Prisjakt

jazzdanne

Medlem sen 2011-02-19
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Uthuset
Utmärkt
(10)
Utmärkt
ett år sedan
Köpte Re-Kånken Mini för bästa priset, som jag nånsin hittat, till frugan som blev superglad! Snabb frakt, bra packat och ett litet personligt tack skrivet på följesedeln. Mycket nöjd! :D
Olympus 7X21 PC III
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
En trevlig liten lättviktare till kikare med bra skärpa och mjuk fokusring och som pga sitt format kan tas med överallt. Den är verkligen liten och nätt men är imponerande för sin peng. Den säljs inte ny längre men kan hittas begagnad för under 100kr. Rekommenderas för den som vill ha en kikare som alltid kan tas med.
Olympus M.Zuiko Digital 60/2,8 Macro
Full Star 1
3.8
(1)
4 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Suuuperskarp och vädertätad macro-optik! Redan på största bländare är optiken på topp! Bra brännvidd på 60mm som i M4/3 ger motsvarande 120mm i FF. Ingen bildstabilisering dock, men både Panasonic Lumix och Olympus har det i sina hus (förutom de billigaste husen). Rekommenderas starkt! Ps. Fungerar även ypperligt till porträttfotografering! Ds.
Måbra Postorder
Utmärkt
(259)
Bra
4 år sedan*
Bra produkter och till bra priser, vilket kommer till sin rätt eftersom frakten är gratis. Paketet var visserligen dåligt packat denna gång och av någon anledning var det ett par dagar försenat också. Men förra gången var det bättre. Jag är iaf nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
Hugo Boss Boss Bottled Sport Deo Stick 75ml
Full Star 1
2
(1)
329 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Visserligen beter sig detta deostick som det ska rent fysiskt, dvs. det klibbar inte och irriterar inte i armhålan. Men klenare doft får man nog leta efter. Doften håller inte i hela dagen heller. Produkten känns "utspädd". Rekommenderas ej.
*Redigerades 6 år sedan
Rajala Pro Shop SE
OK
(282)
Bra
11 år sedan*
Köpte ett Canon EF 50/1.8 II + Bästa priset just nu: 799kr + Gratis frakt + Fick snabb service när orderbekräftelsen uteblev av någon anledning. + Bra förpackat i frigolit. - Ingen sms-avisering, så jag kunde hämta paketet först på torsdagen även om det kom på onsdagen. Jag beställde varan på helgdag. - Hemsidan skulle behöva ett lyft.
*Redigerades 11 år sedan