Kategorier
Prisjakt

umj

Medlem sen 2011-06-26
42
Bidrag
44
Hjälpsamröster
Google Home
3.8
(35)
617 kr
2 år sedan
Riktigt bra om man jämför mot Minin Den har då bättre ljud vid musiken, den har också bättre mikrofoner upplever inte som att man behöver skrika på den ibland för att den ska fatta att den ska triggas.
Google Home Mini
3.6
(72)
438 kr
2 år sedan*
Tycker det är uselt ljud vid musik, rätt så dålig mikrofoner ibland hör den på typ 25-30 meters avstånd och ibland får man skrika på den så där 10-15 gånger för att den ska fatta att den ska svara, blir och dumpa alla mina Mini och gå upp till minst Google Home och högre betydlig mycket bättre produkter. Denna fungera perfekt ha i hundgården för aktivera belysningen för hunden när man är i hundgården och liknade plaster men inte så mycket mer.
*Redigerades 2 år sedan
TCL U43P6046
3.8
(1)
2 år sedan
Den här TV har verkligen blivit super nice efter den fick Android TV 8.0, innan dess när man körde både Android TV 6.0 och 7.0 så fick man köra TCL TV Guard app för rensa minne på TV lite nu och då för få den bli stabil, men efter 8.0 så verka den hantera det på ett mycket bättre sätt, helt super nöjd över denna P60 modellen, och TCL har redan bekräftad Pie till den dock inte när den kommer att komma.
Clas Ohlson
OK
(366)
Usel
2 år sedan*
Fan produkter står att de finns i webblager och när man ska gå till utcheckning så finns det inga i lager och de enda man kan göra är ta bort produkten man kan inte ens beställa i rean, så nu blir det inga Philips Hue White and Color för 399 SEK.
*Redigerades 2 år sedan
Philips Hue White 806lm 2700K E27 9W 2-pack (Dimbar)
4
(5)
409 kr
2 år sedan
Helt perfekta lampor om man endast kräver vit, finns vissa rum och områden man inte vill direkt ha färgade eller känns helt onödigt, så jag har montera in dessa i kläd garderoben, toaletten, vinden och liknade områden.
TCL U55X9006
3.3
(1)
2 år sedan
Helt fantastiskt TV, de senaste 2 Tv som man har kört med har alla kommit från TCL. Ljudet på denna är riktigt bra, skärmen är också grymt bra kan lätt jämföras med Sony, Philips, Samsung mycket dyrare TV än denna alla gånger.
Google Pixel XL 128GB
4.2
(4)
8 995 kr
3 år sedan
Har haft telefonen nu i ett halv år ungefär, och allt har fungera bra har tappad telefonen har även råkat slänga igen bildörren i samma veva som telefonen ramla ur fickan så de telefonen kom mellan bildörren och kanten tog hel stopp endast några få ripor på baksidan blev det displayen allt klarar sig på det avseende nog den mest hållbara telefonen man någonsin har haft, vilken annan telefon som helst skulle haft telefonen knekt eller sönderkrossad display, dock är de 1 sak jag inte gillar man ser inte så bra på displayen när man är ute i solen direkt kontakt med stark ljus då blir de som svart man får hålla handen över försöka blocka lite ljus för se lite grann, därmed drar jag av 2 star på den.
Google Pixel XL 32GB
4.4
(11)
6 995 kr
3 år sedan*
Har haft en Silver variant nu ett tag, gillar den skarpt rent över lag men det finns 2 nackdelar med silvervarianten åtminstoende är att den är extrem hal så den glider väldigt lätt i hand och kan lätt glida ur handen om det är så att man inte är beredd på att den glider, men det mest negativa är de välkända bootloops man erhåller i Nexus och Pixel serien har ännu inte fått bootloops på denna men det är nog bara en tidsfråga, förhoppningsvis händer det innan reklamationsrätten på 3 år löper ut, vilket har hänt med samtliga tidigare Nexus Telefoner man har haft innan man gick över till Pixel, men över lag så är den perfekt och kan bara inte vänta på att Pixel 3 XL kommer.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 2