera och raddar sen upp en rad vilkor då de inte tänker betala tillbaka pengar ändå, tex om de inte får varan innan öppet köp tid gått ut, vilket de redan sett till att fördröja. Köp inte.
ProjectorLamp
Dålig
(19)
Usel
2 år sedan*
Rent bedrägeri, håll er borta. Betalade ca 1600 kr för "orginallampa med lamphållare" , "status: 1-5 dagar". Efter 2-3 veckor mailar jag första gången och undrar vad status på leveransen är, inget svar. Först efter ytterligare veckor och mail med hot om åtgärder får jag svar: "lampan finns på utlämningsstället, vi har skickat mail och sms om detta", har varken fått det ena eller andra. Visar sig mycket riktigt att lampan legat och väntat 5 dagar i onödan (kanske 5v efter utlovad lev.), under denna tid har jag skickat mail och undrat var den håller hus utan svar. Nåja, nu fick jag ju lampan iaf, ser inte ut riktigt som den som sitter i men passar väl ändå. Blir lite orolig när jag testar första gången och ljuset fladdrar i ljusstyrka. Efter några timmar är den stabilare. Efter ytterligare 10-15 timmar en vecka senare slocknar den dock helt. Blir glatt överraskad när jag mailar om detta och får svar (telefonnumret går till en telefonsvarare i nån skrubb så mail enda kontaktyta), "detta händer ibland, returnera lampan så skickar vi en ny". Packar snabbt och ordentligt in den trasiga lampan och postar iväg den, ytterligare pengar rinner iväg på frakt. Ca en månad senare svaras det fortfarande bara undantagsvis på mail, de har inte skickat någon ny lampa, de har inte ens fått den trasiga i retur påstås det. Man kan ju undra varför de ens svarade på mailet om att lampan var trasig? De kanske ville få lamphållaren tillbakaskickad gratis för att återanvända till andra kunder? 1700kr i sjön och förlorad tid.
*Redigerades 2 år sedan
Samsung Galaxy Note GT-N7000 16GB
4.5
(93)
9 år sedan*
Allt kan ju bli bättre men detta är det bästa man kan få tag på just nu. Ska bli intressant att se hur ICS passar, som sagt visst lagg i dagsläget om man är en petig typ men betyget står fortfarande fast.
*Redigerades 9 år sedan