Prisjakt

LoGiken

Medlem sen 2004-09-11
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
OutdoorExperten
Bra
(500+)
L
LoGiken
6 omdömen
Bra5 år sedan

Bra priser, snabb leverans. Beställde en vara som visade sig vara DOA, kundtjänst var hjälpsam och löste det på ett bra sätt under omständigheterna.

AOC U3277FWQ 4K UHD
Full Star 1
4
(3)
L
LoGiken
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte den på rea, för det priset tycker jag den är bra. Värt att tänka på att det kan bli lite litet jämfört med t ex 40" med 4k-upplösning, förutsatt att man vilja nyttja upplösningen och ha flera fönster uppe samtidigt etc, funkar dock helt ok för mig. Färgåtergivning och sånt verkar bra, har inte direkt hittat något jag stör mig på ivf.

XTZ 80 Satellite
Full Star 1
4.4
(19)
L
LoGiken
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Definitivt helt ok för priset, men man får räkna med avkall på del närvaro och känsla. Funkar bra till film, men man känner att det saknas något när man lyssnar på musik, känns lite beslöjande på något sätt. Funkar bra om rummet är litet och man inte vill lägga ut för mycket på högtalare. Man får vad man betalar för helt enkelt, hade nog själv satsat på någon av deras bättre modeller så här i efterhand.

XTZ 99 W8.16
Full Star 1
4.5
(52)
L
LoGiken
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Helt ok, inte inspelad än men levererar bättre än min gamla Audio Pro, men som många säger kan den låta lite ansträngd om man belastar det. Känns gedigen och spelar helt ok om man är student som jag och har litet rum.

JVC TH-L1
Full Star 1
3.9
(9)
L
LoGiken
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Man ska vara noga medveten om att detta är ett budgetsystem. Köpte dem på rea. Trodde priset var ok men vill man ha bra ljud får man gå upp ett par tusen i prisklass. Basen är bara slav och jag tycker inte att den spelar särskilt bra heller för delen. Har det till datorn nu, det går an, men ljudet är känns lite beslöjat och ibland lite burkigt. Man får vad man betalar för helt enkelt.