Kategorier
Prisjakt

acandell

Medlem sen 2011-02-26
57
Bidrag
58
Hjälpsamröster
Jays f-Five True Wireless Headset
2.6
(21)
689 kr
3 månader sedan*
Hyfsad passform för mig, ljudet är OK, men tydligen svårt att höra mig ordentligt i samtal. Stora bristen på dessa är enligt mig den vanvettiga idén att ha touch-kontroll på något som är så litet och som man ibland behöver röra ändå. Är du i telefonsamtal och behöver rätta till lurarna lite, och vips har du lagt på.
*Redigerades 3 månader sedan
Ubiquiti Networks UniFi Switch Flex Mini
4.7
(8)
315 kr
6 månader sedan
Restnoterad i månader, så det var nog många som liksom jag som ville byta ut småswitcharna och få in dem i Unifi Controllern. Har fått en nu och funkar klockrent. Liten och smidig. Tips: Verkar som det går att köpa mycket billigare i Ubuiquitis egna web-butik, jämfört med svenska butiker. 232SEK när jag skriver detta, vilket är kanonpris (fri frakt över 120€) https://eu.store.ui.com/
Ghost of Tsushima (PS4)
4.4
(19)
499 kr
6 månader sedan*
Köpte det pga hype, men lite "meh" för mig. + Rätt kul fajtingmekanik, i början i alla fall. + Kul att det går att ha japanskt tal med undertexter. Rekommenderas starkt. + Bra känsla i styrningen. - Blir rätt repetitivt - Hade personligen svårt att engagera mig i storyn särskilt mycket, men det kan ju variera. På det hela så känns det som det ligger mest nära att jämföra det med Witcher 3, både när det gäller grafiken och spelmässigt. Vilket väl är lite ömkligt då W3 är fem år gammalt. (H:ZD och W3 är några av mina favoritspel men detta har varken storyn eller känslan enligt mig)
*Redigerades 6 månader sedan
The Last of Us: Part II (PS4)
3.7
(102)
274 kr
7 månader sedan
Levde 100% upp till mina förväntningar. Vet inte vad folk har för problem med storyn. OK, storyn i ettan var briljant och svår att överträffa, men den var det också heller ingen som förväntade sig att den skulle vara så bra - inget innan hade på långa vägar haft sån kvalitet i berättelsen och karaktärerna. Tänker inte lämna några spoilers, så sammanfattar det bara med att det är ett fantastiskt äventyr, och man baxnar när man inser jobbet som gått in i *allt*: berättelsen, skådespeleriet, rörelser, grafiken, detaljerna i minsta pinal som ligger och skräpar i något hörn.
ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
4.2
(6)
1 097 kr
9 månader sedan*
Funkar OK: Kör det i en Unraid-server, men får ingen längre uptime pga frysningar. Troligen relaterat till nån C-state. Har försökt stänga av allt få se om det gör någon skillnad. Men jag varnar för en brasklapp i nyare BIOS-versioner: "*ASRock do NOT recommend updating this BIOS if Pinnacle, Raven or Summit Ridge CPU is being used on your system".
*Redigerades 9 månader sedan
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 32GB
4
(19)
2 150 kr
10 månader sedan
Den är rätt gammal nu, men verkar fortfarande säljas så jag slänger in ett omdöme. Denna platta är tjock, tung och inte särskilt "fancy" men tar man den för vad det är så är den utmärkt och jag är helnöjd med den. Sedan jag köpte denna för 1290:- har vi köpt två helt nya Huawei för mera pengar, och även om de har mer modern design så är de sämre på *alla* andra sätt. Jag använder den till Skype, småsurfa, lite slötittande på film och styra spotify+plex, och så VLC för filmvisning för barn i bilen. + Batteritiden är suverän, och även standby vilket känns ovanligt för en android-enhet. Som filmvisare för barnen i bilen så fixar den i princip en heldags körning vilket är fantastiskt tycker jag. + Selfiekameran är helt bra för Skype och andra videosamtal, till skillnad från Huawei-plattorna. + Skärmen även den helt OK. + SD-korthållare = 256GB med filmer åt ungarna. - Tung - Svårt att hitta lämpligt grepp om man ligger och tittar på film. Lätt att komma åt nån knapp.
Jays u-Jays Wireless
4.6
(21)
990 kr
ett år sedan
Bra: + Ljud: Väldigt bra ljud för så små kåpor. Inga problem att prata i telefon med dom heller - alla verkar höra bra utan störande omgivningsljud. + Kvalitet: Har hållt väldigt bra efter ett par års flängande med dem på resor. Ser ut som nya. Dåligt: - Kontrollerna. Touch-grejen är lite hit-an-miss och om man har blött hår eller en huva på sig så är det bara miss. Då lever lurarna ett eget liv och höjer och sänker volymen, hoppar fram och tillbaka och lägger på samtal precis hur de vill. Otroligt irriterande. - Kontrollerna igen: Även knappen är rätt knepig. Ibland får jag trycka i 10 sekunder innan de stängs av och det där att få till att stänga av touch-kontrollen har jag lyckats med kanske 2 gånger på två år.
Xiaomi Mi A2 Lite 32GB
3.8
(9)
ett år sedan
+ Bra batteritid + Android One - Skärmen är ej härdat glas, och därmed otroligt känslig både för repor och stötar. - GPS'ens platsangivelse fladdrar vilt. Ibland kilometer från var man är.
Digitus DS-33203-2
1.5
(1)
155 kr
ett år sedan
Kortet fungerar varken i Windows 10, Windows 7, Windows XP eller Ubuntu. Syns i device manager utan fel (med "classic" drivrutin som man måste hitta på nätet), men inga enheter man pluggar in i den syns. Hittade till sist dator med annat kort, vilket fungerade direkt i Windows 10.
Bosch Styline TKA8013
3.7
(18)
654 kr
ett år sedan
Har funkat klanderfritt i en fyra-fem år. Nu sprack tyvärr plasten runt värmeplattan som ramlade genom bottnen, men det får väl räknas som godkänt ändå. + Gott kaffe. + Älskar den löstagbara vattencisternen som gör att man slipper slabba med vatten runt kokaren. Går till och med att fylla på den utan att ta av locket. + Droppstopp funkar. - Tar lite stor plats. - Värmeplattan lossnade.
Sida 1