Kategorier
Prisjakt

prosearch

Medlem sen 2012-11-04
9
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Wüsthof 4347
3.8
(1)
17 dagar sedan*
Ja, det här är ju givetvis ingenting man slipar sina handsmidda japanska mästerknivar med. Det kanske säger sig självt. Men för billigare knivar i rostfritt stål blir resultatet slående bra. Min skrämmande slöa santokukniv, också från Wüsthof, blev rakbladsvass på några drag. Faktiskt betydligt vassare än de gånger jag lämnat in den för slipning hos den lokala knivsliparen, en alkoholiserad skojare som kränger skridskor och slipar bort uppåt en halv centimeter från knivarna man lämnar in. Kolla på Youtube hur du använder produkten rätt så lär du inte bli besviken. Klart prisvärd produkt som jag rekommenderar varmt.
*Redigerades 17 dagar sedan
Zoovillage
OK
(160)
Dålig
3 månader sedan*
Man får först betala för frakt OCH sen 59 kr för returfrakt, vilket är obegripligt. Det är ju Zoovilage som försökt sälja en vara som inte passar mig. Då är det fullt rimligt att de står för returfrakten.
*Redigerades 3 månader sedan
Weber Premium Träkol 5kg
2.3
(1)
99 kr
5 månader sedan
Bättre än det träkol som sälj av din lokala livsmedelsbutik, men för ett kol som marknadsförs som premium är det knappast godkänt. Mestadels småfraktioner, dvs mycket smul som faller genom bottengallret och ojämn kvalité mellan pallar. Ryker mycket vid antändning, vilket också indikerar att kvaliteten inte är den högsta.
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(117)
2 189 kr
6 månader sedan
Ljudbilden är hygglig, men knappast bra. Maxvolym löjligt låg med MacOS eller iOS. Okej batteritid.
Cykloteket
OK
(39)
Usel
7 månader sedan
De återbetalade bara 1000 kr på en barncykel, trots att de gör reklam vitt och brett för att de återbyter dem för 2.500 kr. De hävdade att cykeln var ”för sliten” – jag är rätt säker på att alla cyklar hamnar i en container oavsett. Har köpt 2 barncyklar vid två tillfällen i år, bägge har levererats med inadekvat inställda bromsar. Vill man ha dem fixade hänvisas man till att boka en tid på en hemsida och återkomma vid annat tillfälle. Därtill otrevlig och oengagerad personal. Ofta slut på saker som borde finnas i lager som tillhörande cykelställ, lås, ringklockor etc
Nordic Nest
Utmärkt
(238)
Bra
8 månader sedan
Lång levereranstid. Dock ett plus för sista milen till dörren med Budbee.
CDON
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan*
Oklart hur man betalar Massa skumma avbetalningsalternativ Krävde personnummer för köp Antar att jag får en faktura från något företag vid namn ”Qliro” Qliro tog en kreditupplysning på mig – något som inte var tydlig under köp processen. = olustig kundresa
*Redigerades ett år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
OK
2 år sedan
29kr för Klarna-faktura?? Vilket jävla ocker. 60 kr i frakt, till ombud för tre korta kablar. Borde gå att slänga i ett vanligt kuvert med 20kr i porto.
Philips AEA2500
2
(1)
5 år sedan*
Fungerar med min Macbook Pro mid-2014, men ljudet börjar hackar efter halvtimmes spelning, även trots special-konfigurering via terminalen och obehindrad kommunikationsväg med ett avstånd av knappa 5 meter. Ljudkvalitén är okej när det väl fungerar obehindrat. Möjligt att det hade fungerat bättre med kortare avstånd och annan utrustning. Jag är dock inte nöjd med mitt köp. Enheten borde klara av att prestera under dessa villkor.
*Redigerades 5 år sedan
Wiggle SE
OK
(97)
Dålig
5 år sedan*
Köpte en cykel på Wiggle. Wiggle meddelade att cykeln skulle skickas i två paket. DHL hämtade upp ena paketet två dagar efter beställning. Sex dagar senare anlände ett paket som endast innehöll ram, styre, bromsar och sadel. Paketet med hjul och trampor saknades. Kontaktade Wiggle via formulär på deras sajt, fick flera timmar senare ett mail där någon meddelade att hen hade tagit kontakt med deras verkstad. Därefter tystnad. Efter det har jag ej fått något mer svar från Wriggle via mail. Efter påtryckningar på Twitter så svarar någon att DHL har slarvat bort paketet, fast det klart och tydligt framgår av DHL:s tracking service att de inte har tagit emot det andra paketet. Även när jag ringer DHL så menar de att de ej mottagit något paket. Försökte ytterligare kommunicera med Wiggle huruvida de fortskred eller tänkte lösa situationen, men fick ej svar. Efter 7 dagar från det att första paketet anlände, det vill säga totalt 16 dagar efter beställning, så dök plötsligt det förlorade paketet upp med DHL. Har fortfarande inte hört något från Wiggle Fördelar: + I vissa fall konkurrenskraftiga priser Nackdelar: - Ytterst begränsade möjligheter att kontakta företaget - Otillfredsställande svar från support, i det enstaka fallet då de svarade - Verkar svara på mail summariskt Slutsats: Jag kommer inte att handla av Wiggle igen. Företaget ger ett opålitligt intryck.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1