Kategorier
Prisjakt

mooseking

Medlem sen 2012-04-22
21
Bidrag
4
Hjälpsamröster
WD Red WD30EFRX 64MB 3TB
4.3
(65)
958 kr
7 år sedan*
Köpte tre diskar tillsammans med min Synology DS412+ och efter bara 6 dagar (!) så gav en av dem upp. Ska reklamera den idag och hoppas att jag bara hade otur med en trasig disk. Uppdatering 2014-01-23 Inga problem att byta disken, och har nu reparerat volymen. Följer upp när de snurrat lite längre Uppdatering 2014-03-28 Nu har det funkat klockrent sedan bytet och jag förmodar att jag fick ett dåligt exemplar. Uppdatering 2019-05-02 Diskarna har varit igång mer eller mindre konstant sedan inköp tidigt 2014 och inte haft några problem alls.
*Redigerades 2 år sedan
Axis Communications M2025-LE
3.5
(1)
3 831 kr
3 år sedan
Strålande bra kamera för mina syften. Jag övervakar min tomt och spelar in samt larmar till telefon vid rörelser. Har aldrig fått några falsklarm pga skuggor, snö, buskar etc - däremot av spindlar på linsen (lockas av IR-belysningen) samt större katter. Bra inställningsmöjligheter, utmärkt bild både i dagsljus och mörker, bra app (men jag använder mest RTSP) och inget att klaga på. Var också en av ett fåtal kameror som fanns i Svart version - som passar snyggt in på mitt mörka hus.
Wahoo Elemnt Bolt
3.6
(3)
2 232 kr
3 år sedan
Jättenöjd. Jag kör inte i skogen som Magnil2 nedan, men på landsväg är den strålande. Använder den tillsammans med tjänster RideWithGPS där jag planerar mina rundor, sedan laddar jag över dem till enheten och har navigering under nya rundor. Funkar bra med Strava också och det känns som om batteriet aldrig tar slut
Samsung UE55HU7505
4.2
(19)
3 år sedan
Verkligen en bra TV. Första TVn som jag kände var konkurrenskraftig i pris och erbjöd 4K. Man måste tänka på att göra inställningarna rätt och att det bara är en HDMI-port som stödjer 4k, men sen är den fantastisk. Använder inte smart-tv alls, eftersom jag kör chromecast, så det är bara bildkvalitet och utseende på tvn som jag bedömmer.
Ubiquiti Networks UniFi AP AC LR
4.3
(27)
1 019 kr
3 år sedan
Kan inte annat än stämma in i hyllningarna. Det är lite störigt att man inte har controller inbyggd i hårdvaran, och att man utan att köpa en hårdvaru-controller eller att mecka in den på en PI inte kan ha kontrollern ständigt tillgänglig. Nu måste jag starta datorn och programmet för att göra ändringar. Men det är inte så ofta man gör det så jag är ändå supernöjd!
Sony MDR-XB950BT
3.8
(37)
4 år sedan*
Jag är inte jätteimponerad, ljudet är visserligen bra och de sitter skönt, men när jag har telefonen i fickan så blir det ständigt glapp i överföringen, speciellt om jag rör mig på något sätt som sätter kroppen emellan lurarna och telefonen. Det sänker känslan rätt rejält...
*Redigerades 4 år sedan
Lampbutiken.se
Bra
(9)
Utmärkt
5 år sedan*
Fick en felaktig del i min beställning och efter samtal skickades en ny inom några timmar. Utmärkt bemötande och snabb leverans (även första gången)
*Redigerades 5 år sedan
Barnaffär G-knapp
Usel
(3)
Utmärkt
6 år sedan*
Bara handlat på butiken i Malmö, men där är de vänliga och hjälpsamma!
*Redigerades 6 år sedan
Google Chromecast
4
(229)
390 kr
6 år sedan*
När jag köpte denna för 14 månader sedan så var användningen beegränsad, men nu när SVT, TV4, Netflix och många andra stödjer Chromecast är den oumbärlig.Finns fortfarande saker som hade kunnat bli bättre, som t.ex stödet för undertexter och bättre videostöd, med för denna summan är det ett kap!
*Redigerades 6 år sedan
Copter Screenprotector for LG G2
3.3
(1)
99 kr
6 år sedan*
Efter en dags användning är förstås erfarenheterna begränsade men jag tänkte ge ett första omdöme. Mycket enkelt att applicera, passformen är precis som den ska vara och det var lätt att få bort bubblor. Skärmen har blivit något mindre "hal", men ännu är det inget som stör mig - markant bättre än tidiga varianter i smartphone-eran. Har gått från ett tjockt skal (plånboks-stil) till detta och äntligen är telefonen sådär liten och lätt som den ska vara! Edit: Efter några veckors användning har ytan blivit lite "bubblig", men det stör inte märkbart. Fortfarande betydligt bättre än ett tjockt skydd som jag hade tidigare.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1