Prisjakt

freddang

Medlem sen 2012-01-26
19
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Bulldog Age Defence Moisturizer 100ml
Full Star 1
1.8
(1)
119 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Som de andra produkterna från bulldog men lite värre. Helt ok produkter men jag råkade vilja testa denna när jag ändå beställde hem med rabatt. Satan i gatan vad man misslyckas med produktens doft. Det är fel på produktutvecklingen i företaget. Detta är inte en ”herrdoft”. Det är definitivt inte en damdoft. Det är vidrigt att man tror att detta ska vara i ansiktet... Edit 15/5. Tar bort en stjärna. Luktar vidrigt, helt sjukt dåligt. Luktar värre än ormsalva.
*Redigerades 4 månader sedan
Bulldog Original Moisturizer 100ml
Full Star 1
3.7
(4)
69 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan*
Min första fuktkräm. Känns fräscht att använda men med min ringa erfarenhet(noll) så vill jag egentligen bara påpeka att doften bör ändras... luktar teatreeoil? Lite spaaktig doft, typ som en blandning av gran och liniment. Blev förvånad över att man väljer en sådan doft. Det var samma med fuktkrämen med SPF15(protective moisturiser). Värst av dom är age defence... vidrig lukt.
*Redigerades 4 månader sedan
Bulldog Protective Moisturizer SPF15 100ml
Full Star 1
2.9
(3)
108 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan*
Min första fuktkräm. Vilken udda doft? Uppdaterad 13/4. Gav tillbaka en stjärna då det finns en variant som luktar värre. Läs om age defence moisturiser.... fyyyy... Produkten fyller verkligen sin funktion för priset. Doften är inte längre påtaglig men kunde varit mer neutral. Just nu använder jag Mary Kays moisturizer och nja... kan nog ha kvar bulldog ändå. Uppdaterad 31/1. Tar bort en stjärna. Jag är 46 och man undrar ju om det är en produktutveckling från fonus som gjort att man valt denna doften? Känns fräscht att använda men med min ringa erfarenhet(noll) så vill jag egentligen bara påpeka att doften bör ändras. Luktar teatreeoil? lite spa-aktig doft, typ som en blandning av gran och liniment. Blev förvånad över att man väljer en sådan doft. Det var samma med fuktkrämen original moisturizer.
*Redigerades 4 månader sedan
Philips 2200 Series EP2231
Full Star 1
1.8
(1)
4 190 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*
Detta är en leksaksprodukt. Philips gör inte kaffeprodukter! Punkt! Min Siemens eq.5 strejkade så jag kollade över sortimentet på kaffemaskiner i black friday i liknande priskategori. Fastnade för denna då det var ett bra pris för rätt prisklass. ——— Den är sååååå dålig! ——- Den som förordar denna och ger höga betyg har inte använt en bra maskin och har strängt låga krav på kvalitet. Du kan inte jobba hemifrån om du ska ta en kopp kaffe samtidigt, vill du dessutom undvika att väcka sambon(frugan) så får du brygga i en annan maskin. Kvarnen för ett sådant oväsen och deras lösning för att bönorna ska komma till kvarnen är dessutom fullständigt undermålig. Det sitter en vibrerande knopp som ska få bönorna att ramla in mot kvarnen? Uppstart kan ta en ”evighet” för den koffeinsuktande morgonkaffedrickaren. Mjölkskummaren .... är en historia för sig att förstå. Du kommer inte att skumma mjölk i den mängden du vill ha. Philips vet vad du ska ha så du får det du får.. sen är det inte skummad mjölk, det är ånguppvärmd mjölk i en glasbehållare. Men... +? - finns inga. Redan när vattenbehållaren närmade sig att ta slut första gången så låg det vatten som läckt ut runt maskinen. Van som jag är med kaffemaskin så har jag koll på behållaren och den var knappt halvfull. Samma sak hände vid andra gången det närmade sig slutet. Maskinen är återlämnad inom 1 vecka som den sämsta skit jag handlat för runt 4000kr.
*Redigerades 9 månader sedan
Samsung UE55KS7005
Full Star 1
3.9
(19)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Jag är inte sjukligt kräsen men sjukt nöjd med teven. Köpt på Elgiganten för 9990:- på nyårsafton. Grym kvalitet med riktigt enkelt användande enligt mig. Ett riktigt "budgetval" för en topprodukt i teknologi. Saknar 3D men har ju det mesta annars. Visst finns det något att anmärka på såsom "grå" nyans när man tittar från en snäv vinkel men då är det oxå en "snäv" vinkel. :-) Däremot så är det väldigt mycket positivt för under 10000:-! Teven i kartong får precis plats stående i "brunnen" framför baksätet på Volvo V70 -12(kan vara bra att veta)! Bluetooth. Har testat hörlurar(Voxmio theater) och det funkade toppen. Övrigt. Jag köpte till samsung hw-k460 soundbar från mediamarkt(som f.n. rear ut för 1990, till det skickar man in uppgifter för att även få bt-surroundhögtalare i samma serie på köpet.) Högtalarsystemet sitter snyggt på väggen och var barnsligt enkelt att koppla in. Btw. Även jag önskar att Patrik G's inlägg om inställningar läggs in igen. Annars ska tydligen hifi-klubben erbjuda gratis disc(kan ju vara schysst att göra ett köp samtidigt)? 19/8-2017 Jag har en grymt nöjd känsla över denna teven. Quantumtekniken och bra bildsignal via bredbandsteve gör att tekniken passar som handen i handsken. Älskar teven. 21/9-2020 Fjärrkontrollen har skador i plasten och texten på kontrollen försvann för längesedan(Fjärrkontrollen är dyr). Teven i sig är fortfarande toppen för priset.
*Redigerades ett år sedan
Samsung HW-K460
Full Star 1
3
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Citerar Strifeman till viss del då det stämmer för mig med men har mer + att adda. Bra ljud till ett bra pris (1990:-). (Håller inte med om att ljudet är "platt") Jag gör enmpudel här, det är något platt men att man även får två extra bakre högtalare just då gjorde det väldigt prisvärt. Freddang: Iom att SW är trådlös(BT) så placerade jag den intill soffan och det blev ett riktigt lyft i ljudet på det sättet jämfört med att placera den under teven. +Lätt att installera +snygg design +enkla menyer Freddang: + Medföljer fästen att sätta upp soundbaren på väggen med och som blev snyggt då jag satte upp teven på väggen. + "One-connect"-panelen gör det enkelt att koppla in extra externa enheter som: hdd, dvd/blu-ray, bredbands-tv(Telia), laptop, spelkonsol etc. + Fjärrkontrollen styr alla kommandon på Telias digitalbox(Arris VIP1113L) så den fjärrkontrollen ligger i lådan nu. (Så jäkla gött att bli av med kontroller). + Spotify finns som app. + Använder man optisk kabel och väljer D.IN så kan ljudet bli markant bättre. Fick sänka bass +SW som gav mycket mer nu. :-)) Nackdelen är nu att jag inte kan ändra på ljudet via teven utan måste göra det med soundbarens fjärrkontroll(måste vara något jag gör fel eller så är det en mindre bra lösning). (-verkar inte vara så lång räckvidd vid bluetooth men jag måste testa lite mer. Kan vara min telefon. Auto on vid Bluetooth fungerar men man måste aktivera det i menyn först. Återkommer med omdöme för de extra högtalarna.) 19/8-2017. Jag är fortfarande nöjd. Däremot har jag flyttat SW till under teven igen för att inte störa grannen vägg i vägg. Kan rekommendera att ha den intill soffan för bättre baskänsla. Har oftast "sport"-ljudet på förutom vid ren lyssning på musik. Då blir det "musik" såklart. 21/9-2020 Jag sänker till en 3:a Det är inga höjdarhögtalare när man vill spela musik men funkar bra som teveljud. Kanske vill ha bättre ljud även vid musikprogram iofs. Godkända högtalare om de bakre är med i setet.
*Redigerades ett år sedan
Google Store
Dålig
(32)
Utmärkt
ett år sedan*
Gjorde beställningen av 2 chromecast ultra på söndag em och varan var hos utlämningsstället idag tisdag. Inga extra avgifter betalda för snabbare frakt. Grymt bra!
*Redigerades ett år sedan
Mekster.se
Utmärkt
(500+)
OK
2 år sedan
Snabb leverans? Det tog en vecka att packa ett par vindrutetorkare... Beställt 2/5, besked om att leveransen är packad: 9/5... njae.. kan ju kanske väga upp att det är billigt men inte direkt bra.
Craft Brilliant 2.0 Thermal Glove (Unisex)
Full Star 1
1.5
(1)
199 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Riktig skit. Går sönder i sömmarna hela tiden. Redan första löprundan så sprack handsken i ena sömmen. Sen har det skett vart eftersom. Inte en kvalitetsprodukt. Undvik.
Sida 1