Prisjakt

mrkbj

Medlem sen 2012-05-04
2
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Önska
Bra
(3)
Bra
4 månader sedan
Har aldrig beställt via nätet utan skött mina inköp i fysiska butiken i Gislaved. Också handlat i fysiska butiken som finns i Jönköping samt den som finns i Värnamo. Alltid fått gott bemötande även om det känns som den varit bäst i Gislaved. Service och inspirationen är god i alla butiker och utbudet är bra. Det som tyvärr talar emot är att priserna är höga jämfört med en del andra butiker som säljer samma varor.
KaffeKapslen
Utmärkt
(500+)
Bra
4 månader sedan
Utbudet av kaffekapslar är bra de säljs till rimligt ordinarie pris jämfört med fysiska handeln. Det är första gången jag handlar från företaget och jag är imponerad av hur snabbt varorna levererades med DHL. Jag beställde på lördag kväll, men pga helg packades varorna först på måndagen och redan på tisdag morgon fanns paketet att hämta hos min lokala utlämningsställe. Av snålhet, för att komma upp i fraktfritt som är lite väl hög siffra i dessa tider, har jag nu kapslar för minst ett år framöver, men jag kommer definitivt handla där igen. Jag beställde enbart märkeskapslar och inte några budgetmärken.
Samsung SE
OK
(152)
Dålig
ett år sedan*
Bra priser, på en del produkter, jämfört med hos återförsäljare. Den stora nackdelen är att Samsung använder Bring vilket ger oerhört löjligt långa leveranstider. Från Samsung till Bring tog det bara en dag, från Bring till mig tog det mer än en vecka, mot Samsungs utlovade 1-3 dagar. Detta är inget nytt problem utan har så varit under en lång tid.
*Redigerades ett år sedan
Logitech M510
Full Star 1
3.5
(20)
346 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Köpte datormusen förra sommaren och redan efter en kort tid var det som om den plötsligt tappade kraft, blev slö, precis som andra har beskrivit. Byta batterier hjälpte inte utan problemet kom och gick. Även jag kontaktade Logitech kundtjänst men fick aldrig något svar. Har provat musen på olika datorer samt med olika batterimärken men med samma resultat. Men när väl musen fungerar så är den rätt så skön att hålla i. Jag gillar att mottagaren är liten, jämfört med tidigare modeller från logitech där mottagaren har varit stor som ett USB-minne. Skulle dock hellre se att sidoknapparna var på var sin sida om musen samt att de vore mindre.
*Redigerades 9 år sedan