Prisjakt

Ree

Medlem sen 2005-01-06
56
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Melitta Aroma Fresh
Full Star 1
3.7
(7)
2 421 kr
R
Ree
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Köpte denna efter att min Philips HD7751 packat ihop efter bara något år. Jämfört med den är Melittan bättre på flera punkter: * Tystare kvarn * Timerfunktion * Lättare rengöring av kvarnen (man kan plocka av övre halvan utan verktyg - mycket smidigt MEN GÖR DET INTE MED BÖNOR I utan se till att torrköra innan annars blir det jobbigt att få ut bönorna för att sätta ihop den igen) * Smidigare med vattenpåfyllning på sidan * Piper EN gång när den är klar till - Philipsen skrek i vad som kändes som en evighet när den var klar Kvarnen "slirar" som vissa andra upplevt också (bönor slutar falla ner och den maler luft). Om man inte fyller bönskålen till max utan fyll bara upp en hög i bak- och framkant funkar det bättre men man behöver ändå stå och knacka på skålen medan den maler för att undvika avbrott. UPPDATERING: Montera av den svarta plastbrickan ovanför kvarnen så funkar det kanon! (men låt bli att stoppa ner fingrarna där sen) Så, negativa punkter: * Kvarnen slirar (går att fixa!) * Den brygger max 10 koppar * Lite liten bönskål, man får fylla på kansle vart tredje 8-kopparsbrygg * Plastig * Ingen "AROMA SWIRL™®©°π" (ett rör i kannan som motverkar att starkast kaffe hamnar i botten och svagast längst upp) Till sist kan jag säga att nymalet kaffe kan upplevas som svagt (jag kör alltid på max-styrka - och man kan få det ännu starkare om man maler finare och går ner i vattenmängd). Men, det blir jävligt gott.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
R
Ree
56 omdömen
OKRedigerades 6 år sedan

Bra site och beställningssytem + butik. Ibland bristande kund-/retur-/garantihantering.

Denon AVR-X3300W
Full Star 1
2.3
(4)
R
Ree
56 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bytte från en Onkyo TX-SR703E till denna och är rätt besviken faktiskt. Fördelar: - Ljudet är bra - Inbyggd HDMI-växlare (fast det har ju allt nuförtiden) - Stöd för två individuella subbar (jag har dock fortf bara en) - Spotify connect - Webinterfacet är otroligt simpelt och därmed lätt att skripta mot Nackdelar: - Plastig fjärr utan belysning (måste tända lampan för att hitta knapparna....), och så svag att man måste sikta precis rakt på receivern - Kasst WiFi - Spotify Connect: oanvändbart, fjärr-appen: oanvändbar, webinterfacet: jäääättelångsamt. Som referens sitter en chromecast i en av HDMI-portarna - den har inga problem med att streama spotify (eller 1080p för den delen) - Fruktansvärd fjärr-app. Långsam, fungerar inte alls ibland, och kan inte göra alla inställningar på receivern utan hänvisar istället till OSDn.. - Kan inte välja bild och ljudkällor separat. Edit: FEL det kan man ju visst! :) - Kapar ljud och bild när man slår på en annan källa (går inte att fortsätta lyssna på musik medan HTPCn/PS4an startar) - Tillåter inte manuell justering av den kalibrerade EQn - Kalibreringsdata går inte att analysera för att göra rumsjusteringar (man kan se en väldigt grov representation av en graf men det är mer som en thumbnail) - Långsamt och fult menysystem - OSD kan bara visas ovanpå bildsignal på vissa HDMI-inputs - Ingen Google Cast-funktionalitet

Sanyo PLV-Z3000
Full Star 1
4.6
(5)
R
Ree
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Måste varit minst 4 år sen jag köpte den. Är inne på andra året med andra lampan nu. Hur nöjd som helst med den! Aningens ljussvag jämfört med dagens 3D-projektorer.

Advance Acoustic MAA405
Full Star 1
4.7
(9)
R
Ree
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Gott om kraft, snygg, triggeringång. Går att hitta billigt begagnad.

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
R
Ree
56 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Bra site, bra utbud, många butiker, kunnig personal och generös återköps-/garantihantering. Jag önskar att de sålde fler saker inom andra områden så jag kunde köpa dem där också!

HQ HQ XGA
Full Star 1
4.8
(4)
R
Ree
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Välskärmad och robust kabel.

Goldkabel Profi 3.5mm - 2RCA 3,5m
Full Star 1
5
(1)
R
Ree
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Mycket bra kvalitet för priset.