Prisjakt

sigtrap

Medlem sen 2010-10-10
17
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sony Xperia XZ Premium G8141
Full Star 1
4.4
(16)
5 595 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 månader sedan

Fortfarande mycket nöjd. Bra stereoljud fram. Uppskattar Sonys lösning på batterifria brusreducerande hörlurar (som Sony MDR-NC31EM). Gediget byggt och många bra funktioner.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
11 år sedan*

Bra butik. Priserna ligger lite högre än de billigaste "endast webbshopbutikerna". Jag gillar att det finns en fysisk butik. Uppdatering 20200908: Jag har nu stött på ett problem med en nyköpt produkt som jag vill reklamera. Ingen kundtjänst på helgen men det spelar ingen roll då man ändå inte får några svar inom utlovad tid. Gått över 10 dagar utan någon information, endast att de ska återkomma så snart som möjligt men inom 72 timmar. Så om allt du köper fungerar eller behöver returnera så verkar allt vara bra. Sätter två stjärnor för att varna för Webhallens urusla service om man nu är tvungen att reklamera en vara.

*Redigerades ett år sedan
Svive Titan V PRO
Full Star 1
2.5
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Svive Titan V PRO är mer eller mindre en QPAD 8K. Är mycket nöjd med min gamla QPAD 8K men det finns några saker man måste förstå. Formen passar inte alla men för mina stora händer och hur man lyfter musen med tumme och lillfinger passar mig. Jag gillar sladden, knapparna, dioderna, funktionerna (utan mjukvara) och allt annat. Har inte spelat FPS med musen men jag har inte upplevt några problem med sensor, knappar, upplösning eller liknande. Plasten på QPAD 8K är lite skönare, men slits lite ner. Plasten på Svive Titan V PRO är lite glattare som både är ett minus och ett plus. Vill dock säga att plasten på Svive Titan V PRO är mycket bättre och skönare än många andra möss, dock drar jag av ett poäng för detta.

QPAD 8K Laser
Full Star 1
3.4
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Haft min QPAD 8K i några år. Fortfarande mycket nöjd. Förstår att formen inte passar alla men mina stora händer och hur man lyfter musen med tumme och lillfinger passar mig. Jag gillar sladden, knapparna, dioderna, funktionerna (utan mjukvara) och allt annat. Har inte spelat FPS med musen men jag har inte upplevt några problem med sensor, knappar, upplösning eller liknande.

D-Link DIR-859
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Mycket bra och billig lösning om man vill köra DD-WRT (annat mycket bättre operativsystem). Minus en stjärna på grund av att den inte har USB-uttag (för 3G-modem, skrivare, disk med mera).

Sony MDR-NC750
Full Star 1
2.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Observera att brusreduceringen bara fungerar till vissa Sony-telefoner. + Ok ljud + Ok brusreducering + Utan batteri - kort sladd (minus en halv stjärna) - inte så slitstark sladd (minus en halv stjärna) - inga knappar (minus två stjärnor)

Diacopy
Utmärkt
(60)
Bra
5 år sedan*

Ett fel på webbsidan gjorde att pengar reserverades men ingen order kom fram. Efter samtal med Diacopy löste sig allt på ett smidigt sätt. Två dagar senare kom pengarna tillbaks och jag gjorde en ny beställning. Leveransen gick mycket smidigt. Ger en åtta på grund av strulig webbsida (många redirects och olika webbsidor som ska samarbeta). Bra service och en bra leverans ger ett bra betyg.

*Redigerades 5 år sedan
SpeldatorXperten i5 Ivy Bridge - 3,1GHz QC 8GB 1TB DVD±RW
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*

Bra dator. Fick den i en Antec 4000 låda och tyst GTX 760. Kör 8M SuperPi under två minuter. Kalas

*Redigerades 8 år sedan
HP Standard Keyboard USB (SV)
Full Star 1
4.1
(11)
443 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*

Mycket bra tangentbord. Och överlägset bästa kvalitet för pengarna. Jag gillar mekaniska tangentbord men HP Standard Keyboard är det bästa icke-mekaniska. Tangenterna sitter fast och skallrar inte. Personligen tycker jag att tangenterna har ett bra nedslag med lagom motstånd (Observera att åsikter kring nedslag och motstånd skiljer sig mycket från person till person). För spel använder jag mekaniska PS/2 tangentbord så jag har har inte testat HP Standard Keyboard för spel.

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1