Länna Möbler
 • Fri frakt inom Sverige
 • Kunskap, trygghet och kvalitet
 • 200 varumärken-20.000 artiklar
2.7OK
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
N
Utmärkt5 månader sedan

Beställt flera gånger och det har alltid varit snabba leveranser och bra bemötande från kundtjänst. Fått hjälp med att ändra ordrar till att beställa reservdelar till befintliga möbler.

D
Deimos
15 omdömen
Usel8 månader sedan

Fick idag ett mail om att de har 15% på en lampa jag har tänkt att köpa. Kollar på Prisjakts historik och ser att de höjde priset dagen innan erbjudandet med 453 kr. Blir inte mer oseriöst än så.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Tyvärr en extremt utdragen och oseriös upplevelse. Levererar inte varorna på utsatt tid utan flyttar konstant fram leveransdatum. Otydliga och olika besked från kundservice, som är mycket svår att komma fram till.

G
Gästpostare
3 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

"Lagervara (leverans ca 3-7 vardagar)". Toppen, tänkte jag och beställde. Fick ganska omgående bekräftelse, men sen hörde jag inget mer på en vecka. Mailade kundtjänst och efterfrågade status. "Produkten kommer till vårt lager om fem veckor". Ringde kundtjänst. "Din plats i kön är ett!" har jag hört i femton minuter nu. Edit: "Din plats i kön är ett!" har hörts i 35 minuter nu. Inget svar på mail. Känns som att Länna gör sig oanträffbara. Edit 2: Efter ytterligare ett par dagar av "Din plats i kön är ett!" så fick jag äntligen tag i någon som skulle kolla upp min beställning och återkomma. Beskedet var att eftersom beställningen ännu inte gått från Länna till deras leverantör så gick det bra att makulera den, annars hade det tydligen inte gått. Beställningen hade alltså legat hos Länna i tolv(!) dagar utan att skickas vidare. Det luktar bluff och konkurs lång väg. Handlar aldrig där igen.

Gästanvändare
Dåligett år sedan

Köpte dyrt dricksglas som levererades med en liten bit bubbelplast och en blandning av papper. Glaset var i gott skick men jag kommer nog inte handla från Länna igen. Välj Cervera, IKEA eller NordicNest istället!

Gästanvändare
Uselett år sedan

Beställde två stolar som visade ha defekter. Reklamationsärendet tog åtskilliga veckor och jag fick inte ens en ursäkt. Fick ersättningsvaror som även de var skadade och behöver reklameras. Nu fick jag ursäkt och reklamationen verkar gå fortare denna gång men suck vilket dåligt kundbemötande och service. Har tackat nej till nya stolar samt till att köpa defekta stolar med 20% reducerat pris. Aldrig handla av Länna möbler igen! Allt kan bli fel men då gör man om och gör rätt.

a
UselRedigerades 2 år sedan

Beställde en vara utan läsa det finstilta (sista meningen i ett långt dokument) , de vägrar att häva ett köp som gjorde för mindre en timme sedan. Jag har aldrig blivit bemött så dåligt av ett företag som inte sätter sina kunder i fokus. Rekommenderas absolut inte!

Gästanvändare
Dålig2 år sedan

Handla inte av Länna möbler om du behöver ha möblerna i tid. Beställde en fåtölj (lagervara) sex veckor innan önskad leverans , men dom misslyckades ändå med att få hem den till mig i tid. Kundtjänst slår ifrån sig allt.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Lockpriser under Blackfriday med ordrar som sedan makuleras, första och sista gången jag handlade där..

maximm
maximm
225 omdömen
Usel2 år sedan

Köpte ett bord från Länna Möbler. Efter köpet hävdar de att det var fel pris och vägrar fullfölja köpet. Får dra ärendet till ARN där de i sin yttring hävdar att jag ljuger och borde förstått att priset var fel. Otrevlig ton och oprofessionellt bemötande. Finns bättre platser att köpa sina finmöbler på.

Om butiken

Länna Möbler

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.lannamobler.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Länna Möbler

Organisationsnr: 556311-2936

Information hos allabolag.se