Prisjakt

Andreas3

Medlem sen 2004-11-16
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
10 månader sedan

Beställde en outletvara för hämtning i butik, men när jag kom dit fanns ingen vara (efter en halvtimmes letande och väntande). Säljaren trodde det berodde på fel i datasystemet. Kunde inte erbjuda någon ersättningsvara och bad inte om ursäkt.

Logitech TrackMan Marble
Full Star 1
4
(8)
481 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Har haft min sen juni 2012 och använd den många timmar om dagen i arbetet, tycker den är toppen. Dock har ena musknappen strulat lite sista tiden, ibland klickar jag och inget händer, och idag blev knappen hopplös. Så gick in här på prisjakt för att kolla priset på en ny och då såg jag kommentaren från fhansson om att flytta mikrobrytare. Hade lite svårt få upp Logitechen först, insåg inte att det fanns en 5:e skruv mitt under klisterlappen, men sen gick det enkelt. Lödde loss brytaren från en av småknapparna jag ändå inte använder och flyttade till positionen för knappen som inte fungerade, och nu går det bra klicka igen, Tack fhansson!

Poly Voyager Legend Wireless Headset
Full Star 1
3.9
(44)
658 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

När de fungerar är de bra. Men kvaliteten är dålig. Vi har två stycken som bägge är sparsamt och försiktigt använda. Det ena har gått sönder i plasten. Det andra kopplar loss sig från blåtanden lite då och då. Har ett par QC35 II till samma telefon och där kopplas inget bort. Har även haft headsetet kopplat till annan telefon och det kopplas loss därifrån också. Har uppdaterat till senaste programvaran utan förbättring.

Samsung WFF500F WF70F5E5P4W (Vit)
Full Star 1
3.4
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Bra maskin! Gäller dock att mäta in den odentligt med vattenpass och köra kalibrering, lyckades inte med det första gången men sen blev det bra.

*Redigerades 4 år sedan
Weber Performer Deluxe GBS Gourmet 57cm
Full Star 1
3.8
(5)
6 499 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Man får betala 1000 kronor mer i jämförelse med modellen utan gaständning, men gaständningen är racklig (klickar ofta), det är dyrt med gas, och det går mycket fortare att få ordenligt glöd med en vanlig skortstenständare. Gaständning låter bra på pappret men är i realiteten inget vidare.

*Redigerades 5 år sedan