Prisjakt

Whyzcek

Medlem sen 2011-02-05
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Bose SoundSport Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(40)
3 061 kr
W
Whyzcek
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag har använt dessa lurar i snitt 4 tim/dag (ingen överdrift) och nu till slut så gav basen upp i vänstra örat. Jag känner att jag kan ge ett ordentligt omdöme. De här lurarna är för dig som är kräsen när det gäller ljud. Punkt slut. I den här prisklassen är det nog bland det bästa du kan få ur ljudsynpunkt. De här lurarna är inte för dig som cyklar eller befinner dig där det blåser mycket då det blir mycket vindsus pga storleken på dem. Sitter väldigt skönt (vet att det är väldigt individuellt, förstås) och jag har aldrig haft uppkopplingsproblem. Kan tillägga att när jag lämnade in dem på garantin så böt jag till JBL Sport Wireless React. De kostar någon hundralapp mer men jag tänkte "de borde ju vara minst lika bra och kanske hålla lite bättre". Än så länge är jag lite putt över att ljudet inte lika bra som förut. Inte dåligt men....har man blivit van vid hög kvalité så är det tråkigt att kliva ner ett snäpp.

Nymobil
Dålig
(16)
W
Whyzcek
3 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Min erfarenhet av detta företag är mycket negativ. För vissa verkar det ha gått bra så jag antar att det är ett hit-or-miss-företag. Jag beställde varor via en kampanj och då stod det vid beställning att leverans skulle ta upp till 12 dagar (medan det på faq stod att det kan ta upp mot 15 dagar, varför två olika?). När varorna var två veckor försenade så skickade jag ett mail där jag stilla undrade om var mina varor var. Efter en dag fick jag tillbaks ett mail med endast signatur från supporten och att de hade skrivit ett lathetens "asdf" i mottagarfältet. Inte ett seriöst mottagande! Skickade ett till mail och fick tillbaks att det kan dröja två veckor till av någon anledning (de höll på och gjorde om hemsidan men det ska väl inte hindra min beställning då den redan var bekräftad?). Jag väntade dessa två veckor och ytterligare två. Så efter nästan två månader och flera mail gav jag upp och avbröt beställningen. De verkar inte alls bry sig om kunden.

Samsung LE40C675
Full Star 1
3
(1)
W
Whyzcek
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Sammanfattningsvis är det här en TV som levererar en strålande bild, helt okej ljud och är kompatibel med en härlig drös filformat, men om du är ute efter häftiga nätverksmöjligheter med Internet och streamad bild och film från datorn så ska du leta efter någon annan TV. Nu till varför jag tycker på detta vis: Denna TV har en fantastisk bild med en skärpa som överstiger mycket. Det tål att nämnas att jag iofs inte sett så många HD-apparater i mina dagar men jag är mer än nöjd hur som helst på den biten. TV: n klarar många filformat (och många olika subtitles!) vilket gjorde mig glad. Att koppla ett USB-minne till TV:n och köra en film därifrån är hur smidigt som helst. Hade dock gärna sett att man kunde spela in från TV: n till USB-minne eller extern hårddisk. Istället måste man ha någon extra Samsung-pryl för det. Lite trist. Något som jag dock är rätt kinkig över är nätverksbiten. Man ska kunna koppla upp TV: n mot nätverket och köra filmer, bilder och musik från delade mappar på datorn man har. Detta är inte särskilt smidigt. Programmet som man måste ha för att ordna denna delade mapp krånglade en hel del på min XP-dator (Vista-datorn hade inte samma problem) och det är OERHÖRT segt att uppdatera mapparna om det är många och stora filer i. Det är ofantligt mycket smidigare att bara koppla en extern hårddisk till TV: n som man fyller på med nytt då och då. Man kan även gå ut på Internet med TV: n men det är också skräp. Man kan komma åt Twitter, Facebook och några nyhetssidor. Youtube går också men det är någon sorts specialversion av Tuben där man inte kan ändra bitrate på videoklippet man kan kolla på. Skitlöjligt. Men det som är ännu löjligare är att det är endast dessa sidor man kan komma åt! Ingen frisurfning här inte! Oerhört tramsigt. Anynet-funktionen har jag inte haft möjlighet att testa dock. Tydligen ska man kunna koppla upp andra Samsung-enheter som t.ex mobiltelefon och surfa på TV: n därifrån. Nåja. Om man lägger nätverksbiten åt sidan så är det här en kalas-TV.