LoGiken

Medlem sen 2004-09-11
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
AOC U3277FWQ
3.5
(3)
4 517 kr
3 år sedan
Köpte den på rea, för det priset tycker jag den är bra. Värt att tänka på att det kan bli lite litet jämfört med t ex 40" med 4k-upplösning, förutsatt att man vilja nyttja upplösningen och ha flera fönster uppe samtidigt etc, funkar dock helt ok för mig. Färgåtergivning och sånt verkar bra, har inte direkt hittat något jag stör mig på ivf.
XTZ 80 Satellite
4.2
(19)
12 år sedan
Definitivt helt ok för priset, men man får räkna med avkall på del närvaro och känsla. Funkar bra till film, men man känner att det saknas något när man lyssnar på musik, känns lite beslöjande på något sätt. Funkar bra om rummet är litet och man inte vill lägga ut för mycket på högtalare. Man får vad man betalar för helt enkelt, hade nog själv satsat på någon av deras bättre modeller så här i efterhand.
XTZ 99 W8.16
4.2
(52)
12 år sedan
Helt ok, inte inspelad än men levererar bättre än min gamla Audio Pro, men som många säger kan den låta lite ansträngd om man belastar det. Känns gedigen och spelar helt ok om man är student som jag och har litet rum.
JVC TH-L1
3.4
(9)
12 år sedan
Man ska vara noga medveten om att detta är ett budgetsystem. Köpte dem på rea. Trodde priset var ok men vill man ha bra ljud får man gå upp ett par tusen i prisklass. Basen är bara slav och jag tycker inte att den spelar särskilt bra heller för delen. Har det till datorn nu, det går an, men ljudet är känns lite beslöjat och ibland lite burkigt. Man får vad man betalar för helt enkelt.