Prisjakt

toErr

Medlem sen 2010-04-28
26
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Reference Audio
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Sammanfattningsvis en mycket bra köpupplevelse: - bra produktrekommendation som prickade in det jag var ute efter. - ingen känsla av att jag blev rekommenderad en produkt som var onödigt dyr. Skönt att slippa säljare som maler på och inte lyssnar på kunden. - god service innan och efter köp. - uppkomna problem löstes utan att orsaka merkostnader eller besvär för mig som kund. - god känsla för det där lilla extra som särskiljer från andra butiker, man känner sig väl omhändertagen. Det enda negativa som jag kan komma på är Reference Audio inte brukar vara billigast men å andra sidan är mervärdena ovan värda att betala för i mitt tycke (sen finns förstås en smärtgräns).
Houdini Fall In Parka (Herr)
Full Star 1
3.8
(3)
5 524 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Varm men extremt lätt jacka. Jämfört med min andra "traditionella" vinterjacka känns det som att bära en vårjacka. Ingen irriterande dun som läcker ut. Bra fickor och "ren" design. Hade den nyligen i minus 17 med en tröja under och inga problem att hålla värmen under en längre promenad.
The North Face Ultra Fastpack III GTX (Herr)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Bekväma och ger ett gediget intryck. Har främst använt i enklare terräng men inte upplevt några problem. Vattentäta som utlovat. Testvinnare i Råd & Röns senaste test av vandringsskor.
Luftmiljöbutiken
Usel
(4)
Usel
2 år sedan
Vill varna presumtiva kunder för denna butik. Personalen är definitivt kunnig och de har ett utbud av produkter som är svårt att hitta på andra ställen. Men om du gör misstaget att köpa något från dem så får du hoppas att inget går fel. För när det gör det, då är det hopplöst att få någon kontakt med butiken. Jag köpte en produkt som saknade en del, tog kontakt via mejl och bad dem komplettera. Fick ett första diffust svar efter några dagar, när jag sedan ställde följdfrågor och stod fast vid mitt krav blev det tyst. Veckor gick utan svar trots upprepade påstötningar. Med tanke på detta otroligt oproffsiga bemötande avråder jag från att handla här. De säljer gärna varan men sen struntar de i uppföljning och kundservice. Med tanke på att majoriteten av produkterna de säljer är relativt dyra är det inte värt att ta risken av att bli lämnad i sticket i händelse av det blir problem eller butiken gör fel. Bättre då vända sig till någon annan återförsäljare i Sverige eller utomlands.
Panasonic Lumix DMC-GX80 + 12-32/3,5-5,6 OIS
Full Star 1
4.2
(4)
4 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Jag kan inte särskilt mycket om foto och är inte alltför intresserad heller. Ville dock ha ett bättre alternativ än mobilkamera som är lättanvänt och tar bra bilder utan att det krävs pill med inställningar. Tycker att denna lever upp till detta utan problem. Är nöjd med bilderna och att den är enkel att använda. Smidigt med wifi-funktion för enkel överföring av bilder till t ex mobil. Rekommenderas
Asus ZenFone 5Z ZS620KL (6GB RAM) 64GB
Full Star 1
4.5
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Min första Asus-telefon. Har haft den i några dagar och än så länge inget att anmärka på. Bra pris för en telefon med hög prestanda. Användaren Nioh nedan har gjort en bra summering av telefonen och dess styrkor så jag kan bara bekräfta det. Det enda jag kan sakna är lite mer information om de olika funktioner som finns i telefonens snabbmeny. Är inte helt självklart för mig vad de gör. Är övertygad om att informationen finns dock, jag har bara inte letat.
*Redigerades 3 år sedan
Philips HU4813
Full Star 1
2.3
(18)
1 161 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Har använt i sovrummet i några veckor. För att kontrollera luftfuktighet har jag haft en separat mätare. Kan konstatera att luftfuktaren får kämpa på för att nå 30-40% i ett mindre sovrum. Mätaren på fuktaren verkar inte särskilt pålitlig, visar återkommande fel med 5-10% jmf med separat mätare. Fördelen med luftfuktaren är att den är relativt tyst och inte särskilt skrymmande. Jag skulle säga att den funkar i ett mindre rum om man nöjer sig med att få upp fuktigheten till 40-50%. För min del har det varit tillräckligt under vinterns torraste perioder.
*Redigerades 4 år sedan
Electrolux EAP300
Full Star 1
3.6
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
En bra luftrenare som har acceptabel ljudnivå och god prestanda. Jag har inte haft några problem med att sova med den på. Plus för joniseringstekniken vilken saknas i många andra jämförbara maskiner. Tycker också att fjärrkontrollen är ett bra tillbehör så att det går att styra den från sängen om den står i sovrummet. Har inte upplevt att joniseringstekniken ger ifrån sig några störande ljud som andra recensioner här beskriver. Kanske har detta åtgärdats i senare serier? Däremot är ljussensorn inte optimal då den som andra beskrivit gör så att autoläget tror det är natt i ett mörkt rum oavsett tid på dygnet. Överlag är jag ändå nöjd med köpet och kan rekommendera den.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung UE55KS8005
Full Star 1
4
(21)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Efter några dagars användande har jag huvudsakligen positiva intryck av teven. Bilden är ett enormt lyft från min 10 år gamla 1080 plasma. Har justerat inställningarna en del vilket var relativt enkelt. Minus dock för att det inte är självklart vad som sparas och hur. Var tvungen att kontrollera varje källa för sig att rätt inställningar sparats. Mjukvaran med appar kan jag inte bedöma då jag i princip endast använder till spel och streaming från NAS. Teven hittade självmant min NAS och verkar streama utan problem. Spel på PS4 Pro är en fröjd för ögat. Nöjd med att jag valde denna och inte en 5k dyrare oled. Känns mkt prisvärd än så länge.
*Redigerades 4 år sedan
Siemens WT47W568DN (Vit)
Full Star 1
3.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Tumlaren är enkel att använda, genererar inte särskilt mycket spillvärme så badrum förvandlas inte till en bastu vid användning. Jag kör huvudsakligen bomullsprogram så kan inte säga så mkt om de olika programvalen. Luddfiltret är enkelt att ta ut och rengöra och det blir ingen spill i maskinen eller tvätten. Minus för att den endast finns i danskt/norskt utförande samt för att den är mer högljudd än vad jag förväntade mig (dock tystare än min förra tumlare från -2009)
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1