Kategorier
Prisjakt

film-fanatiker

Medlem sen 2010-12-22
329
Bidrag
26
Hjälpsamröster
D-Link GO-SW-8G
3.3
(1)
184 kr
2 månader sedan
Liten smidig och bara att plugga in elen och Ethernet kablarna så är man igång. Rekommenderar den till de som vill ha en liten enkel och bra switch.
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Bra butik som vanligt och trevlig personal att prata med över telefon när något strular :) Någon hade väl varit trött på lagret o glömt av min bio receiver, men efter samtal så hittades den och dagen efter skickades den iväg. Så även om jag inte fick den innan Jul så fick jag den innan Nyår :)
*Redigerades 5 månader sedan
LG SL8Y
3.3
(1)
9 769 kr
5 månader sedan*
Varning: Power säljer nu i skrivande stund denna för 7999kr, 1/11-20 kostade den 2990kr vilket var det jag gav för den. Misstänker att de pressat upp priset nu inför Black Friday rean så de kan få det att verka som om man gör ett klipp när de sänker den i pris igen. Ger ett bra lyft från de inbyggda högtalarna i tv’n. Dolby Atmos låter riktigt bra för att vara från en Soundbar, tyvärr får man inte ut okomprimerat Atmos via ARC från tv vilket man får med LG SN8YG som har eARC. Subben låter bra med och var bara att koppla i eluttaget så parkopplade den sig automatiskt med soundbaren. Får man den för under 3000kr så är den värd att köpa, annars köp 2020 års modell LG SN8YG med eARC om den blir billigare igen.
*Redigerades 5 månader sedan
LG 55NANO91
3.5
(2)
9 990 kr
5 månader sedan
För priset är detta en mycket bra tv med riktigt bra färger och bra punch i bilden i både SDR och HDR. Några pluss och minus: + Dolby vision IQ var en wow upplevelse och fungerar med de inbyggda apparna med. +/- Lite tunt ljud från de inbyggda högtalarna, men låter helt ok ändå. + helt otroligt bra fjärrkontroll som styr alla apparaterna som är anslutna, även våran Sony ubp-x700 som är ansluten via soundbaren LG sl8yg som vi köpte till tv’n. Gillar verkligen det här med muspekaren och scrollhjulet som Magic kontrollen har, det underlättar i inställningar och i apparna. + Då vi sitter lite utspridda i rummet, så är det bra att tv’n klarar att visa fina färger och har bra ljus när man inte är inom optimal vinkel från tv’n. + Första smart tv’n i huset och wow lätt att hitta nya appar, bild och ljud är verkligen bra speciellt som tv’n stödjer Dolby Atmos och Dolby vision från de appar som har det. +Bra bild både med SD och HD tv sändning. -/+ Svärtan är inte på topp, men helt godkänd för en LCD. I SDR så har vi local dimming off och använder vårat ISF kalibrerade läge ISF expert ljust rum. I HDR har vi valt local dimming high i Cinema HDR läget vilket ger djupare svärta och bidrar till lite bättre kontrast vilket HDR drar nytta av. Slutsats: För priset och det man får så är det en mycket bra tv. Jag kan gott rekommendera denna tv till andra.
Emotiva BasX A-300
3.6
(3)
5 790 kr
3 år sedan*
Har inte haft det hemma så länge ännu, men av det lilla jag hunnit höra av det ihop med mina Yamaha ns-777 så är jag väldigt nöjd. Det är väldigt robust byggt, det känns på vikten och den ordentligt tilltagna frontpanelen i borstad aluminium som ger ett snyggt intryck. Kontakterna på baksidan ser bra ut och känns bra och rejäla. Ett plopp hörs från högtalarna när steget triggas igång av min Marantz sr7010 men inte när det stängs av. Kan gott rekommendera det här steget och de andra i serien är nog inte så dumma de heller. Själv behövde jag bara två kanaler till för att kunna ha 7.2.4 i bion.
*Redigerades 5 månader sedan
MediaMarkt
Bra
(500+)
Bra
6 månader sedan
Köpte en tv i varuhuset i Jönköping. Säljaren var trevlig och lyssnade på mina behov och hjälpte mig till en bra tv för ett riktigt bra pris. De hjälpte mig även ut med tv’n till bilen och lastade in den säkert och fint. Så jag är väldigt nöjd med köpet och bemötandet jag fick.
Power
Utmärkt
(500+)
Bra
10 månader sedan
Gick smidigt att beställa och snabb leverans. Enda som är surt är att de inte verkar ha prisgaranti då datorn nu är 3000kr billigare än när jag köpte den för bara två veckor sedan. Kostade 15999kr och nu 12999kr. Men är väldigt nöjd med den.
Asus GeForce RTX 2080 Super ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 8GB
3.8
(2)
ett år sedan
Lite bakgrund och förklaring: Kanske inte det billigaste kortet, men väl värt det! Gick från ett Asus GTX 1060 6GB oc dual till det här. Anledningen till bytet var att jag dels hade problem med att jag blev yr efter en stund i VR och att jag köpte en ny 1440p 165Hz skärm Pros and Cons +/- Kortet är väldigt långt så man bör kolla så man har plats för det. I mitt fall så gick det in efter jag flyttat kabelhanterings skenan ett steg närmare fronten då kylaren tog i den annars. + Ingen yrhet i VR så nu kan jag verkligen utnyttja mitt Oculus Rift och skärmen driver det utan problem. + Kortet har låg temp även vid spel och har aldrig gått över 70 grader och i idel ligger kortet mellan 28-30 grader beroende på rumstemperatur. Jag kan varmt rekommendera det här kortet! För trotts det höga priset så får man ett mindre monster till kort som klarar att leverera höga fps i 1440p och enligt tester så klarar kortet även hyfsade fps i 4K.
Antec P110 Luce (Svart/Transparent)
3.3
(1)
3 år sedan
Detta är ett relativt stort och rymligt chassi med många smarta lösningar för exempelvis montering av radiatorer, kabeldragning och montering av hårddiskar samt stöd för grafikkort. Frontpanelen har avtagbara galler på sidorna om man tycker att luftflödet in är för dåligt samt en RGB upplyst logga, finns en vit logga på sidan av skenan där nätaggregatet döljs med. Chassiet har även magnetiska dammfiler både i topp och front, samt ett utdragbart filter i botten med. Men hur Antec tänkte när de gjorde uttaget för IO panelen kan man undra då jag först som vanligt monterade den i chassiet längst bak blev det en springa mellan moderkort och IO på flera cm, detta resulterade i att IO panelen fick monteras på en skena lite längre in i chassiet vilket skapar ett hålutrymme ovanför den i chassiet. Överlag är jag nöjd med chassiet och tycker det är riktigt snyggt med den något tonade glasrutan på sidan som diskret avslöjar vad som finns inuti chassiet.
Atomic Blonde
3.8
(9)
49 kr
3 år sedan*
En av de bättre filmerna jag sett på länge, samt riktigt bra musik i den.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1