Prisjakt

pettermahlen

Medlem sen 2011-04-04
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
p
pettermahlen
8 omdömen
Utmärkt16 dagar sedan

Bra kommunikation kring leveransen, snabb leverans.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
p
pettermahlen
8 omdömen
Utmärktett år sedan

+ Fungerade bra att handla, enkelt och smidigt. + Priset var något bättre än de andra siter jag kollade. + Snabb leverans Litet minus för att alla däcken inte kom samtidigt, men det gissar jag mer hade med fraktbolaget att göra.

Philips 272B7QUPBEB 27" QHD IPS
Full Star 1
3
(3)
p
pettermahlen
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte denna för att jag ville kunna använda mig av USB-C-koppling till min Macbook Pro och därmed bara behöva ha en sladd för både laddning och bilddata. Detta funkade inte, och efter en rätt seg process med Philips kundtjänst (inte så att de var ovilliga, bara långsamma) fick jag en ny skärm, med precis samma problem. Dessutom blir skärmen (nu via en HDMI-kabel) ofta svart och/eller har ett gäng pixlar som blinkar i olika färger. Kan inte rekommendera denna skärm, tyvärr!

Addnature
Utmärkt
(500+)
p
pettermahlen
8 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Funkade bra, snabb leverans utan problem.

Patroner
Utmärkt
(294)
p
pettermahlen
8 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Beställde bläckpatroner till min HP-skrivare här en lördag. Paketet skickades på måndagen och kom fram på tisdagen. På onsdag skulle jag installera en svart patron och upptäckte då att de hade skickat fel modell. "Skit, nu blir det jobbigt" tänkte jag, men skickade ett mail direkt om att jag fått fel leverans. Efter ett par snabba mail från patroner.se hade de skickat rätt grejer plus returporto innan klockan 10 dagen efter, och grejerna kom fram på fredagen. Hade varit en 10:a om det inte är så att det hade varit ännu bättre att få rätt på en gång. Men internetshoppar som utan knot och snabbt rättar felaktiga leveranser är värda återbesök! Uppdatering: ännu ett köp, ännu en väldigt bra supportupplevelse. Hade beställt till fel adress, och de lyckades stoppa paketet och skicka iväg det till rätt ställe inom ca 20 minuter efter att jag upptäckte det. Nu blev betyget en 10:a.

Proshop
Utmärkt
(500+)
p
pettermahlen
8 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Proshop skickade beställningen inom 2-3 timmar efter att jag lagt den, men sedan tog posten cirka 5 dagar att leverera. Så bra av Proshop, men mindre bra av Posten. Mycket bra pris också!

Asus PB278QR 27" QHD
Full Star 1
4.4
(13)
p
pettermahlen
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Väldigt nöjd, ville ha den mest för att jobba hemma, tycker den känns lika bra i bildkvalitet som den Thunderbolt jag har på jobbet.

Länna Möbler
OK
(35)
p
pettermahlen
8 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Hade bett om uppbärning för två trånga trappor av en ca 100kg tung hurts, trots att man egentligen bara får inbärning in i huset med deras extratjänst. Men kundtjänst lovade att det skulle gå att ordna och killarna som kom med möbeln tog i från tårna och lyckades baxa upp den där den skulle vara. Superhjälpsamma och trevliga!