Prisjakt

Robeloto

Medlem sen 2004-12-08
53
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*
Beställde den 10 mars och fick varan den 12 mars. Bra priser, snabb leverans, bra packat + att man fick en mangostång som var otroligt god. Rekommenderas! Uppdatering 2021: Inet är fortfarande den bästa butiken i Sverige. Snabb leverans. Kundtjänsten är topnotch.
*Redigerades 9 dagar sedan
HIKvision IPC-D140H-2.8mm
Full Star 1
3.9
(6)
1 116 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Vars är ström-adaptern? Hur får man wifi på denna? Skräpkamera!
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Jag har handlat här flera gånger (ända sedan 20 år tillbaka) och har inte varit med om någon försening eller att varan inte levt upp till förväntingarna. När man läser omdömena här kan man nog tycka att jag haft tur. De använder sig av andra leverantörer, men har inget minne av att de gjort det tidigare. Handlar här pga bra utbud och priser.
EVGA SuperNOVA G2 850W
Full Star 1
4.5
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan
Haft detta nätaggregat i flera år. Senaste setup var: i7 7700k GTX 1080, 3st Samsung SSD, 1st Samsung 970 EVO m.2 3st 2,5 tums S-ata HDDs Har aldrig varit något problem. Ska du koppla in ett RTX 2080 ti måste du använda 2 single PCIe /VGA kablar i grafikkortet och inte en som delar sig. Detta nätagg överlevde även en brand. Det fungerar fortfarande perfekt. Men enligt nätaggregatsmätaren så är det något som är fel. Den visar LL. Upplever dock inga problem. Kan vara så att det är något fel på mätaren också. Tror det kommer fungera i många år till. + Snyggt + Modulärt + Överlevt många år - Priset, men drar inte av en stjärna bara för att det något dyrare, det var det värt.
NetOnNet
Bra
(500+)
OK
9 år sedan*
De står inte för fraktkostnaderna själva. Om jag beställer nåt och vill avbeställa sekunden efter så går inte det eftersom de är så sega med att svara. Dan efter skickar de ut och om jag vill returnera varan måste jag stå för kostnaden. De är väl helt ok, men så fort något blir fel är de helt värdelösa med att hjälpa en. Långsam kundservice.
*Redigerades 3 månader sedan
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Snabb leverans. Snabba svar på frågor och väldigt hjälpsamma. Kommer helt klart fortsätta handla mer här.
Svive Fornax Tier 2
Full Star 1
2.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Skönaste gamingstolen jag suttit i. Rekommenderas!
Partykungen.se
Usel
(20)
Dålig
2 år sedan*
Fattig produktbeskrivning. Följde ej heller med någon bruksanvisning. Kvalitén på lyktan jag köpte är minst sagt värdelös. Första och kanske sista gången jag handlade ifrån Partykungen. Något som var bra var att leveransen är snabb och man kan såklart returnera produkten om man inte är nöjd.
*Redigerades 2 år sedan
Batterikungen
Dålig
(64)
Usel
2 år sedan
Betalat för ett batteri. Väntat i över 1 månad på batteriet. Ordern blir avbruten och har inte fått pengarna tillbaka. Får inget svar från dem. Handla inte härifrån. Bluff-företag!
Memory4u
Utmärkt
(421)
Bra
2 år sedan*
Bra priser
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1