Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-01-10
  R
  Rhodes(4 omdömen)
  Vid de tillfällen jag har beställt(3ggr) har det fungerat toppen och jag vill tillstå att bilderna stämmer väl med produkterna men det är alltid svårt att göra sig en uppfattning om en produkt utifrån avbildningar, men obeskrivligt skönt att kunna beställa med ett par klick! Väl paketerat och vid ett köp som hade en smärre skada på skärmen löste det sig smidigt. Bra priser överlag, stort utbud och jag kommer helt klart handla fler gånger från Lampbutiken.
  Lampbutiken.se svarar:2018-01-13
  Hej! Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det ger oss ännu mer energi att sträva efter bra kundservice och göra bra jobb åt våran kunder! Med vänlig hälsning Team lampbutiken.se
  2017-12-20
   8
   801run(2 omdömen)
   Jag har handlat två gånger från Lampbutiken och har bara bra upplevelser. Första gången var för ett år sedan ungefär, en badrumslampa där leverantören hade packat lampan dåligt så att en av kuporna hade gått sönder under frakt. Lampbutiken skickade snabbt ut en ny kupa. Nu senast på Black Friday beställde jag två lampor till det vid tidpunkten bästa priset på prisjakt. Båda kom fram snabbt och välemballerat. Jag kommer handla här igen och rekommenderar dem varmt. Full pott!
   Lampbutiken.se svarar:2017-12-21
   Hej! Tack så mycket för dina fina ord! Vi fortsätter göra vårt bästa för att du och alla kunder skall bli nöjda nästa gång också! God Jul! Med vänlig hälsning Team lampbutiken.se
   2017-12-13
    3
    3theros(32 omdömen)
    Tittat på två olika lampor som de säljer för runt 2500kr som egentligen ska kosta runt 300-500kr. Tackar prisjakt för den jämförelsen. Om bara dem har just den lampan du vill ha skulle jag vara försiktig om den är dyr.
    Lampbutiken.se svarar:2017-12-14
    Hej! Det låter jätte märkligt. Vi tar det på fullaste allvar, eftersom vi har konkurrenskraftiga priser på våra produkter. Kan du vara snäll och svara på vilka två lampor det angår, så kan vi kolla upp om det är något som är missförstått? Om du återkommer med vilka lampor det angår så kan vi ge dig ett komplett svar! Med vänligt hälsning, Kundservice lampbutiken.se
    2016-09-08
    Redigerades 2016-10-08
     v
     vilden(78 omdömen)
     Otroligt bra pris (50% billigare än övriga), snabb leverans, är väldigt nöjd. Reviderar betyget till acceptabelt då det fanns en anledning till det låga priset... står ingenting om att lampan vi köpt inte var dimbar. Trots hänvisning till produkten jag köpte fick jag rådet att köpa en dyr dimmer som skulle fungera. Det gjorde den givetvis inte och först efter ett flertal mail fram och tillbaks informerar de mig att lampan vi köpte ej var dimbar :-(
     2016-05-09
      m
      mooseking(21 omdömen)
      Fick en felaktig del i min beställning och efter samtal skickades en ny inom några timmar. Utmärkt bemötande och snabb leverans (även första gången)
      2016-01-08
       j
       joadah(27 omdömen)
       Mycket lätt att beställa, trevlig kontakt och snabb leverans. Sen ett extra plus för bra packat, såg ut som att någon verkligen gått lös på papper och tejp 😀. Kan verkligen rekommendera sajten. Tyvärr så stämde inte lagersaldot på prisjakt så jag höll på att missa butiken på grund av detta, dvs artikeln fanns i lager trots att Prisjakt indikerade annat.
       2015-12-13
        c
        ceel(9 omdömen)
        Snabb leverans och väldigt bra packat! Har köpt lampor på nätet från andra butiker där emballeringen varit bristfällig men dessa hade verkligen gått in för att grejerna ska hålla!