Mike_Of_Sweden

Medlem sen 2004-08-04
159
Bidrag
58
Hjälpsamröster
Thrustmaster T150 Ferrari Force Feedback Wheel (PS3/PS4/PC)
4
(4)
1 866 kr
2 månader sedan*
Har haft min ratt 4 år nu och kört åtskilliga timmar! Funktionsmässigt har den fungerat felfritt under alla år. Ratten ger en grym känsla jämfört med handkontroll. I kombination med VR så är det helt fantastiskt kul! Jag har ratten och pedalerna monterade på Playseat Challenge och det fungerar jättebra.
*Redigerades 2 månader sedan
Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB
4.2
(9)
7 999 kr
3 månader sedan*
Haft min Note sedan lanseringen hösten 2019, dvs snart ett år. Min andra Samsung, förra var en Note 8. Bortsett från att vissa mjukvaruuppdateringar från Samsung varit kass så är jag nöjd (en mjukvaruuppdatering sabbade batteritiden, men det löste sig med nästa uppdatering). + Prestandan, har aldrig upplevts som seg. + Kameran gör ingen besviken. Blir typ alltid bra bilder. + Fjärrutlösning via pennan då man tar bilder. Använt det flera gånger, sjukt bra! + Skärmen är både ljusstark och välkalibrerad. + Dual-sim, fungerar klockrent + Trådlös laddning. +Batteritiden. Jag har oftast 50% kvar på kvällen om jag inte stödladdar och det är det bästa jag haft på en telefon. - Saknar 3,5 mm. Har trådlösa lurar i kubik, men ibland är det bara smidigare med ett 3,5 mm uttag så man kan koppla in vilka lurar som helst när som helt om man glömt sina trådlösa...
*Redigerades 3 månader sedan
Pioneer VSX-933
3.8
(5)
6 199 kr
3 månader sedan
Kommer från en Yamaha RX-A820 och innan det en Pioneer och innan det en Denon. - Det här är den första modellen jag stött på som bara accepterar vissa färdiga kombinationer av högtalare. Alla "vanliga" kombinationer finns, men om man är utan center så kan man inte koppla in atmos vilket är jättekonstigt eftersom att det som normalt ska gå till centern i ljudspår med 5.1 eller 7.1 skickas till frontarna och då borde det fungera likadant vid atmos. - Väldig få knappar på fjärrkontrollen för att styra vilken HDMI-ingång man vill använda. Detta ställer till besvär om man har fler är 3 saker via HDMI och vill kunna använda aktiviteter på en multifjärr som exempelvis en Logitech Harmony Elite. - Usel app till mobilen, layouten är gräslig och funktioner ligger väldigt dumt placerade. + Mina högtalare (Ino Audio) är extremt lättdrivna och utgör en väldigt snäll last för förstärkare och med dessa högtalare fungerar förstärkaren bra både då det kommer till ljudkvalitet och effektresurser. Jag kör alla högtalare som small då ja har dubbla subbar, så jag vet inte hur den presterar då det kommer till att driva ett par fullregisterhögtalare,
Garmin Vivoactive 4
3.4
(9)
2 699 kr
5 månader sedan
Väldigt nöjd med denna klocka som jag nu haft i en månad. Har innan denna haft Vivoactive 3 och innan det en Vivoactive HR, så jag är van vid Garmins gui på klockor och deras app. + Bra batteritid. Gör jag inga aktiviteter som använder GPS så verkar den förbruka ca: 10% per dag. Har konstant pulsmättning på, men stängt av pulsoximetern (mäter syremättnaden i blodet) + Går snabbt att ladda, särskilt om du jämför med traditionella "smartklockor". + Snabb och stabil uppkoppling mot mina BT-Hörlurar. + Tydlig och lättnavigerad skärm. + Två knappar mot tidigare Vivoactive 3 som hade en knapp. Mycket smidigt då man kör intervaller. + Garmins app är riktigt bra. Tydlig och mycket data! Deras alternativ på webben som man når vi datorn är också jättebra! - Skärmen är tyvärr konvex så det finns inga skrämskydd av glas som man kan köpa till. Köpte ett mjukt (tpu) skärmskydd men fick det inte att sitta som det skulle. - Laddkontakten. Garmin har en egen specialkontakt. Hade hellre sett USB-C tillsammans med trådlös laddning.
Playseat Challenge
3.5
(5)
1 989 kr
5 månader sedan*
Priset och funktionen är ok. Stabil och hållbar (haft min i 4 år). Personligen så får jag grymt ont i nacken av att sitta i denna stol. Måste ha en kudde i ryggen för att det ska kännas bra vilket gör att passformen inte blir helt hundra.
*Redigerades 5 månader sedan
Bosch KSV36NW3P (Vit)
3.3
(1)
5 495 kr
9 månader sedan
Jag tycker inte om att lägga pengar på vitvaror så jag har aldrig haft några dyra kylskåp tidigare. Bara haft i den här prisklassen. Jag skulle lätt ha gett detta kylskåp en femma i betyg om det inte vore för att dörren är lite svår/trög att öppna. * Nästan ljudlöst * Bra kvalitetskänsla - Dörren suger fast och är lite trög att öppna. Skulle haft en pedal eller annat typ av handtag som hjälper till med öppningen
Plantronics BackBeat Fit 2017
3
(6)
1 739 kr
2 år sedan*
Jag har 4 olika BT-hörlurar och har genom detta lite att jämföra med. (Mina lurar är Bose QuietComfort 35 II, Plantronics BackBeat Fit 2017, JBL Tune 220TWS och Andersson TWS-3000 – Sport) Använder dessa sommartid då jag är ute och löptränar. Går inte att ha på vintern med mössa pga silikon remmen som går mellan lurarna bakom öronen. Lyssnar till 100% på poddar och ljudet är mer är tillräckligt för det. Varje gång man slår på dessa så får man höra en uppskattning av hur lång batteritid man har kvar vilket är jättebra då det inte finns någon annan indikator. Batteritiden är runt 8 timmar. + Batteritiden + Perfekt BT-koppling, aldrig problem + Bra passform, erbjuder viss individuell justering. + Kvalitetskänslan + Vattentålig. + Riktigt bra ljud för poddlyssning. - Saknar USB-C (kör Micro-USB).
*Redigerades 9 månader sedan
Farpoint (VR) (PS4)
3.3
(1)
156 kr
ett år sedan
Tyckte det var snudd på fantastiskt då jag spelade det första gången med DS4 och tänkte att det här kan man ju spela om då man köper en Aimcontroller, men känns inte så kul då man spelar om det. Ska finnas ett co-op onlineläge, har dock inte testat det.
Time Carnage (VR) (PS4)
2.5
(2)
226 kr
ett år sedan
Två stjärnor för att det är kul att skjuta på saker i VR, men det är allt. Dålig grafik, dåligt ljud, vill inte spela om det...
Superhot (VR) (PS4)
4.1
(3)
249 kr
ett år sedan
Sjukt kul att spela. Känns som att spela Matrix scenerna där Neo duckar kulor i slowmotion. Tyvärr ganska kort och inget direkt återspelningsvärde.
Sida 1