Prisjakt
Lampbutiken.se
 • Personlig kundservice
 • Stort sortiment Snabb leverans
 • Säkra betalsätt Öppet köp
johnnythefox
johnnythefox

63 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Snabbt och smidigt till mycket bra pris, +++++. Beställde på fredag 31/7 och hämtade ut paketet på måndag 3/8. Beställde Belid taklampa där det även medföljde både Halogenlampa och påkopplad lampkontakt, det är inte många affärer som skickar med det eller gör så. Som sagt toppen!

S
StefanJr

27 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Toppbetyg! - Bästa priset - Bra kommunikation - Blixtsnabb frakt (till rimligt pris) - Bra packning

Utmärkt
4 år sedan

Vid de tillfällen jag har beställt(3ggr) har det fungerat toppen och jag vill tillstå att bilderna stämmer väl med produkterna men det är alltid svårt att göra sig en uppfattning om en produkt utifrån avbildningar, men obeskrivligt skönt att kunna beställa med ett par klick! Väl paketerat och vid ett köp som hade en smärre skada på skärmen löste det sig smidigt. Bra priser överlag, stort utbud och jag kommer helt klart handla fler gånger från Lampbutiken.

Lampbutiken.se svarar:2018-01-13
Hej! Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det ger oss ännu mer energi att sträva efter bra kundservice och göra bra jobb åt våran kunder! Med vänlig hälsning Team lampbutiken.se
801run

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Jag har handlat två gånger från Lampbutiken och har bara bra upplevelser. Första gången var för ett år sedan ungefär, en badrumslampa där leverantören hade packat lampan dåligt så att en av kuporna hade gått sönder under frakt. Lampbutiken skickade snabbt ut en ny kupa. Nu senast på Black Friday beställde jag två lampor till det vid tidpunkten bästa priset på prisjakt. Båda kom fram snabbt och välemballerat. Jag kommer handla här igen och rekommenderar dem varmt. Full pott!

Lampbutiken.se svarar:2017-12-21
Hej! Tack så mycket för dina fina ord! Vi fortsätter göra vårt bästa för att du och alla kunder skall bli nöjda nästa gång också! God Jul! Med vänlig hälsning Team lampbutiken.se
3theros

34 omdömen

Usel
4 år sedan

Tittat på två olika lampor som de säljer för runt 2500kr som egentligen ska kosta runt 300-500kr. Tackar prisjakt för den jämförelsen. Om bara dem har just den lampan du vill ha skulle jag vara försiktig om den är dyr.

Lampbutiken.se svarar:2017-12-14
Hej! Det låter jätte märkligt. Vi tar det på fullaste allvar, eftersom vi har konkurrenskraftiga priser på våra produkter. Kan du vara snäll och svara på vilka två lampor det angår, så kan vi kolla upp om det är något som är missförstått? Om du återkommer med vilka lampor det angår så kan vi ge dig ett komplett svar! Med vänligt hälsning, Kundservice lampbutiken.se
v
vilden

78 omdömen

OK
5 år sedan

Otroligt bra pris (50% billigare än övriga), snabb leverans, är väldigt nöjd. Reviderar betyget till acceptabelt då det fanns en anledning till det låga priset... står ingenting om att lampan vi köpt inte var dimbar. Trots hänvisning till produkten jag köpte fick jag rådet att köpa en dyr dimmer som skulle fungera. Det gjorde den givetvis inte och först efter ett flertal mail fram och tillbaks informerar de mig att lampan vi köpte ej var dimbar :-(

F
FredrikE

21 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Fick en felaktig del i min beställning och efter samtal skickades en ny inom några timmar. Utmärkt bemötande och snabb leverans (även första gången)

Utmärkt
6 år sedan

Mycket lätt att beställa, trevlig kontakt och snabb leverans. Sen ett extra plus för bra packat, såg ut som att någon verkligen gått lös på papper och tejp 😀. Kan verkligen rekommendera sajten. Tyvärr så stämde inte lagersaldot på prisjakt så jag höll på att missa butiken på grund av detta, dvs artikeln fanns i lager trots att Prisjakt indikerade annat.

Betyg köpupplevelse

Om butiken

Lampbutiken.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.lampbutiken.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DG Budgethandel AB

Organisationsnr: 556811-3905

Information hos allabolag.se