ProjectorLamp
  • Brett sortiment
  • Snabb leveranstid
  • Marknadens bästa priser

Mest populära produkterna från ProjectorLamp

Gästanvändare
Utmärkt22 dagar sedan

Lampan skickades dagen efter beställning. PostNord tog 1 dag på sig. Så mkt snabbt hanterat. Projektorlampa till Sony vpl-hw65es. Philipslampa made in Belgium. 200W Smidigt att betala med Klarna. Lätt att montera och fungerar bra. Var lite orolig med tanke på dåliga omdömen. Men det fungerade jättebra.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

beställde ny lampa till Sony fick orderbekräftelse direkt. Sedan helt tyst svarar inte på mail eller tele. Med andra ord kundservice obefintlig. Beställde av annat företag då jag ville ha en lampa dom skickade lampan dagen efter och tog en dag till sedan hade jag lampan hemma. Detta företag måste ses som bedragare kvalitet på lampa kan jag inte avgöra då den inte levererats trots att den skulle finnas i lager. Varning beställ inget från detta företag känns som bedragare.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Undvik detta blufföretag. Returnerade betald projektorlampa men fick inga pengar tillbaka och ingen svarar på kundtjänst. Undvik detta företag. Lurendrejeri!

h
hobb
3 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Rent bedrägeri, håll er borta. Betalade ca 1600 kr för "orginallampa med lamphållare" , "status: 1-5 dagar". Efter 2-3 veckor mailar jag första gången och undrar vad status på leveransen är, inget svar. Först efter ytterligare veckor och mail med hot om åtgärder får jag svar: "lampan finns på utlämningsstället, vi har skickat mail och sms om detta", har varken fått det ena eller andra. Visar sig mycket riktigt att lampan legat och väntat 5 dagar i onödan (kanske 5v efter utlovad lev.), under denna tid har jag skickat mail och undrat var den håller hus utan svar. Nåja, nu fick jag ju lampan iaf, ser inte ut riktigt som den som sitter i men passar väl ändå. Blir lite orolig när jag testar första gången och ljuset fladdrar i ljusstyrka. Efter några timmar är den stabilare. Efter ytterligare 10-15 timmar en vecka senare slocknar den dock helt. Blir glatt överraskad när jag mailar om detta och får svar (telefonnumret går till en telefonsvarare i nån skrubb så mail enda kontaktyta), "detta händer ibland, returnera lampan så skickar vi en ny". Packar snabbt och ordentligt in den trasiga lampan och postar iväg den, ytterligare pengar rinner iväg på frakt. Ca en månad senare svaras det fortfarande bara undantagsvis på mail, de har inte skickat någon ny lampa, de har inte ens fått den trasiga i retur påstås det. Man kan ju undra varför de ens svarade på mailet om att lampan var trasig? De kanske ville få lamphållaren tillbakaskickad gratis för att återanvända till andra kunder? 1700kr i sjön och förlorad tid.

Sigvardsson
Sigvardsson
8 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Köpte en ny projektorlampa, dom levererade en rekondad som var otroligt ljussvag, försökt få kontakt med dom i 9 månader. Antar dom försöker dra ut på de så mkt som möjligt tills man tillslut köper en ny lampa från en annan leverantör och inte orkar med dom längre. Nu har den "nya", efter 280 timmar, lagt av och jag har satt i min gamla lampa, som fortfarande efter 3700 timmar är starkare och med bättre färger än den jag fick levererad. Avråder starkt från köp, dom är väldigt oseriösa!

N
NotARobot
1 omdöme
DåligRedigerades 5 år sedan

Det tog tid [13 dagar] men den beställda lampan kom till slut. Angiven förväntad leveranstid var 1-2 dagar när jag beställde. När det gått nästan en vecka så försökte jag få tag på någon i andra änden. Tji fick man. Ingen respons på e-post och ett på det hela taget meningslöst meddelande på telefonsvarare. Meddelandet hänvisade bl.a till just e-post för bättre och snabbare kontakt. Vilket verkade lite märkligt. Till slut, på dag 12 får jag tag svar på tfn och ett besked om att lampan är på väg. Samma dag börjar meddelanden från posten dyka upp i inkorgen och dagen efter på dag 13 så finns lampan hos det lokala ombudet. Oh visst ja, och ett "Precis tillbaka från semestern" när jag undrade varför det var dött i deras ände av tfn och e-post. projectorlamp.se är ett fåmansföretag och tar man t.ex semester så vore det nog fiffigt med ett "Frånvaromeddelande" som autosvar på inkommande e-post. Så att man inte börjar undra om de dragit till Tahiti med pengarna? Att göra något liknande med tfn-svararen vore nog också fiffigt. Hur som helst, det tog tid men lampan jag beställt kom till slut.

j
jockotomen
2 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Snabb frakt men lampan som levererades var inte original trots att det stod så i beskrivningen. Skickade mail om detta men får inget svar. Mysko.

U
BraRedigerades 6 år sedan

Köpte projektorlampa till SANYO PLV-Z700, betalade med kort på hemsidan, lampan kom efter några dagar och den passade bra och fungerade. Jag är nöjd! Väldigt bra priser jämfört med andra!

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

ProjectorLamp

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.projectorlamp.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: AV Produkter Sweden Kommanditbolag

Organisationsnr: 969718-0991

Information hos allabolag.se