Kategorier
Prisjakt

ilovematcha

Medlem sen 2010-04-12
34
Bidrag
37
Hjälpsamröster
Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L
3.9
(3)
783 kr
17 dagar sedan*
.
*Redigerades 17 dagar sedan
Voksi Active
3.8
(1)
1 996 kr
en månad sedan
Använt den till två barn som sover ute i sin vagn på förskolan. Varma och goa båda två. Med tröja+fleece och mössa, ner till några minusgrader har varit inga problem. Säkert funkar den att sova i ner till -10 åtminstone.
Melitta Aromaboy
3.9
(5)
279 kr
5 månader sedan*
Gör det den ska, en kopp hett kaffe. Är det gott kaffe? Nej, inte speciellt. Beror på två saker, vattnet rinner för snabbt igenom filtret, vattentemperaturen når inte dom nödvändiga 92 grader som är minimum. Dock är den gullig och tar liten plats med sin lilla miniatyrkaffekanna. De enda kaffefilter som jag hittar som passar denna bryggare är Melittas egna oblekta 1x1 filter och dom adderar en doft till kaffet som påminner om pappkartong.
*Redigerades 4 månader sedan
BeSafe iZi Plus X1
3.3
(7)
4 995 kr
4 månader sedan*
Detta är min 6:e bilbarnstol och en av favoriterna. Dyr men man känner sig åtminstone trygg med att den är säker och att barnet kan sitta baklänges upp till 5 års åldern eftersom den är rätt rymlig. Relativt enkel att installera, bra kvalitetskänsla (jämfört t.ex Britax Max-Way Plus som kostar mindre men har många plastdetaljer och generellt känns billigare i materialvalen). Bra med benutrymme och enkel att kliva in/ur. Tips: satsa på en bältad stol från början istället för en Isofix-monterad, då slipper ni köpa ny stol när barnet växer - isofixstolar finns bara för barn upp till ca 105cm/16kg, men bältade fungerar för större barn.
*Redigerades 4 månader sedan
Siemens TC86303
4
(6)
909 kr
4 månader sedan
Ville gilla denna bryggare efter att ha läst positiva omdömen både på Råd & Rön och från andra användare. Men det finns några saker som ändå stör mig: 1. Bryggvattentemperaturen är på nåder 92 grader (dvs minimum rekommenderade för bryggning), och det är när jag mäter exakt ut ur munstycket. När vattnet väl hamnar på kaffet så är temperaturen klart lägre. Det resulterar i underbyggt blask när man brygger mindre än ca 5 koppar. 2. Ett 1x4 filter passar inte riktigt in i tratten utan man måste vika den extra mycket i ena kanten och då blir det ändå inte så bra ”passform”. Det är lite extra småpill varje gång så det blir ett irriterande moment. Jag förstår varför man gjort på detta sätt, trattväggarna har gjorts snävare för allt kaffe lättare ska täckas av vattnet eftersom munstycket endast har ett hål som vattnet rinner ut igenom över kaffet. Andra bryggare har flera hål och täcker på så sätt större ”area”. Siemens har löst det genom en smalare tratt och ett hål i mitten! 3. Låter en del, speciellt efter att den bryggt färdigt så kommer det alltid ett stort puffljud - som att man häller en skopa vatten på bastustenarna. 4. Något hög jämfört andra bryggare. Positiva saker - Avtagbar vattenbehållare - Bra droppstopp - Utdragbar filterhållare - Bra kanna - Snabb
Sennheiser Momentum Wireless 3
3.7
(14)
3 190 kr
4 månader sedan
Bra ljud. Sköna kuddar av skinn. Dock börjar lurarna glida lite av sig själv efter ett tag, verkar som låsmekanismen slits ut snabbt, i mitt fall redan efter kanske 10h användning. Fick sätta gummisnoddar på för att hålla dom på plats. ANC inte den bästa men jag köpte för ljudkvalitens skull. Gillar skarpt hur enkelt man parar två eller fler telefoner och det funkar sömlöst. Funkar fint med Sony TVn också. Tror det finns en bug i funktionen som stoppar musiken när man lyfter på ena luren - den aktiveras även om jag böjer mig framåt - typ för att lägga en vara i kundvagnen på ICA, och musiken stoppar, rätar upp mig igen, musiken startar, vafan! Jaja, annars helnöjd.
Electrolux Rapido ZB6114BO
3.3
(1)
889 kr
4 månader sedan
Bra sugkraft på båda lägena. Använder den hemma för att dammsuga snabbt i soffan, under matbordet, eller i bilen och i barnens bilstolar och vagnar som samlar mycket skräp. Batteritiden på högsta läget är kanske kort, men så länge man har rimliga förväntningar på en sådan produkt (dvs meningen är att man gör snabba korta dammsugningar av skräp/spill) så är det helt ok. Luktar dock lite som ett gammalt museum eller något i den stilen varje gång man starter den. Hoppas detta går över. Hoppas även batterierna håller ett antal år, verkar som var och varannan Electrolux dammsugare har problem med batterier som lägger av efter något år.
Bosch MFQ3030
2.5
(2)
249 kr
7 månader sedan*
Köp ej, denna produkt klarar inte att vispa grädde tillräckligt fluffigt. Grädden blir platt och vattnig. Har inget med tiden man vispar att göra heller eftersom grädden till slut blir till smör. Troligtvis för långsam även på högsta läget eller dålig design på visparna.
*Redigerades 7 månader sedan
Axkid Minikid 2
3.9
(7)
2 990 kr
10 månader sedan
Helt ok stol som har bra utrymme för barnet och lämnar också mycket benutrymme vilket gör att bakvänt sittande är möjligt en längre tid även med längre barn. Enda nackdelen som är störande är att bältesfästet i grenen verkar sitta längre inåt än andra stolar. Detta gör att clipset trycker i grenen lite redan nu på min 3.5 åring. Hur det blir när han blir lite äldre...?
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52
3.2
(34)
1 585 kr
ett år sedan*
Bytte till Philips efter att min gamla OralB:s batterier hade blivit för gamla. Pengar i sjön! Philips teknik med ett tandborsthuvud som rör sig i sidled klarar inte att rengöra tänder lika bra som OralB som har roterande borst. Jag får borsta dubbelt så lång tid för att uppnå nästan samma rengöring som jag fick med min gamla OralB, men klarar ändå aldrig att få de bakre tänderna rena - rörelsen i huvudet saktar ner så fort det blir lite tryck på den vilket medför att jag inte får någon bortningsrörelse i trängre delar som t.ex baksidan av bakre tänderna. Det skvätter också tandkräm ur munnen på dig överallt om du råkar öppna munnen en aning - försök borsta baksidan av framtänderna utan att spraya hela badrumsspegeln med skum! Det enda positiva är snyggare design med glasladdaren samt en tystare gång och kanske något längre batteritid jämfört billigare OralB. Men annars så får du mycket bättre resultat med en hälften så dyr OralB borste. Ersättningsborstarna till Philips är också lite hutlöst dyra.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1