Prisjakt

fialku

Medlem sen 2011-12-23
5
Bidrag
7
Hjälpsamröster
BeSafe iZi Plus X1
Full Star 1
2.9
(8)
4 995 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte denna eftersom Folksam hade den som bäst i test. Dock fick jag en defekt produkt och ett dåligt bemötande per mejl i min korrespondens med tillverkaren. Nonchalans och uppläxning i reklamationsrätt trots att jag är godkänd i två kurser handelsrätt. Väljer man att registrera sitt varumärke "BeSafe" så bör kundtjänst vara med på noterna vilka kunderna är, hela syftet med att kunden inhandlar produkten osv. Att hänvisa till att reklamationer riktas till återförsäljaren är ingen hit, att inte kunna förstå att jag inte ville reklamera hos tillverkaren utan varsko tillverkaren om hur en återförsäljare hanterar deras produkter innan de når slutkunden. Det är trots allt en säkerhetsprodukt som jag köpt, kan jag inte förvänta mig en säkerhetsstrategi från tillverkaren i säljledet genom en återförsäljare till konsument? Känns otryggt med en produkt från denna kategori att tillverkaren inte har högre krav än vem som får sälja den vidare trots att jag har förståelse för att vi lever i en marknadsekonomi och förstår innebörden av detta system. Återförsäljare som inte har rutiner för hur de hanterar dessa säkerhetsprodukter och leverantörer som troligtvis inte heller tänkt på vilka brister som kan uppstå när där inte finns krav på vem och hur deras produkter hanteras. Min upplevelse efter att ha mottagit en defekt produkt inom denna kategorin är att jag känner mig otrygg och osäker inför att handla och använda oavsett leverantör och återförsäljare.

Babyland
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan

Är jättebesviken efter ha beställt en bilbarnstol som levererades utan original kartong i defekt skick. Jag upptäckte defekten av pga en krossad plastdetalj var andra hälft inte fanns med i försändelsen. Hade det inte varit för den krossade plastdetaljen hade jag troligtvis inte upptäckt att en av järnstängerna som löper över svankhöjd saknade metallhuvud som håller stången på plats. Kundtjänst bagatelliserar det hela, och hänvisar till att de gjort vad de ska, dvs återbetalt mitt köp. Jag lever just nu i en otrygghet och har svårt för att köpa bilbarnstol oavsett tillverkare och återförsäljare pga detta som hänt. Jag förväntade mig inte prissänkning för annars hade jag inte valt en av de dyrare bilbarnstolarna eftersom jag gick på Folksams bäst i test. Bra kundvård hade varit att erbjuda sig skicka en ny stol som är granskad/kontrollerad ytterligare en gång och skicka den i original kartongen. Att råka ut för detta, att vilja ha det bästa och säkraste för ens små barn är på ett sätt ett mindre trauma, förstå mig rätt. Jag har ringt till Folksam eftersom denna produkt klassas som bäst i test. Personen som mottog mitt samtal berättade avslutningsvis att hen upplevde ett obehag av det jag berättade och lovade att följa upp efter semester med mig eftersom mina uppgifter förts vidare till avdelningen ansvarig för dessa tester. Läste ett positivt omdöme från en konsument som fick lämna tillbaka en produkt och pengarna återbetalt trots att denne kastat original kartongen. Vad som är positivt för en kund verkar kunna bli negativt för en annan. Gällande original kartongen i fall Babylandet väljer att svara på detta så har jag kontaktat tillverkaren och just den modellen jag beställde levereras i en orginal kartong och behöver inte ompaketeras som andra modeller från samma tillverkare som kommer i två kartonger.

Dustin Home
Bra
(500+)
Dålig
4 år sedan*

Filtrerade fram en laptop som Dustin Home var billigast på och dessutom fraktfritt. Men eftersom jag är företagare är det inte fraktfritt för mig på samma laptop. Tackar och avstår, behåller min gamla laptop ett tag till istället, och kommer prioritera produkter från andra leverantörer i framtiden.

*Redigerades 4 år sedan
Jays a-Jays Five for Android In-ear
Full Star 1
2.3
(37)
298 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Fungerade inte alls som dom ska direkt efter unboxing. Störigt brus ljud när man rör på kontakten. Hade ett par för ett antal år sedan som strulade redan efter lite användande. Kommer aldrig köpa a Jays och rekommenderar inte deras produkter.

*Redigerades 6 år sedan
Löparshop
Utmärkt
(61)
Usel
6 år sedan*

Priserna stämmer inte med angivna priser på prisjakt. Är alltid högre på flera produkter på deras sida än vad som angetts på prisjakt. Dessutom är priserna i DKK vilket gör skillnad i priset ytterligare.

*Redigerades 6 år sedan