55 år i branschen
Företag med fysisk butik
5 års försäkring via Resurs

http://www.gransbygden.se

Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 45 år sedan
(data från 2017-12-11)
Detaljerad information Gränsbygdens Köpcentrum har fått betyget (6.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Kan varmt rekommendera Gränsbygdens köpcentrum! Har köpt ett flertal vitvaror från Gränsbyggden och jag har alltid blivit mycket professionellt mottagen som kund. Mkt bra rekommendationer av duktiga säljare som vet vad de pratar om. Bra priser med leverans på utlovad tid!
  11 dagar sedan
 • Usel
  Beställde diskmaskin, ugn, micro, spisfläkt och en gashäll 13/7.
  30/8 meddelar de att gashällen är försenad.
  4/9 gör jag misstaget att beställa granitbänskiva med hål efter hällen vi beställt.
  22/9 meddelar de att gashällen är försenad och sen ringer de och meddelar att den utgått och det finns ingen annan modell med samma mått.
  24/10 ser jag att de lagt upp en ny modell med rätt mått så jag mailar direkt att jag vill ha den.
  26/10 erbjuder de en annan modell och jag förklarar att den inte kommer passa.
  28/10 meddelar de att de ska lösa detta.
  Idag är det den 18/11 och de svarar inte längre på mina mail!

  Verkar vara Gränsbygdens Köpcentrums affärsidé att lägga ut bra erbjudanden för att sen försöka kränga något annat med bättre marginal.

  Undvik!
  23 dagar sedan
 • Utmärkt
  Mycket kunnig personal, utmärkt service och bemötande, en stjärna till om lev. tiderna alltid kunde hållas.
  27 dagar sedan
 • Usel
  Beställde en diskmaskin Asko i serie 8, allt ok. Dagen efter ringde Gränsbygden upp och att det var inga problem och att de hade maskinen i lager men att det var 5 serien istället. Jag påpekade att detta var en annan maskin och att det fanns skillnader, de skulle ringa tillbaka. När de sedan gjorde det igen efter 2 dagar så hade de inte 8 serien utan de kunde erbjuda mig 5 serien. Jag påpekade att jag hade beställt 8 serien och den ville jag ha. De stod på sig att jag skulle få 5 serien och att detta var en dyrare maskin och att det inte fanns skillnader. Jag fick numret till VD på Asko (vilket är konstigt att man ger ut) och jag pratade med honom. Det fanns några skillnader på maskinerna så jag hade rätt i den frågan. Samtidigt kontrollerade jag med honom vad betäckningen NS stod för på den maskinen som jag blivit erbjuden. Det visade sig att detta stod för att maskinen inte har avhärdare vilket jag behöver eftersom min kommun har hårt vatten.
  Ren bluff försäljning. De lägger ut en vara som de inte har och erbjuder kunden en annan istället. Jag hade dock tur med att jag fick ordern makulerad.
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Vi köpte alla våra köksmaskiner från gränsbygden- Allting var perfekt och detta levererades fritt till vår bostad och vi fick dessutom hjälp med att bära in maskinerna Det var speciellt bra eftersom kylskåpet vägde cirka 100 kg. Kyl och frysskåpet av märket LG var speciellt lyckat då det har en funktion som gör att vi kan få kallt vatten och is bitar. Även induktionsspisen var ett lyckat köp då den drar mindre energi. Gränsbygden hjälpte till med en räntefri kredit.vilket var bra när man skulle betala köksmaskinerna.
  Allt fungerade perfekt.
  1 månad sedan
 • Utmärkt
  Bra och snabb leverans.
  Har pensionär som levererar.
  Fick hjälpa till lite.

  :)
  1 månad sedan
 • Dålig
  Beställde en häll och ugn och åkte faktiskt dit och hämtade, eftersom jag läst att de skickats ut fel varor tidigare. När de lämnade ut varan från lager var det en siffra fel i artikelnumret på ugnen men jag försäkrades om att det skulle vara rätt ändå, vilket det förstås inte var. Jag fick en annan ugn än jag beställt, som dessutom var en del billigare än den jag skulle ha. När jag påpekade detta hade de väldigt dålig koll på sitt lager och sina produkter. De kom med olika bortförklaringar och skulle hela tiden "kolla upp" olika saker och återkom aldrig när de sa att de skulle göra det, så jag fick ringa dem nästan varje dag för att komma vidare. När de väl gått med på att det var fel ugn försökte även byta och sälja på mig andra ugnar som jag inte ville ha. Det känns inte som om de är alls vana vid webbhandel, och har inte alls den kundhantering man vant sig vid från andra butiker. Jag blev inte direkt svindlad, och fick tillbaks pengarna till slut, men alldeles för mycket hästhandlarfasoner för att jag skulle kunna rekommendera dem till någon. Det var otroligt mycket mer värt att lägga 300 kronor mer på en ugn från elgiganten; inget strul, bra grejer och svensk bruksanvisning.
  3 mån sedan
 • Usel
  Kan bara instämma med föregående talare. Hur man kan driva ett företag med SÅ dålig service är häpnadsväckande.
  Vi beställde alla vitvaror till vårt nya kök med garantin att det skulle ta 4-5 veckor att leverera. Det tog 11 veckor och 6 dagar innan vi fick alla delar. När man ringde eller mejlade så hade de massor av bortförklaringar varför varorna inte hade skickats. Jag hittar minst tre mejl där de ljuger och säger att "de ska skickas denna veckan".
  Det slutar med att vi får den sista vitvaran uppgraderad till en finare som de har hemma. Tyvärr var den defekt vid leverans och nu är det 4 veckor sedan jag anmälde den trasig. De säger att de kontaktat tillverkaren men när jag frågar efter ärendenummer får jag inget svar alls.

  Ett tips till Gränsbygdens, LJUG INTE!

  De flesta människor tror jag uppskattar uppriktighet. T.ex. "Vi har just nu problem med vår leverans från tillverkaren så din vara kan bli försenad. Vi du avbeställa eller välja denna vara istället för samma pris". Det kan man ju i alla fall hantera
  4 mån sedan
 • Dålig
  Jag hade kunnat skriva en roman om gränsbygdens obefintliga kundservice. Om man dessutom blandar in de mängder av lögner och bortförklaringar jag fick utstå under nästan två månaders tid så förstår jag inte hur denna firma går runt.

  När jag tillslut kände mig tvungen att avbeställa varorna som aldrig kom tog återbetalningen ungefär en vecka.

  Stor varning för gränsbygden men de får en tvåa i betyg då återbetalning kom hyfsat snabbt.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  För några veckor sedan köpte jag en tvättmaskin på Gränsbygden.Jag måste säga det sällan man får ett så fint bemötande och så duktiga på ljust vitvaror tycker jag.
  Tvättmaskinen är nog den bästa jag haft på många år, den går tyst och tvättar renare än vad jag upplevt tidigare med andra tvättmaskiner.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Vi var på Gränsbydens Köpcentrum och köpte en Whirlpool Kyl o Frys och vi blev mycket förvånade över deras stora sortiment av vitvaror och kunnigheten från personalen. Vårt köp var ett kombiskåp med Less-frost-teknologi och Energiklass A+. Det hade en bra design anpassad till olika kök. Priset var bra, vi fick det hemkört, skåpet fungerar alldeles utmärkt! Vad kan man mer begära!
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Det är mycket man skall tänka på när man ska välja nya vitvaror. Jag ringde till Gränsbygdens Köpcentrum där jag fick en bra information om deras sortiment. Eftersom jag förstod att dom hade det vi sökte åkte vi dit. Efter ett bra bemötande handlade vi en Electrolux tvättmaskin och en Electrolux torktumlare till mycket bra priser. Vi fick allt hemkört. När vi nu också använt våra nya maskiner, kan vi inte vara annat än mycket nöjda.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte två tvättmaskiner med torkmöjlighet för något år sedan. Kom rätt fort, väldigt billigt. Inget alls att anmärka på.
  Lite lustigt att man måste ringa för lagerstatus, men det går ju det också.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket bra.
  Kom snabbt och bra service.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Vi var på jakt efter en ny spis och kanske gjorde som många andra gör nuförtiden, använde nätet.Vi fastnade för en Cylinda S874 KV. Men eftersom jag inte är så intresserad av att handla på nätet så körde vi till Gränsbygdens Köpcentrum, som inte är så långt från Helsingborg, vi tog det också som en utflykt. Väl där fick vi se att det fanns mycket att välja på. Det blev ingen Cylinda utan vi köpte en Elektrolux EK C7011 BOW till ett bra pris. Vi fick bra information av kunnig personal, efter en vecka hade vi spisen på plats. vi är mycket nöjda med vårt köp och kommer att handla här igen.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte nyligen alla mina vitvaror på Gränsbygden. Bra priser, bra personal och leveransen fungerade utmärkt. Jag kan varmt rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Vi skulle köpa ny kyl och frys. så vi sökte på internet och kom till prisjakten. Jag såg att Gränsbygdens köpcentrum hade ett stort sortiment och bra priser. Jag ringde upp och fick prata med en både trevlig och kunnig person. Jag fick mycket information på mina frågor, och vi bestämde oss för att åka ditt. Det fanns mycket att välja på. Men efter att vi fått den information vi behövde, bestämde vi oss för kyl och frys av märket Electrolux. Både kylen och frysen såg bra ut och hade hög prestanda och dessutom bra pris. Vi fick dem hemkörda på några dagar. Man tog också med vår gamla kyl och frys. Allt gick smidigt och lätt och fungerar utmärkt. Så vi är mycket nöjda.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Åkte till Gränsbygden, eftersom jag hört att dom hade ett stort och brett sortiment när det
  gäller vitvaror, och det hade dom. Personalen var både kunniga och trevliga. Köpt en Bosch diskmaskin till ett mycket bra pris och jag fick den levererad dagen efter snabbt och bra. Min nya diskmaskin fungerar alldeles utmärkt och med ett mycket gott resultat. Och eftersom jag behöver köpa både kyl och frys, såg jag att det vara många märken att välja på till mycket bra priser. Så till Gränsbygden kommer jag att återkomma.
  8 mån sedan
 • Usel
  Efter månader av funderingar hade jag så bestämt mig för en smal induktionshäll och en matchande ugn med pyrolytisk rengöring. Skitsnygga grejer! 2/2 skickade jag in min beställning till Gränsbygden och fick omedelbar en orderbekräftelse. "Toppen!" Tänkte jag. Dags att sätta i gång med köksrenoveringen! Så jag började riva ut lite grejer ur köket och väntade på min leverans.

  2 veckor senare hade jag inte hört nåt mer. Inte ett ljud... Jag hörde därför av mig för att fråga vad som hade hänt och om mina grejer är på väg.
  Svaret blev: "Angående din order xxx - Hällen X har fått en ersättare som heter Y. Den kommer in till vårt lager på tisdag."
  Jag svarade "Jag kan acceptera tingens ordning om ni erbjuder mig en rejäl rabatt!
  Den häll ni nu erbjuder mig finns att beställa för 4999:- hos en annan leverantör." Det var OK och jag skulle få en häll som var mycket billigare men hade ungefär samma funktioner.
  Men alla kan göra misstag..

  22 dagar efter beställning kom så äntligen ett leveransmeddelande från fraktbolaget. Ivrigt klickade jag på godssökningen. Först varannan timme. Sen lite glesare. Sen insåg jag att inget hände med godssökningen. Dessutom var det bara angivet att hällen var med. Ingen ugn...
  Hur mycket misstag ska man få göra...

  Jag ringde dom och fick veta att ugnen tyvärr var ersatt med en annan ugn. En bättre till samma pris. (25 dagar efter beställning) Tyvärr visste dom inte vart min häll var men föreslog att jag skulle kontakta fraktbolaget... Jag insåg även att min ersättningshäll såldes för 4999:- på deras hemsida. "Men då får jag ju ingen rabatt!" sa jag. Säljaren lovade att han skulle fixa så att jag fick en rabatt - och höjde priset på hemsidan med 1000:-
  Ska man hålla på med nätförsäljning om man gör så mycket misstag?

  Jag kontaktade fraktbolaget som återkom dagen efter och sa att de hade sökt överallt i hela Sverige, men mitt gods var inte scannat någonstans. Inte ens som mottaget av chaffören som skulle ha hämtat. Jag skrev och frågad om det är i såna här tillfällen som konsumentköplagens paragrafer 31-33 gäller.
  (Konsumentköplagens paragrafer 31-33 ger mig rätten att häva köpet och köpa det som vi ursprungligen avtalat någon annanstans. Det är sedan Gränsbygdens ansvar att täcka mellanskillnaden. )
  Responsen från gränsbygden blev. "Beklagar strulet med (fraktbolaget).
  Hällen Y - kommer in till vårt lager är nu 2 veckor bort."

  Tror du som läser nu att det är strul med fraktbolaget?

  Jag har ännu inte hävt köpet... Det sker nog i dag.

  Uppdatering: Jag skickade ett mail i går och hävde köpet. I dag kom ett leveransmeddelande om att ugnen är på väg. Jobbigt för gränsbygden att de nu får betala returfrakt också.
  Uppdatering 2: Enligt tillverkaren så utgick den häll jag beställde, ur deras sortiment, maj 2016.
  9 mån sedan
 • Dålig
  Hade för avsikt att beställa en diskmaskin av Gränsbygden men den modellen som dom ger pris på är inte den modell dom levererar. Jag skulle få en annan maskin med bättre bättre funktioner men den saknade vario hinge vilket behövs för att den ska passa i Ikea kök. Hade jag beställt så hade jag fått hem en maskin som inte hade passat. Har varit i kontakt och påpekat detta för dom. Jag tycker det är dåligt att dom inte tar bort produkten utan fortfarande ger pris på en vara dom inte levererar.
  9 mån sedan
 • Usel
  Beställde en mikrovågsugn den 21a januari. Har ringt två ggr och frågat efter den, första gången så sa de att den kommer i slutet av nästa vecka, det gjorde den inte. Nästa gång jag ringer så säger de att den kommer i mitten av nästa vecka, det gjorde den inte. Den har ännu inte kommit (28 feb) Ingen hör heller av sig trots att de säger att de ska ringa dagen efter. Så... ja riktigt dåligt alltså, undvik.

  Uppdatering:
  8 mars - Ännu har ingen hört av sig och ingen micro har dykt upp. Ringde dem och denna gång sa de att den ska komma i början på april. De hade svart i lager dock, men jag vill ha den i rostfritt så...
  9 mån sedan
 • Usel
  Varan (diskmaskin) var slut så jag frågade om en annan. Denna var också slut på lager, sen slutade kundservice att svara trots att jag just nu har betalat 6000 kr som de inte verkar ha brådska med att skicka tillbaka.
  9 mån sedan
 • Perfekt
  Efter en liten miss initialt, vilket kan hända alla, så ställdes allt till rätta med råge. Bra löpande kommunikation och fantastiskt bra lösning till slut.

  Vi har handlat vitvaror och värmepumpar från Gränsbygden i snart 15 år och lär fortsätta med det.
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en Whirlpool WWDC 9614, den kom på 4 dagar till dörren, mer än 2400kr billigare än vad mina lokala handlare skulle ha för samma maskin.

  Har tidigare åkt till butiken och köpt en bänkdiskmaskin, men efter ha flyttat ytterligare 50 mil bort så var hämtning i butik inget alternativ. Tänkte att jag ger de en chans eftersom priset (1000-1500kr) var så bra kontra de mer kända webbbutikerna.

  Fick sms avisering om leverans och allt funkade bra
  11 mån sedan
 • Utmärkt
  Hittade butiken här på prisjakt, aldrig hört talas om den innan. Deras priser lockade mig men butikens låga omdöme skrämde mig lite. Kände att det var värt ett försök och jag är otroligt nöjd. Smidig affär, bra service och bästa pris.

  Det enda som drar ner från en tia till en nia är att jag hade lite svårt att få tag på dem via telefon men det vägdes dock upp med otroligt bra respons via mail.
  11 mån sedan
 • 2016-12-12 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  Totalrenoverar kåken så jag följde rådet på deras hemsida om att kontakta dem för ett paketpris. Pratade med en riktigt trevlig kille, alltid gött med en försäljare med lite humor! Och priset gjorde inte mig mindre glad, klart billigare än de stora kedjorna som jag jämförde med.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Handlade alla mina varor på Gränsbygden och är mer än nöjd! Jag gillar personligen Siemens så jag valde detta till hela mitt kök. Fick ett pris från Gränsbygden som ingen annan var i närheten av och både service och leverans gick så smidigt det någonsin kan. Tycker det är tråkigt att en så trevlig butik fått så mycket dåliga omdömen här. Det ska nämnas att några av mina vitvaror kom med ett utländskt språk men det var original Siemens produkter och två minuter för att ändra språk var inga problem för mig :)
  1 år sedan
 • Usel
  Skulle nog läst här innan jag beställde en diskmaskin.
  De har som system att skicka en annan modell än det man beställt.
  De meddelar inte bytet heller.
  Må så vara att den jag fick var dyrare (Bara gränsbyggden som har den modellen) men en annan energiklass än den beställda.

  Rekommenderar tyvärr inte Gränsbyggdens Köpcentrum.
  1 år sedan
 • Hej SirMacke!

  Beklagar din uppfattning och köpupplevelse utav oss.
  Vi har nyligen lanserat en ny hemsida där lagerstatus visas och stämmer.
  Vi hoppas att ni återkommer och att er köpupplevelse blir bättre.

  Återigen, beklagar detta.
  Mvh Gränsbygdens Köpcentrum

 • Usel
  Beställde varor för några år sedan och då var det aldrig några problem. Försökte beställa från de igen under sommaren och har fortfarande inte fått några varor. De har upprepade gånger hänvisat till att de kommer men hittar alltid på en ny ursäkt. De har försökt sälja på mig andra produkter som är sämre till samma pris och jag börjar tyvärr fundera på om jag någonsin kommer att få det jag har beställt.
  1 år sedan
 • Hej elajjt!

  Beklagar er köpupplevelse.
  Vi jobbar verkligen för att få ökad kundkontakt och även på att vara försiktiga med att utlova transportvillkor på beställda varor. Vi har dock bara härom veckan fått upp vår nya hemsida med lagerstatus som skall stämma och vi hoppas därav att ni kan tänka er att återkomma för att låta oss bevisa vad vi verkligen går för.

  Återigen, vi beklagar detta väldigt mycket.
  Mvh Gränsbygdens Köpcentrum

 • Perfekt
  Var skeptisk inför köp med så dåliga omdömmen...
  Fick dock det det jag beställde, snabbare än utlovad leverans. Dessutom till lägts pris på marknaden. Vad ska man säga? 10 stjärnor!
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Usel
  Känner helt igen mig i "Superlativ"s beskrivning. Jag hamnade i exakt samma problem med utbytesprodukter osv. Jag blev dock irriterad och nyttjade rätten i 33§ KkL och gjorde ett täckningsköp av en produkt som har de av mig tydligt definierade egenskaperna jag krävt redan från början. Direkt efter köpet förklarade en chef där att de så klart ändå skulle stå för mitt nya köp. Efter jag skickat in det kvittot i mitten av juli hände ingenting. Efter ett antal hot om KFM osv så mailade de häromdan och sa att de endast tänkte återbetala det jag betalt från början (kan dock tilläggas att de inte kommit än, räknar inte med det heller). För att sätta i perspektiv kan sägas att jag blev ursprungligen lovad leverans i mitten av maj, gjorde täckningsköp i mitten av juli och har fortfarande, 1 sept, inte fått ett öre. En anmälan till ARN har dock gått in och jag väntar med spänning
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Usel
  Värre än uselt. Katastrof!

  10 februari. Jag beställer en Gorenje spisfläkt och får en leverans någon vecka senare. Öppnar kartongen när fläkten ska monteras, efter ytterligare någon vecka. Det visar sig att de skickat fel produkt med fel mått. Efter detta gör jag en lång rad påstötningar och förfrågningar. Varje gång lovar Gränsbygden snar leverans av den rätta fläkten. Ibland med löften om extrasnabb leverans och kompensation för den långa väntetiden. Men varje gång glömmer de beställa. Inga löften infrias. Förvirringen på orderavdelningen är total. Ingen tar ansvar, ingen följer upp eller återkopplar.

  Här nedan följer min dagbok med Grränsbygden:
  26 februari. Jag ringer Gränsbygden. Trevlig herre lovar se till att rätt fläkt kommer påföljande vecka. Ingenting händer.
  7 mars. Jag ringer Gränsbygden. Ny trevlig herre svarar, hittar ingen notering om min reklamation. Ska ordna fram en annan fläkt med rätt mått inom två dagar. Ingenting händer.
  15 mars. Jag ringer Gränsbygden. En tredje trevlig herre lovar att kolla upp vad som har hänt och återkomma. Mejlar tillbaka senare samma dag att fläkten komma in till Gränsbygden 21-25 mars för att sedan skickas vidare till mig. Jag svarar att jag vill ha leveransen snabbare och får nytt mejl från att den ska skickas omgående från fabriken direkt till mig. Ingen spisfläkt dyker upp.
  22 mars mejlar jag och frågar vad som händer. Får svaret att ”Lars” ska kontakta mig omgående. Ingen ”Lars” hör inte av sig.
  24 mars ringer jag ”Lars”. Han lovar återigen en direktleverans från Gorenje omgående. Lite senare på dagen ringer ”Lars” och förklarar att han ångrat sig beträffande direktleveransen eftersom det blir för dyrt. I stället ska han ”slänga med” några köksknivar. Ingen spisfläkt levereras.
  5 april ringer jag Gränsbygden. Trevlig dam bekräftar att fläkten är beställd från Gorenje men den har tyvärr inte kommit ännu. Jag föreslår att hon ordnar en direktleverans från Gorenje. Hon ringer upp senare samma dag och lovar att ”chefen” ska kontakta mig påföljande dag. De ska då också erbjuda någon form av kompensation eftersom jag fått vänta så länge. Ingen chef från Gränsbygden ringer.
  7 april ringer jag Gränsbygden. Ny trevlig dam ska undersöka och lovar återkomma. Det gör hon inte.
  8 april. Samma dam som föregående dag lovar att genast kontakta Gorenjes säljare. Hon ringer senare och meddelar att hon inte fått tag på säljaren men lovar återkoppla så snart hon fått tag på honom. Ingen återkoppling.
  11 april klockan 10. Ringer Gränsbygden och kopplas runt mellan flera olika säljare. Hamnar till sist hos samma dam som tre dagar tidigare. Fortfarande ingen kontakt upprättad mellan Gränsbygden och Gorenje. Det har nu gått två månader och jag beslutar att begära pengarna i retur och blåsa av ärendet. Av den utlovade kompensationen blir förstås ingenting. Hoppas dock på att få tillbaks pengarna.
  11 april klockan 10.30. Beställer samma köksfläkt från Elgiganten.
  12 april klockan 9:50. Paketet från Elgiganten finns att hämta på Coop. Visserligen 139 kronor dyrare än hos Gränsbygden men det är det värt!

  Vill gärna också berätta sista kapitlet i mitt mellanhavande med Gränsbygden: En tid efter att jag begärt pengarna i retur fick jag ett vadderat kuvert utan avsändare på posten. I kuvertet låg ett doftljus, en disktrasa (ny) samt en handskriven lapp med en ursäkt för allt krångel jag hade haft med Gränsbygden. Ingen underskrift.
  Även om själva butiken är under all kritik så finns det flera i personalen som är enormt trevliga. Stort tack till dem!
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Perfekt
  Som trogen "internetkonsument" kan jag inte säga att jag var annat än skeptisk när jag hittade denna butik. Många som klagar på lång leveranstid, gråimport och fel leveranser. Där emot står det tydligt på sidan att det kan vara ca 8 veckors leveranstid.
  Och då ska det tilläggas att när vi köpte nytt kök till vår förra hus tog elgiganten 12 veckor på sig att leverera.
  När det gäller gråimport så finns det i stort sett i ALLA affärer i olika utsträckningar. Ta reda på vad det är som du ska köpa, om du inte vill betala ett överpris, jag antar att du är vuxen samt ska handla för ett antal 10-tusenlappar, nån form av undersökningsplikt har man när man handlar på nätet.
  Vitvaror till nytt kök kostar en hel näve pengar och jag vill naturligtvis inte betal för mycket, jag uppskattar att jag spara minst 10.000 kr på att handla på Gränsbygden jämfört med elgiganten/media markt trots paketprisen som dom erbjuder när man köper alla vitvaror på en gång.

  De som jag kan hålla med om är att vissa av Gränsbygdens kundtjänst medarbetare borde gå nån utbildning i kundrelationer alt. hur man pratar i telefon.
  Jag provade att ringa dom enbart pga. vad som skrivits här och har viss förståelse deras upplevelser via telefon.

  I dagsläget, tre veckor efter beställning har jag fått allt utom spisfläkten som var restad hos leverantören enl. Gränsbygden, uppdaterar mitt omdöme när jag fått allt. =)

  + PRISET!
  + Stort utbud.
  + Flera betalningsalternativ.

  - Kundtjänsten är delvis väldigt amatörmässig.
  - Ett stort antal produkter har fel visningsbild på deras sida(kontrollera noga innan beställning).

  För tillfället måste jag ge dom 9/10, men uppdaterar när hela min ordet har levererats.

  -----------------------------

  Skulle uppdaterat detta för längesedan.. =)

  Hur som, alla produkter levererades förutom spisfläkten vi valt.
  Pengarna kom tillbaka så fort de konstaterat att de ej kunde erbjuda fläkten vi beställt.
  Får tilläggas att vi försökte beställa samma fläkt från andra leverantörer men stötte på samma problem där, noterad som beställningsvara men var slut hos tillverkaren.
  Så allt som allt.. 10p.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Usel
  I purchased a Nilfisk pressure washer which developed a fault. As it was still under guarantee I took it back to be repaired. After waiting for 5 weeks and numerous phone calls, I was told to pay nearly 800:- for the repairs! I declined as it was under guarantee, so they said they would un-repair it and I would have it back as soon as possible. 3 months later and many more phone calls and I had still not had it returned. So I suggested to pay half the repair cost as a good will gesture to speed things up. This was declined! After a further 2 months and many, many more phone calls I decided to contact my lawyer to take proceedings against gränsbygden. After gränsbygden received my letter to tell them of my intentions, a week or so later my machine was returned un-repaired! The pressure washer hose conection was missing, and the new gun attachment had been changed for an old one! I buy products from all over the world and deal with many companies and I have to say that gränsbygden have the worst customer service and care I have ever experienced anywhere ever! I would definitely not recommend this company to anyone, and I myself will never buy anything from them again. SHAME ON YOU GRÄNSBYGDEN!
  I've given 1 star as it seems as though I must give something to rate it. Otherwise it would be a big '0'
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Usel
  Fullständig fiaskobutikl. Tål inte att upprepas hur usla de är. KÖP INTE!

  Beställt vara som de nyligen sänkt, och ingen vara kommer... sen börjar det "Vi kan ersätta med annan vara" och så kommer de med undermåliga förslag som bara gränsbygden erbjuder och som de säger är bättre till samma pris. Skulle snarare säga utgågna modeller som är flera år gamla som troligen slängts.

  Efter 1 månad har jag fortfarande inte fått varorna jag beställt, bedrövligt! Så nu står jag här med byggarna men utan vitvaror.... vilka pajaser!
  1 år sedan
 • Usel
  Never ever!
  Jag har köpt hos de 3ggr hittills. 1 gång gick det bra, varan var på plats. ingen problem.
  Andra gånger köpte jag ett spis. De bekräftade via telefon att varan är i lager och stämmer bra med internetorder. Jag körde till de för att hämta varan, och på plats fick jag veta att de har inte hemma, men kan beställas och får man inom några dagar. De lovade att den ska levereras hem till mig på fredag. Fick pengarna tillbaka efter 4 veckor och ringt de 100 gånger. Tycke att det kan hända med alla!
  Köpte jag att kaffemaskin igen, ingen dyr sak som är beställnings vara. Samma historia, är i lager, hämtar den, finns inte på lager, kommer denna veckan vi lovar vi fixar osv... Fick pengarna tillbaka efter 3,5 vecka på denna gången eftersom kaffemaskinen är inte i lager fortfarande. Deras lagerstatus är inte pålitlig. Har försökt prata med butikchefen, gick inte heller. De lovade flera gånger att ringer mig, men blev aldrig. Inte rekommenderat. Fick läxan.
  1 år sedan
 • Usel
  Aldrig mer! Köp INGET där. Ingen kundservice när problem uppstår. De bryr sig inte ett dugg om kunden efter de mottagit pengarna. När jag försökte kräva tillbaka mina pengar för en order som de inte klarade av att leverera så fick jag inte svar på flera dagar. När jag först fick tillbaka pengar så fick jag inte tillbaka vad jag hade betalat, det fattades några hundralappar. Möjligt de tog betalt för dårlig kundservice?
  1 år sedan
 • Usel
  Begärde och fick en offert på vitvaror, ca 25.000:- och frågade om ngn from av rabatt vilket jag inte fick, dock köpte jag en Mitsubischi luftvärmepump inkl rör och fästen, sk "installationskit". Pumpen kom, teknikerna kom o upptäckte att rören inte var sända. Bet 2000:- för ett jobb som aldrig blev gjort pga av slarv av Gränsbyggdens Köpcentrum. Blev lovade hela paketet tillsänt inom ett par dagar, det är nu snart 3 veckor sedan, dom ber om ursäkt och beklagar men gör inte ett smack åt saken. Jag har handlar från Kina, USA, Ebay, uk och de och aldrig blivit så illa behandlad så STOR VARNING för detta företag som gärna vill ha betalt men sedan inte har ngt som helst ansvar!
  Tänker handla resten av vitvarorna av ngn annan.
  /Isak
  1 år sedan
 • Perfekt
  Var osäker om jag skulle beställa från Gränsbygdens då jag kollade igenom deras betyg här på prisjakt vilket gjorde mig lite orolig först.

  Men jag tog kontakt och frågade om Hace CB-17 luftkonditionering fanns i lager och fick svar snabbt att det gör den och leverans ca 1 vecka. Så la beställningen och betalade med kort. Efter ett par dagar så skickades produkten med DSV hem till mig. Inga skador och produkten fungerar utmärkt.

  Gränsbygdens hade det billigaste priset ink frakt. Skiljde 2100 kr då mot konkurrenterna.
  1 år sedan
 • Usel
  Leverans gick bra men Hoover tvättmaskinen höll bara två månader! Garantihantering var den sämsta jag stött på! Noll ansvar! Har hållt på att försöka ordna detta nu i snart två månader och fortfarande inte fått maskinen utbytt skandal!
  1 år sedan
 • Bra
  Har för 3 år sedan beställt både tvättmaskin och torktumlare av dem.
  De gav mig samma pris som konkurrent och även om leveransen tog lite tid så kom den inom ramen för utlovad tid.
  Fick även en pelare med korg att montera dem på.

  Som tidigare nämnt så är hemsidan lite dåligt uppdaterad och man kan inte se något lagersaldo. Så det är bäst att dubbelkolla så varan finns på lager innan man beställer.

  Har idag beställt en Electrolux ugn som de verkar vara en av de första i Sverige att få in. Ville egentligen ha en annan modell men den verkar ha börjat fasats ut och denna var uppföljaren. Fick den till samma pris som den andra.
  Får återkomma hur leveransen fungerar.

  *Uppdatering*
  160414 - Ugnen är skickad och på terminal enligt spårningslänk
  160415 - Inkom på den lokala terminalen imorse. Utkörning på måndag om jag inte ville hämta den själv. Kan inte klaga på leveranstiden i alla fall.
  160418 - Ugnen kom levererad hem till mig
  160518 - Ugnen fungerar som den ska och jag är nöjd på den fronten. Men det verkar dock vara en importerad modell ( ej nordiska marknaden ) då svensk bruksanvisning saknas och Electrolux svenska kundtjänst inte hittar den i sina system.
  1 år sedan