Prisjakt

Mandatory

Medlem sen 2010-04-14
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sonos Roam WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.4
(28)
1 926 kr
M
Mandatory
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ok högtalare men plågas av olika egenheter, som t ex att den startar sig själv när den känner för det trots att den är helt avstängd, vilket gör att batteriet är alltid urladdat när man väl vill använda den, om man inte alltid har den inkopplad på ström. För väl ändå anses som under all kritik.

Multidator i Engelholm
M
Mandatory
5 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Fick in en skärm i lager som var svår att få tag på på andra ställen. Sålde den till väldigt attraktivt pris, hjälpte oss med att lägga undan den så vi kunde hämta den framåt kvällen. Skärmen funkar utan problem och vi blev jättenöjda. Mindre butik som jag inte sett så många av på sistone, har inget att klaga på och är väldigt nöjd med min upplevelse.

Inet
Utmärkt
(500+)
M
Mandatory
5 omdömen
Usel5 år sedan

Har väntat länge med att skriva här, men nu var det droppen. Inet brukade vara bra men har haft stora leveransproblem så man vet aldrig när man får grejorna. Droppen nu var när jag skulle beställa en present med mitt Amex-kort och istället för att få varan skickad omgående, så får jag ett suspekt mail från Inet där de vill ha en bild på mitt Amex-kort (med några siffror utsuddade). De säger att Amex kräver detta. Jag ringde till Amex och de sade att jag ABSOLUT INTE skulle ge ut detta. Har anmält Inet till Amex, för det här känns så oseriöst. Nu tackar jag för mig på ett tag.

Zave
Bra
(176)
M
Mandatory
5 omdömen
OKRedigerades 5 år sedan

Köpte en värmepump med totalinstallation. Tyvärr visade sig efter någon dag att där var något som var fel på antingen produkten eller installationen. Nu har jag väntat i en månad, och trots ihärdiga telefonsamtal samt mejl, så händer absolut ingenting, och de återkommer i princip aldrig, utan jag får ringa och blir lovad en uppdatering, sen händer återigen ingenting. Inte ett seriöst företag. Om ni köper av dem, be bara för att ni inte får ett garantiärende med dem! Uppdatering: Efter att ha skrivit min recension här så fick jag bättre kontakt med Zave och nu är problemet löst. Ändrar således mitt betyg till 3 av 5.

Apple iPhone 8 2GB RAM 64GB
Full Star 1
3.6
(43)
1 422 kr
M
Mandatory
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Långsammare och laggar mer i UI än min gamla iPhone 6S. Var ingen bra ”uppgradering”.