Kategorier
Prisjakt

tvfan

Medlem sen 2011-03-28
26
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan*
Enkel att köpa. Produkten fanns vesserligen inte i lager, men så fort den kom in lagret hade jag produkten en dag eller två senare
*Redigerades en månad sedan
Apple iPad Mini 2 16GB
4.4
(37)
2 850 kr
ett år sedan
Utmärkt platta för resor m.m. Köpte den för flera år sedan och den håller fortfarande.(Till skillnad mot en Androidplatta jag hade tidigare.)
Apple Lightning - 3.5mm Adapter
2.8
(2)
89 kr
ett år sedan
En riktigt dålig produkt av två orsaker. 1. Produkten skulle inte ens behövas. Den finns bara för att Apple kan tjäna multum på att tillverka lightning-kontakter som denna för 1 kr styck och sälja dem med några hundra procents vinst. 2. Kvaliten på produkten är otroligt varierad. Jag vet inte om det är systematiska skillnader eller om det är helt slumpartat. Adaptern som följde med som original till iPhone höll nästa ett år,men alla övriga har hållit mycket kortare tid. Den sämsta adaptern höll en dryg vecka! De går inte sönder i meningen att sladden går av, utan att mediespelare i iPhone börjar snabbspola, byta spår och övergå till röststyrning helt utan någon möjlkighet att stoppa dessa saker. Anledningen är förmodligen att sladdarna inuti adaptern kortsluter.
Moser 1873-0050 ProCut
4
(26)
3 år sedan*
Äger faktiskt en Moser Procut Titan, men den ser ut likadan som denna modell. Min upplevelse ändå relevant för jag tror det är något fundamentalt fel på Moser vad gäller vikt, balansering och hur den ligger i handen. Min gamla klippmaskin från 1900-talet var betydligt billigare än en Moser. Trots att klippmaskiner var high tech på den tiden och såklart med inflationsjusterat pris. Det höga priset till trots så klipper Moser inte bättre. Däremot har den en stor svaghet. Den höga vikten i kombination med att den är felbalanserad. Jag tappade faktiskt maskinen i golvet p.g.a. den dåliga balansen. Hände aldrig hänt med min 1900-talsmaskin under de dryga 15 år den fungerade (den slutade aldrig fungera men jag tänkte det var dags för en ny, och blev lurade av de höga betygen för Moser).
*Redigerades 3 år sedan
Hama HK-3036
2
(1)
3 år sedan*
Konstruktionen hänger på örat. Första månaden. Sedan rämnar konstruktionen isär. Man kan ända använda lurarna som vanliga hörproppar efter det. Men efter ytterligare 1-2 månader börjar elektroniken glappa (vid anslutningen sladd-kontakt). Som nästan alltid är fallet med enkla hörlurar, men ända inte godkänd hållbarhet.
*Redigerades 3 år sedan
Sennheiser MX 365
3
(1)
513 kr
3 år sedan*
Bra lurar. Styv sladd som inte fastnar i saker. Hårda snäckor. Låter alltid som de ska spricka när man tappar dom på t.ex. marmorbord. Men hittills har de hållit. I hela 3 månader faktiskt så där blir det godkänt, Ju längre de håller desto bättre blir slutbetyget. Återkommer med uppdatering,
*Redigerades 3 år sedan
Merrell Moab GTX (Herr)
3.2
(2)
1 299 kr
5 år sedan*
Verkligen stabila och sköna att gå i. Jag har ännu inte gått i extrem terräng och våtmark, men känns som riktigt bra köp. Uppdatering: Orginalbetyget var 9 stjärnor och måste sänkas. Jag köpte ett till par efter att det första paret utslitet. Lossnade en bit gummi i ena hälen. Det nya paret däremot sitter helt annorlunda på foten. Speciellt ena skon har som en klump under hälen. Helt oacceptabelt att skor i den här prisklassen har så varierande kvalitet.
*Redigerades 3 år sedan
SanDisk Clip Sport 4GB
2.9
(6)
4 år sedan*
Det är den 4:e typen av SanDisk mp3-spelare jag testar. Detta är inte den bästa och inte den sämsta modellen. Håller den ett tag till* kan den möjligen bli den näst bästa modellen. Helt sjukt eftersom den tekniska och användarvänliga utveckling borde gå framåt. - Har man en ljudbok med mer än 127 filer placerar den fil 128, 129 osv först i spellistan. Oerhört irriterande när Sandisk sålt mp3-spelare i så många år. - Seg respons. När man trycker pause dröjer det minst en sekund tills ljudet stoppar. - Instabil. Har haft problem med flytta filer (drag and drop) från PC till mp3-spelaren, då den "dött" och omstart krävts - Plastig design + Ok batteritid *Hållbarheten inte så lång. Vanligen slutat knapparna fungera på SanDisk men för denna modell är det kontakten som på något sätt skadats (av att befinna sig i min ficka) så att det inte längre går att synka med PC. Därmed omöjligt att föra över filer.
*Redigerades 3 år sedan
Koss KE5
2.9
(4)
58 kr
4 år sedan*
Lågprislurar och man får vad man betalar för. Lurarna är alltså inget för audiofiler men funkar bra för ljudböcker. Den viktiga frågan är hur länge de håller. Återkommer om den saken när de slutar fungera.* Annat att irritera sig över är att sladden har en extrem tendens att vridas, knyta ihop sig och fastna i skåphandtag eller vad som helst som finns i närheten av sladden. Jämför jag med lurarna Sony MDR-E820LP så var de mycket bättre än denna KOSS-sladd. Det låga priset till trots vill jag nog i framtiden betala mer för lurar med sladd som inte knyter ihop sig och fastnar överallt. *Hållbarheten. 2,5 månader med daglig användning innan sladden glappar. En skitprodukt alltså.
*Redigerades 4 år sedan
Nokia 130 Dual SIM
3.2
(5)
5 år sedan*
Mycket prisvärd mobil för drygt 200 kr. Speciellt används som en extramobil. Några minustecken är - kan inte sätta upprepat alarm (om man ska vakna samma tid varje dag) utan man måste sätta alarm varje dag - inte möjligt göra anteckningar - ljudlöst läge är aningen instabilt om man gjort ändringar på annat ställe i inställningarna. Se upp med att ta med mobilen på möten tills du lärt dig mobilen ordentligt. + bra batteri
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1