Kategorier
Prisjakt

ulfmoh

Medlem sen 2010-06-26
31
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Bose Companion 2 Series III
4
(12)
1 049 kr
ett år sedan*
Var inte nöjd med ljudet direkt ur förpackningen. För burkigt och betoning på de lägre frekvenserna. Men efter att ha laddat ner Boom 3D Equaliser, justerat ner de lägre frekvenserna och upp med mellanregister och diskant så har jag fått till en klang mer i min smak.
*Redigerades ett år sedan
Sony Xperia 5 Dual J9210
3.8
(10)
6 576 kr
ett år sedan*
Bytte upp mig från en en XZ1 compact som jag iofs var nöjd med men det lilla formatet passade inte mina stora händer. Storleken på Xperia 5 passar mig bra, jag får också bättre överblick över appar och flöden och det större tangentbordet är perfekt för mig. Kameran snäppet bättre än XZ1 compact. Enda invändningen jag har är väl att fingeravtryckssensorn kan vara lite okänslig så jag kör mest med ansiktsigenkänning vilket fungerar bättre. Batteritiden är helt ok, räcker lätt en hel dag för min typ av användning som är lågintensiv.
*Redigerades ett år sedan
El fynd
Bra
(147)
Utmärkt
ett år sedan*
Ett ställe att ha regelbunden koll på om du är ute efter varor dom har i sitt sortiment. Skadat emballage sänker priset och ibland rejält. Min nya espressomaskin från Sage fick jag 2000 kr under lägsta priset på Prisjakt. Detta endast pga en smärre skada på emballaget, varan var helt ny och ouppackad. OBS att Elfynds priser visas endast när man klickar i rutan "Visa begagnade produkter och demoprodukter". Dessutom väldigt snabba leveranser och betalning via Klarna gör detta till en av mina favoritbutiker. Uppdatering 3/11 2019: Köpte ett par datorhögtalare som kom med en trasig nätadapter. Kundtjänsten svarade direkt på mejl och vi löste problemet direkt tillsammans på bästa sätt. Ger 10+ till Elfynd!
*Redigerades ett år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Använder mig oftast av elgiganten.se för att köpa elektronik mm då jag upplevt att de har bra köpvillkor och ofta låga priser på de varor jag är ute efter, särskilt under kampanjer. Att man kan få service i närmaste varuhus är också en bonus. Även fraktalternativen och betalmetoderna är i min smak.
*Redigerades 2 år sedan
Houdini Lana Jacket (Herr)
3.8
(1)
4 799 kr
2 år sedan
Grymt skön skaljacka i tunn merinoull som (än så länge) är vattenavvisande. Har använt i lätt regn och dropparna rinner av utan att fukta tyget. Köpte XL (186 cm 78 kg) för att få plats med värmande lager under för vinterbruk i skidbacken. Ordentligt tilltagen längd i ärmarna som stängs med kardborreband. En relativt liten innerficka på vänster sida förutom de två frontfickorna.
Raw Bite Bar 50g 12st
3.9
(3)
169 kr
2 år sedan
Det perfekta mellanmålet för både mig och barnbarnen när vi är ute på äventyr. Har alltid några i ryggsäcken. Ekologisk och bra innehåll som mättar, 2/3 frukt och 1/3 nötter. Barnbarnens favorit är Äpple och kanel och morfars är Lime.
Sage Appliances Bambino
3.5
(1)
5 450 kr
2 år sedan
Har haft en Sage Bambino Plus i ett halvår nu och kan bara säga att jag är mycket nöjd med den. Har tidigare bryggt mitt kaffe i en AeroPress och malt för hand. Blev lite omständligt med tiden och bestämde mig för att köpa en fristående espressomaskin. Det som avgjorde att det blev en Sage Bambino Plus var för den automatiska mjölkskumningen och att den är färdig för bryggning efter bara några sekunder. Kompletterade efter några veckor med en elektrisk kvarn då malningen av bönorna för hand kändes lite utdaterad. Efter en inledande fas med att lära mig göra en en acceptabel shot med medföljande doubble-wall (pressurized) filters började jag söka efter single wall filters för att få lite mer kontroll över bryggningen. Sådana levereras med alla Sagemaskiner, förutom Bambino Plus, som standard. Döm om min förvåning när jag fick besked från svenska distributörer och t.o.m från den skandinaviska generalagenten i Danmark att dom inte kunde hjälpa mig med att få tag på sådana. Fanns att köpa från Sage i England och från en distributör i Danmark men som inte levererade till Sverige. Tack och lov hjälpte en vän i Danmark till och jag fick tag på dem till slut. Så efter att fått tag i single-wall filters är min bryggning inriktad på att hitta rätt malningsgrad och bönor i min smak för att få till en espressoshot som jag kan göra en njutbar cappucino på. Tack vare den automatiska mjölkskumningen (går att göra manuellt om man vill) som går att finjustera för temperatur och grad av skum, är det lätt att fokusera på det viktiga; att få till en så bra espressoshot som möjligt. Enda minuset för min del är att Bambino Plus inte levereras med single wall filters som standard.
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Handlar helst elektronik på Elgiganten pga bra priser, generösa köpvillkor där för mig det aldrig varit problem med att returnera en vara även om förpackningen är bruten, varan testad eller liknande.
MediaMarkt
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan*
Har en längre tid haft prisbevakning på Garmin approach G10, MediaMarkt marknadsför den till varierande och ibland väldigt låga priser. Men den har inte funnits vare sig på web eller butik någonstans i Sverige på länge. Nu ligger den ute som "Lagerrensning" till ett lågt pris. Har dom inte koll på sina produkter eller är det ett marknadsföringstrick att lägga sig med ett lågt pris på produkter man inte lagerför för att få in besök på hemsidan?
*Redigerades 2 år sedan
Sida 2