Kategorier
Prisjakt

SavageBoy

Medlem sen 2005-05-21
239
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Arlo Audio Doorbell
1.7
(2)
788 kr
9 månader sedan
Massor av krångel med den. Den första bytte Arlo ut, men det är fortfarande strul med synronisering och att den tappar kontakten med basstationen, trots att den är inom 10 meter från basstationen. Tanken är kanon, men för mycket strul ännu.
Cities: Skylines (PC)
4.5
(9)
53 kr
3 år sedan*
Fantastiskt kul! Lessnade på buggar och problem med Sim City 2013 och hittade detta UNDERVERK. Maxis - släng er i väggen! :D
*Redigerades 3 år sedan
Apple iPhone X 256GB
3.8
(26)
5 490 kr
3 år sedan*
Apples bästa iPhone någonsin! Redan när jag startade telefonen infann sig en känsla av ”wow”. Skärmen är så vansinnigt skarp, detaljrik och ljusskarp. Den lilla flärpen upptil stör inte det minsta. Redan efter en dags användning så har jag vant mig. Samma sak med att knappen i nederkant som försvunnit, jag saknar den knappt. Visst trycker jag som att den hade varit kvar ibland, men det ör vanesak. Allt som oftast kommer jag ihåg att svepa. Face ID funkar bra, det är i vissa dumma vinklar den kan krångla, men det är när jag inte har ansiktet framför telefonen ordentligt, typ om den ligger på en bänk. Annars reagerar den snabbt. Telefonen är storleksmässigt något större än iPhone 7, men mindre än Plus-varianten. Absolut gränsfall enligt mig, men kompenseras av den grymma skärmen. Det enda som går att gnälla på hittills är det vansinnigt höga priset, men ny teknik kostar. Samsungs flaggskepp är inte direkt billiga heller... De senaste åren när jag köpt senaste iPhone så har ingen riktig wow-känsla infunnit sig. Designen har ju mer eller mindre varit identiskt med fjolårets modell. Det här är något helt annat. Vill du ha en riktigt snabb och grym telefon så är väntan över. Satan vilken lur det här är ????????
*Redigerades 3 år sedan
Super 8 (BD+DVD)
3.8
(33)
59 kr
4 år sedan*
Mycket bra!
*Redigerades 4 år sedan
Headcare
OK
(94)
Usel
5 år sedan*
VARNING FÖR DESSA! Skickar ut spam, vilket är ett STORT VARNINGSTECKEN för att de är oseriösa. Skriver heller inte ut mail eller telefonnummer på sin hemsida. På hemsidan påstår de att företagsnamnet är "Haircity i sthlm AB", men i verkligheten heter de "Haircity i Stockholm AB". Fortkortning javisst, men man förkortar aldrig ett bolagsnamn.
*Redigerades 5 år sedan
Dune HD Base 3D
4.2
(28)
6 år sedan*
Jag är verkligen kanonnöjd. Tyvärr hade de ett tekniskt problem med en uppsättning spelare som gjorde att spelaren bara gick att sätta i stand-by, de gick inte att stänga av helt och hållet med fjärrkontrollen. Efter två utbyten hos Dustin så var problemet dock löst och spelaren har aldrig gjort mig besviken. OK, den har vid någon enstaka gång hängt sig precis i uppstarten, men det är det enda. Firmware släpps med någon månads mellanrum så spelaren lever och utvecklas. Jag kör yaDis filmbibliotek till spelaren, och har dels en 4 TB hårrdisk i den plus att jag strömmar filer från min NAS och allt flyter kanonbra. Inget lagg eller andra problem. Hade tidigare TviX i en massa år men till slut så behövde jag uppgradera och efter att ha konstaterat att TviX 3D var en stor flopp så hoppade jag på Dune, och är skitnöjd!
*Redigerades 6 år sedan
Gränsbygdens Köpcentrum
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
Jag är riktigt missnöjd. Skulle göra en beställning till mitt företag, men trots att man kan välja faktura företag som betalningsalternativ så går det inte att fylla i företagsuppgifter utan bara namnuppgifter som privatperson. Riktigt kasst! När jag sedan skulle gå igenom betalningssteget med faktura så fick jag upp ett felmeddelande, så jag ringde kundtjänst. Första killen som svarade sa att han inte kunde med internetbetalning så bra (trots att jag valde alternativet för internetbutiken i telefonmenyn) så han skulle koppla mig, och jag hörde hur han ropade "David" högt innan han kopplade iväg mig. Efter en massa signaler svarade David. Han verkade väldigt fundersam på mitt problem och bad mig vänta kvar i luren. Efter ett antal minuter med ringsignaler som gick fram så kopplades jag bort från deras telefonväxel. Om jag ringde tillbaks? Knappast. Under tiden jag satt och väntade i telefon så jag jag in på NetOnNet och beställde istället. 100 kronor dyrare, men köpet var klart på mindre än två minuter, helt utan strul.
*Redigerades 6 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Det enda som inte funkar bra här är returhanteringen.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung SyncMaster 2443BW
3.9
(35)
7 år sedan*
Kanonbra skärm
*Redigerades 7 år sedan
TViX 3D S2
3.9
(4)
8 år sedan*
Gränssnitten är ganska segt och inte supersnyggt. Saknar stöd för Tvixie, så på det viset är S1 en betydligt bättre produkt. Stort plus för 3D stödet samt möjligheten att stoppa in riktigt stora hårddiskar. Tyvärr så är supporten från tillverkare DVico totalt värdelös, och de svarar inte på några som helst mail. Svensk support kan dock fås via canman.se.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1