Prisjakt

MaNgEDamN

Medlem sen 2011-07-16
10
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Crucial Ballistix Black DDR4 3600MHz 2x32GB (BL2K32G36C16U4B)
Full Star 1
5
(1)
5 845 kr
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Vid köptillfälle, oslagbara RAM i sin kombo, DDR4 32 GB x2 Dimm, Dual Rank, 3600 MHz, CL16. Höjden på endast 39mm gör också så att de är ett givet val i chassi där plats är bristvara. Priset fluktuerar väldigt mycket men om man kan få tag på dem i de låga perioderna så är detta ett mycket bra köp. Ett av få märken där hela tillverkningsprocessen till såld vara är av samma koncern; Micron -> Crucial. Överklockningsförmåga är inget jag testat personligen, men av lite googlande att gälla så bör det gå att få lite extra av dessa redan mycket imponerande RAM-kort.

Noctua NF-A12x15 chromax.black.swap PWM 120mm
Full Star 1
5
(1)
290 kr
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Detta är en superlätt produkt att ge omdöme på, snygg, osar kvalité, känns bastant, oslagbar i alla tester jämfört med konkurrenterna. Noctua har verkligen skapat en bra produkt. Visst, de är dyra fläktar, men ska man ha det bästa, som faktiskt är det bästa, så är det dessa man ska ha.

Corsair SF750 Platinum 750W
Full Star 1
5
(5)
2 067 kr
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Jag kommer börja med att säga att jag ger denna produkt full pott eftersom den varit ensam av sitt slag, fortfarande likaså men konkurrenter är på väg ikapp. Detta gäller alltså att kunna få 750W i ett SFX format med Platinum märkelse dessutom. Priset kan tyckas vara i överkant, men med föregående info i åtanke är priset väldigt bra för en sådan unik produkt. Det finns även andra anledningar att ge denna produkt en chans. Själva kablarna är av väldigt bra kvalité; jag har haft ett problem med mitt grafikkort där det slutat svara och kraschar vad jag än hållit på med. När jag använder de nya kablarna, vare sig till mitt gamla nätagg (Corsair RM1000W) eller mitt nya så har jag inga krashar längre. Detta med bara 1 kabel som splittras till 2x8, där jag innan testat två kablar men fortfarande kraschade. Kan även säga att custom gjorda kablar från cablemod inte heller kunde hindra grafikkortet från att krasha. Så något speciellt är det med kablarna som ingår. (Jag tror också mitt grafikkort har vissa problem, men att detta nätagg fixar det är ett bra bevis på bra produkt) Andra positiva saker med kablarna är att de är sleavade och lätta att hantera. Man måste dock tänka på att detta nätagg definitivt är för mindre chassin. I ett normaltstort chassi kommer det inte gå att nå runt med kablarna på ett snyggt sätt, om ens alls. I mina ögon är detta en produkt utan uppenbara nackdelar och rekommenderar 100% till alla som ska köra ett mindre chassi.

Amazon.se
OK
(500+)
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Bra3 år sedan

Att navigera denna sida är väldigt speciellt, om man ska köpa en specifik produkt bör man dels kolla all information om produkten på en annan sida och även kolla en extra gång att man faktiskt är på rätt produktsida och valt rätt alternativ. Det känns så osäkert, speciellt om man inte är van Amazon kund. Dock är jag nöjd med mitt köp, produkten var inte i lager men kom in bara dagen efter, priset var långt bättre än någon annan sida, även bättre än Amazon.de i mitt fall. Den skickades på fredag och kom fram tisdag. Min produkt var från något lager i Tyskland, så med det i åtanke var leveransen snabb. Om du är efter unika eller ovanliga produkter är Amazon ett bra val, eller handla här om priset är rätt annars håll dig till de kända Svenska affärerna.

Samsung 870 QVO MZ-77Q4T0BW 4TB
Full Star 1
4.3
(4)
3 536 kr
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Bra och mycket SSD-lagring för pengarna. (1kr/GB) Förstås så handlar det om QLC lagring som inte kommer vara lika snabbt som en SSD med TLC eller MLC. Men den innehåller ett SLC cacheminne på 78 GB, så vid filstorlekar under denna storlek så kommer hastigheten vara mätbar med de bästa SATA-SSDerna. Personligen handlar köpet av denna SSD till att ha som lagringsdisk, utan OS och utan några program installerade. Endast snabb lagring i litet format, och med det som förväntning så är jag inget annat än nöjd. Jag har bra erfarenhet av mina andra Samsung SSDer sedan innan så det ger mig tillit att detta är en bra produkt, dock tycker jag att en garantitid på 3 år är lite snålt. Så därför ger jag denna 8/10

MSI Z97 Guard-Pro
Full Star 1
5
(1)
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bra moderkort som gör det den ska. Snygg svartfärgad io shield som ger ett "cleant" utseende på baksidan. Lätthanterat bios med mus/tangentbord.

Loh Electronics
Utmärkt
(500+)
M
MaNgEDamN
10 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Jag har inte haft några problem med att handla här och kan inget än att rekommendera till andra.

Sakta
Dålig
(3)
M
MaNgEDamN
10 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Har köpt ifrån Sakta, fick fel produkt, efter ett snabbt samtal skulle jag få rätt produkt hemskickat som kom efter några dagar. Skulle varmt rekommendera Sakta, pris, support, hemsida.

Sapphire Radeon R9 295X2 4xDP 8GB
Full Star 1
5
(2)
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har haft i 6 månader nu och är fortfarande överraskad vilken prestanda man får för priset. Viktigt att veta dock är att det är två grafikkort i en så det behövs CrossFire för att utnyttja hela GPUn, du måste ha plats för en radiator i chassit och ett nätaggregat över 750w. (Jag har 1000w) Inga stora möjligheter att överklocka då det redan är fabriksöverklockat så köp inte för det. Ska fungera med freesync och ska även fungera med DirectX 12 när det släpps, men inget jag eller AMD kan bekräfta fullt ut än. Får hoppas och se. Jag rekommenderar produkten men bara till de som vet vad de ger sig in på.

Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB
Full Star 1
4.7
(7)
M
MaNgEDamN
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Använder som program- och spel-hårddisk, kommer aldrig kunna använda vanliga HDD igen. Äckligt snabb och med Samsung Magician så kan man enkelt se hur mycket data man skrivit samt optimera hårddisken ytterliggare. Rekommenderar starkt!