Kategorier
Prisjakt

Darkie

Medlem sen 2004-11-21
171
Bidrag
125
Hjälpsamröster
IsoAcoustics ISO-L8R430
3.3
(1)
1 112 kr
2 år sedan
Bra stabilt stativ till centerhögtalare. Enkelt att montera och enkelt att tilta.
Byggmax
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Usla butiker men usel service. Ingen personal i butiken som kan köra truck så vara kan ej tas fram. Felaktiga lagersaldo. Automatiserat beställningssytem så de har ingen aning när varor som är slut åter kommer in. Likgiltig attityd på butikspersonalen. Rörigt på och bland hyllorna. Betyget gäller butikerna i Kållered och Kungsbacka.
WL Toys A979 Off Road Buggy RTR
3.3
(2)
999 kr
3 år sedan*
Billig nybörjar bil men räkna med en del skruvande. Finns mängder med uppgraderingar att beställa från diverse asiatiska siter och man kan lätt lägga ner 4-5 ggr mer pengar på uppgraderingar än vad bilen kostade om man så vill. Däck, dämpare och drivlinan bör uppgraderas ganska omgående då de är av billig plast av låg kvalité. Ska man gå över till ett borstlöst system måste även servo och kontroll bytas då den har en special 3 i 1 enhet med esc,mottagare och servo styrning i samma enhet. Finns väldigt bra forumtrådar där man kan läsa om varenda beståndsdel av denna bilen. Även på Youtube finns mängder med videos om den Liten uppdatering. Motorn håller tyvärr ganska låg standard och blir väldigt varm och bränner lätt. Detta trots att den kommer med en rejäl kylfläns.
*Redigerades 3 år sedan
Absolut RC
Usel
(1)
Utmärkt
3 år sedan*
Bra pris och supersnabb leverans. Inte haft något problem med min vara så ingen uppfattning om deras support.
*Redigerades 3 år sedan
Traxxas LaTrax 1/18 Teton (76054-1) RTR
3
(1)
1 396 kr
3 år sedan*
Rolig liten bil men motorn är rent urusel och behöver uppgraderas omgående då den är kraftigt underdimensionerad och lätt bränner ut sig. Men med en billig borstlös lösning så är den riktigt skoj att köra med. Finns massor med uppgraderingar att köpa på tex ebay om man vill hotta upp den än mer.
*Redigerades 3 år sedan
ReservdelsRC Göteborg
Utmärkt
(4)
Utmärkt
3 år sedan*
Grymt trevlig butik. Extremt hjälpsamma och serviceinriktade. Svarade snabbt på mail.
*Redigerades 3 år sedan
iRobot Roomba 966
4
(6)
7 499 kr
4 år sedan*
Har man ett normalstort hem och inte en massor med mattor är denna ett lika bra val som 980 men till ett lägre pris. När jag köpte skilde det 2500kr mellan dem så valet var enkelt. De enda stora skillnaderna är att 980 har mattboost och större batteri. Men då båda dessa modeller kommer ihåg var de var innan laddning så påverkar inte batteriet något utan de fortsätter bara där de var innan batteriet tog slut. Vi har två våningar i vårt hus så jag kör den varannan dag uppe och varannan dag nere och den gör ett helt klart godkänt jobb. Stort minus dock på de höga priserna på förbrukningsvaror såsom filter och borstar. De lär inte kosta många kronor att tillverka ändå tar de flera hundra för några enkla borstar eller filter. Ska man byta lika ofta som Irobot rekommenderar så är driftkostnaden på denna runt tusenlappen om året vilket är galet mycket.
*Redigerades 4 år sedan
Yale Doorman V2
3.5
(7)
3 295 kr
5 år sedan*
Precis installerat. Lite pillig installation. För alla som inte verkar veta gällande försäkring så är detta lås ssf godkänt. Och för iaf Trygg-Hansa som vi har räcker det. https://www.stoldskyddsforeningen.se/privat/sok-godkanda-produkter-och-foretag/?searchquery=yale&area=&category= Supersmidig integration med verisure. Designen borde kunna optimeras och slimmas ner en hel del tycker jag.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1