Chinka Chonka

Medlem sen 2011-04-10
19
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Kopplat
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan

Köpte lite små komponenter för ett bra pris och som kom i god tid. Små komponenter som oftast kan vara svindyra i frakt hos andra återförsäljare.

Q Acoustics 3050i
Full Star 1
4.6
(7)
9 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fruktansvärt nöjd med dessa högtalare. Kan inte ge något annat än en tio poängare. Återkommer med ett mer detaljerat omdöme..

Seagate Expansion Portable Drive 1.5TB
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Letade efter en hårddisk till min stackars PS4 som hade blivit fullproppad. 500gb räcker inte längre till. Spelen installeras på hårddisken från skivan och spelen blir större och större.. Det fick bli denna då. Så mycket GB för så lite pengar som möjligt gjorde att den blev prisvärd. (599kr Siba) Installationen var enkel och att öppna upp hårddisk caset var inget undantag. Inga skruvar, bara kila in något mellan under och överdelen. Hårddisken funkar klockrent! Mycket nöjd!

Belkin HD Bluetooth Music Receiver
Full Star 1
4.4
(7)
299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag är väldigt imponerad av denna lilla musik receiver. Den har levererat kristall klart ljud via optisk kabel till min Yamaha förstärkare. Trodde inte att den skulle fungera så bra som den verkligen gör. Spelar mestadels upp musik ifrån min Samsung S3, som den gör klockrent. Man måste ladda ner en Belkin app för att kunna använda den, men appen har ingen större funktion. Den ska bara finnas där. Vilket jag tyckte var riktigt skönt. Sammankopplingen är NFC, så ett lätt nuddande av mobilen på receivern så är den igång. Räckvidden på denna pryl är grym. Funkar mellan flera betongväggar, uppe som nere. Toppen pryl! 10p!

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 (Nordisk)
Full Star 1
4.1
(114)
314 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Använder mig av denna till min hemmabio. Tycker den funkar utmärkt. Lite plastig som sagt, men väldigt smidig och praktisk helt enkelt. Funkar klockrent till Mede8er MED1000X3D. Jag skulle rekommendera den till någon som vill ha ett tangentbord för hemmabio med allt i ett.

Mede8er MED1000X3D
Full Star 1
3.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Denna lilla maskin borde få mer uppmärksamhet. Jag har ägt min Mede8er i 7 månader och den har inte svikit mig än. Jag köpte denna för att kunna köra tyngre 3d filmer ifrån Extern HDD vilket den klarar galant. Har inte upplevt nå hack eller lagg i filmer. Jag använder mig inte av YAMJ funktionen då jag tycker det är för krångligt. "YAMJ" likt ett bibliotek som på Boxee. Men fick nyss veta att det kommer en ny automatisk funktion som hanterar bibliotek. "Movie Scraper" som jag väntar förvånings fullt på. Jag rekommenderar gärna den här produkten då den spelar upp allt och är ett organ i min hemmabio.!

Netgear WN2000RPT
Full Star 1
2.9
(29)
280 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Funkar kanon till både min LG tv och Yamaha receiver. Haft den i ca 1år och har aldrig krånglat. Har också använt den till min Xbox360 då det inbyggda wifi modemet lagt av. -Den blanka svarta ytan vill gärna repa sig bara av lite lätt dammtorkning. Enligt mig en riktigt bra produkt som jag gärna rekommenderar till vänner för trådlös anslutning av tv etc..

Warhammer 40.000: Space Marine - Limited Edition (PS3)
Full Star 1
3.5
(1)
99 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Tycker det här spelet är värt mer cred! Det krossar Gears of war serien som jag tycker är besvärligt att spela. Eller så kanske det beror på att man spelar på en Xbox 360 som är seg som sirap? Här snackar vi riktigt krig. Och kontrollerna flyter som smör. Som en gammal Warhammer målare har jag alltid längtat efter ett sånt här spel. De tidigare "RPG spelen" har mer känts som Warhammers Board game och har inte lockat ett dug. +Masskrig +Coop +Öös! +Kontrollerna Uppfyller alla krav som ett spel med "Warhammers" logo ska uppfylla!

Logitech Harmony 600
Full Star 1
3.9
(30)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Trodde aldrig att den skulle fungera så här bra! Tänkte mig mer en lång och noga installation, knapp för knapp.. My Harmony programmet hittade min LG tv, yamaha receiver, mede8er mediaspelare och min gamla Canal digital box. Allt förinställt och klart. Helt underbart. Självklart bakgrundsbelyst. Den suveräna felsökningen är klockren och snabb ifall nått skulle krångla. En av dom bästa sakerna man kan ha i hemmabion. Denna kontroll kommer inte göra dig besviken. Jag själv hade lätt betalat det dubbla och lite till. - En klocka hade inte varit helt fel. Men inte något som sänker betyget. Tack Logitech!

Dynavoice Magic F-6 EX 5.0
Full Star 1
4.6
(57)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Helt otroliga högtalare. Om du funderar på att köpa dessa högtalare så kommer du få mer kvalité än vad du väntat dig. Ljudet är mycket fint och rent. Ingen distortion vid högre db. Jag befinner mig helt i ljudbilden, man hör inte högtalaren utan bara det suveräna ljudet. Jag har också lyssnat på Dynavoice Challenger serien som jag varit mycket intresserad av. Om man jämför dessa två serier av högtalare så har Challenger mer bas, men ett mycket skrikigt och billigt diskantelement. Magic har lite mindre bas, men ett förvånansvärt mycket bättre och klarare diskantelement än Challenger. Man kan sätta örat emot diskanten utan att höra tråkiga knaster toner. En till sak jag vill tillägga är hur bra kvalitén är på lacken/trät. Jag har Black oak serien och här finns inga som helst fula kanter eller bubblor? Som pedant kan jag säga att det inte fanns en prick fel på högtalarna när jag fick dom. Jag är väldigt nöjd med mina högtalare, dom är värd varenda litet öre. Jag driver mina med Yamaha RX-V671 Recivern som gör mig riktigt tillfredsställd. Köp! om du är musik och film älskare precis som jag.