krille_ro

Medlem sen 2005-02-24
36
Bidrag
31
Hjälpsamröster
DJI Osmo Action
4.1
(8)
2 790 kr
9 månader sedan*
Fösta känslan är att den är minst lika bra som GoPro Hero7. Var lite orolig efter att ha läst massa tester att den skulle kännas som ett billigare alternativ, men nej inte alls. Självklart spelar priset roll. Den var rejält mycket billigare än motsvarande GoPro när jag köpte den så väger jag in det också lite eftersom GoPro nästan aldrig reas ut. +Robust, Inte alls plastig som en del har påpekat. Känns verkligen som en premiumprodukt +Fantastiskt bra stabilisering. Utan den hade kameran varit värdelös +Bra batteritid. +Lätt att använda filter +Lättnavigerade menyer +Bra app -Inte så vidvinklig som GoPro när man använder Rocksteady -Lite större än GoPro. Inte mycket men ändå. -Inte touchscreen på främre skärmen, men den har iallafall en skärm :-) -Ingen HDMI utgång och inte stöd för USB-C -> HDMI heller. -Dyr adapter för att få ljudingång på kameran. Samma sak på GoPro dock Total sett är jag väldigt imponerad.
*Redigerades 9 månader sedan
Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB
4
(40)
6 619 kr
ett år sedan
Fantastiskt bra mobil på många sätt. Snabb att ladda, extremt bra skärm och lång batteritid dra upp betyget rejält. Fingertryckssensorn under skärmen är inte så precis och snabb som den på S8 och S9. Må hända att gamla placeringen på baksidan inte var så genomtänkt men efter ett tag som vande man sig och då funkade det perfekt. Dock mycket bättre än på iPhone 11 där man har tagit bort sensorn helt och hållet. Kameran är helt fantastisk med mycket bra kvalitet i dåligt ljus. Använder proffsläget en hel del och med rätt inställningar kommer man nära vad man får med en hyfsad systemkamera. Från början var prisläget lite väl högt men nu när du kan få den för ca 8500:- (dec 2019) är det en no-brainer jämfört med iPhone 11 Pro Max 256GB som är det närmaste konkurrent från Apple.
Samsung Family Hub 2.0 RF56M9540SR (Rostfri)
3.3
(1)
32 990 kr
ett år sedan
Efter ett par veckors användande börjar jag få en uppfattning om vad man kan använda den här leksaken till. Det är fortfarande ganska ont om applikationer till den men Samsung lovar att det kommer uppgraderingar framöver. Man får väl se om det stämmer. Innandömet är ganska opraktiskt utformat, och svårt att få till en bra placering av allt som man vill ha i kylen. Ett stort plus för flexizonen som går att använda som kyl. Annars hade den varit för lite för en stor familj. Vi har kopplat in en Ring dörrklocka med kamera som det finns stöd för. Väldigt bra att bilden kommer upp på kylen när det ringer på dörren. Mycket av funktionerna är mest försäljningsgimmick, men ett par saker är väldigt praktiskt. Inköpslistan funkar jättebra. Så fort man tar det sista fyller man i lista på kylen så ploppar det upp i telefonen. Sen att kunna ha recepten nära till hands är guld värt. Vet inte om det är värt priset men har man råd och är lite pryltokig skulle jag slå till.
Sudio Två
2.4
(7)
179 kr
2 år sedan
Det är alltid svårt med att köpa hörlurar då inget öra är det andra likt men den hör designen passar mina öron perfekt. Kan inte ha vanliga in-ear lurar. Väldigt bra ljus för priset, och väldigt lättdrivna. Jag vill gärna har ordentligt punch då jag tränar och de här passa perfekt till dansmusik. Rekommenderas varmt!
Sonos Connect: Amp (ZonePlayer ZP120)
4.3
(33)
2 år sedan
Har haft dessa i många år nu och aldrig några problem. Några säger att det är dyrt med Sonos men med tanke på sitt starka andrahandsvärde, användarvänliga app, och kompatibilitet är det ingen konkurrent som kommer i närheten. Kan tipsa om en app som heter SonosTube som gör det möjligt att spela Youtube-klipp genom Sonos.
Sonos Connect (ZonePlayer ZP90)
4.6
(98)
3 849 kr
2 år sedan
Har haft dessa i många år nu och aldrig några problem. Några säger att det är dyrt med Sonos men med tanke på sitt starka andrahandsvärde, användarvänliga app, och kompatibilitet är det ingen konkurrent som kommer i närheten. Kan tipsa om en app som heter SonosTube som gör det möjligt att spela Youtube-klipp genom Sonos.
Sonos Play:1
4.3
(103)
1 987 kr
2 år sedan
Praktisk, snygg, enkel att använda, bra ljud för sin storlek. Finns inte så mycket negativt att säga om Play:1 förutom möjligtvis priset som är i högsta laget. Perfekt hade den varit om man också kunde använda den på samma sätt som Sonos Connect med lågnivåsutgång för att koppla till extern förstärkare.
Champion CHAF210 2,5L
4
(2)
899 kr
3 år sedan*
Snygg och praktiskt. Ganska lätt att rengöra. Gör jättebra klyftpotatis och mozzarella-sticks. Minst lika bra som i min riktiga fritös, och snabbare än i vanliga ugnen. Behållaren skulle gärna få vara en storlek större. Nu räcker det till typ 3 portioner så inget man använder när det kommer massa gäster.
*Redigerades 3 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Usel
5 år sedan*
Har förvisso hyfsade grejer, men riktig ockerfrakt. Under 299:- är fraktkostnaden 99-109:- !, trots att mycket av Conrads produkter är tillräckligt små för en jiffypåse. Varför? Slutar nästan alltid med att man köper från andra ställen.
*Redigerades 5 år sedan
Microsoft Xbox One 500GB
4
(113)
3 633 kr
5 år sedan*
Har både PS4 och den här så jag är inte på något sätt partisk. Den har sina styrkor och givetvis svagheter. + Ingången för HDMI, funkar riktigt bra med bilden från mediaplayern genom boxen. + Kontrollen, mycket skönare än ps4. Kanske en vanesak men ändå. PS4 är dock bättre än PS3 som var för små för mina händer. + Ganska väl fungerande gränssnitt. Allt är en smaksak men när man väl har ant sig så fungerar det riktigt bra. - Snål med appar, finns ingen vettig mediaplayer för att spela upp saker från NAS. Borde inte ha varit så svårt att göra en slimmad version av Windows Media Player . Den som har kommit har dessutom inte stöd för undertester vilket är riktigt kass då jag framförallt använder den som en mediaspelare. - Stor, den är förvisso tyst den här gången till skillnad från xbox 360 :-) - Fortfarande 2 AA batterier till handkontrollen, Käns väldigt snål. Man borde ha kostat på sig en LiPo acc tycker jag. Allt som allt så tycker jag att det är ett vettigt köp. Speciellt eftersom den kostar 1000:- mindre än en PS4
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1