Prisjakt

sigtrap

Medlem sen 2010-10-10
20
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Ultimate Ears UE Boombox
Full Star 1
4.6
(17)
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Helt ok. Nu glapp men har varit bra med bra ljud i flera år

Logitech G333 In-ear
Full Star 1
3
(2)
426 kr
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Ingen bas och burkigt ljud. Har provat 3.5mm på Samsung mobil och studiohögtalare. Samma med USB-C, fast då mycket lägre ljud. För mig är passformen dålig och jag tycker att sladdarna är plastiga.

Bokus
Dålig
(500+)
s
sigtrap
20 omdömen
Uselett år sedan

Flera gånger har jag beställt böcker där det står 7-10 dagar innan den skickas (och där till kommer leveranstid). Detta skulle ha varit OK men det är nu uppenbart att Bokus inte har någon aning om hur lång tid det kommer att ta från leverantören och 7-10 dagar måste vara någon optimistisk uppskattning av Bokus. Tror inte att Bokus har någon koll på vad leverantörer har i lager eller när boken kommer in till leverantörens lager. Skulle vara bättre om det inte stod några dagar utan bara "vi kollar hur lång tid det tar när du har gjort beställningen".

Sony Xperia XZ Premium G8141 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.7
(19)
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Fortfarande mycket nöjd. Bra stereoljud fram. Uppskattar Sonys lösning på batterifria brusreducerande hörlurar (som Sony MDR-NC31EM). Gediget byggt och många bra funktioner.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
s
sigtrap
20 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Bra butik. Priserna ligger lite högre än de billigaste "endast webbshopbutikerna". Jag gillar att det finns en fysisk butik. Uppdatering 20200908: Jag har nu stött på ett problem med en nyköpt produkt som jag vill reklamera. Ingen kundtjänst på helgen men det spelar ingen roll då man ändå inte får några svar inom utlovad tid. Gått över 10 dagar utan någon information, endast att de ska återkomma så snart som möjligt men inom 72 timmar. Så om allt du köper fungerar eller behöver returnera så verkar allt vara bra. Sätter två stjärnor för att varna för Webhallens urusla service om man nu är tvungen att reklamera en vara.

Svive Titan V PRO
Full Star 1
2.7
(3)
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Svive Titan V PRO är mer eller mindre en QPAD 8K. Är mycket nöjd med min gamla QPAD 8K men det finns några saker man måste förstå. Formen passar inte alla men för mina stora händer och hur man lyfter musen med tumme och lillfinger passar mig. Jag gillar sladden, knapparna, dioderna, funktionerna (utan mjukvara) och allt annat. Har inte spelat FPS med musen men jag har inte upplevt några problem med sensor, knappar, upplösning eller liknande. Plasten på QPAD 8K är lite skönare, men slits lite ner. Plasten på Svive Titan V PRO är lite glattare som både är ett minus och ett plus. Vill dock säga att plasten på Svive Titan V PRO är mycket bättre och skönare än många andra möss, dock drar jag av ett poäng för detta.

QPAD 8K Laser
Full Star 1
3.9
(7)
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Haft min QPAD 8K i några år. Fortfarande mycket nöjd. Förstår att formen inte passar alla men mina stora händer och hur man lyfter musen med tumme och lillfinger passar mig. Jag gillar sladden, knapparna, dioderna, funktionerna (utan mjukvara) och allt annat. Har inte spelat FPS med musen men jag har inte upplevt några problem med sensor, knappar, upplösning eller liknande.

D-Link DIR-859
Full Star 1
3.5
(2)
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Mycket bra och billig lösning om man vill köra DD-WRT (annat mycket bättre operativsystem). Minus en stjärna på grund av att den inte har USB-uttag (för 3G-modem, skrivare, disk med mera).

Sony MDR-NC750
Full Star 1
3.4
(8)
s
sigtrap
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Observera att brusreduceringen bara fungerar till vissa Sony-telefoner. + Ok ljud + Ok brusreducering + Utan batteri - kort sladd (minus en halv stjärna) - inte så slitstark sladd (minus en halv stjärna) - inga knappar (minus två stjärnor)

Dia Copy
Utmärkt
(93)
s
sigtrap
20 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Ett fel på webbsidan gjorde att pengar reserverades men ingen order kom fram. Efter samtal med Diacopy löste sig allt på ett smidigt sätt. Två dagar senare kom pengarna tillbaks och jag gjorde en ny beställning. Leveransen gick mycket smidigt. Ger en åtta på grund av strulig webbsida (många redirects och olika webbsidor som ska samarbeta). Bra service och en bra leverans ger ett bra betyg.