ZilverZtream

Medlem sen 2010-03-19
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Skruvat.se
OK
(500+)
Dålig
Redigerades 2 månader sedan

Däck, 3-5 dagar leverans. Efter 14 arbetsdagar ringer vi supporten. De kör med bythjul som partner. Annulerar order. Ska få bekräftelse och pengar inom dagar. Drygt 2v senare, inget mail, inga pengar. Ringer supporten igen. Skyller på systemen hos bythjul. Blir igen lovad bekräftelse och pengar inom kort. Tack för en förstörd semester. + Inga köer i supporten. - Typ det mesta av min order. Edit: Hade man kunnat ge minus så hade jag ändrat till det. Fick återigen ringa företaget. Ingen återbetalning, ingen annullering. Samma ursäkter, först "nej, jag har aldrig pratat med dig"... som tur var så har jag alla samtal inspelade, då kom minnet tillbaka. Det var igen partners fel att skruvat inte tagit tag i ärendet, trots att man vid varje samtal åberopar "problem med systemet" och "automatiska funktioner måste göras manuellt", så gjordes inget manuellt, itne heller återkopplade man ens efter tre samtal. Denna gång fick jag sitta i ärende med Klarna och ARN samtidigt som jag talade med supporten. Slutligen fick jag tummen upp från Klarna att personalen på skruvat.se annullerat ordern. Detta efter ett par timmar i telefonkö, flera timmar i supporten och 4 samtal senare. Bägge två jag pratade med i supporten ansåg bara att det är "beklagligt" att deras partners system inte fungerar. Man ber inte om ursäkt för att man tre gånger släppt ärendet, trots att man vetat om att fördröjningarna skapat merkostader för kunden. Man har inte ens orkat kolla om annulleringen gått igenom, trots att det varit problem flera gånger tidigare. Försöker man kompensera? Nej, som sagt, inte ens en ordentlig ursäkt annat än "Det är beklagligt, mer kan jag inte säga." Väldigt konstigt sätt att driva ett företag på. Men med 2.3 i omdöme på prisjakt (vilekt är högt jämfört med andra sajter), så ska man inte vara förvånad. Har dock handlat mycket annat via skruvat under årens gång, nu tar jag dock min handel någon annanstans.

Fyndiq
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Otroligt imponerad av deras kundtjänst. Har vid flera tillfällen beställt saker via fyndiq, ibland har det blivit fel, men har då kontaktat den butik som vart ansvarig och löst det den vägen. Denna gång gick jag via Fyndiq's egna kundtjänst när jag saknade ett paket i en större beställning. Dom svarade relativt omgående att dom skulle kolla upp vad som hänt, sedan fick jag löpande uppdateringar om ärendet och frågor. Tillsist så sa dom att jag inte ska behöva vänta längre på paketet, utan dom ser till att butiken i frågan krediterar varan och att de uppdaterar min faktura. Skulle paketet dyka upp ändå så är det ingen fara. Perfekt service i mina ögon. Inga passivt aggressiva mail, bara hjälpsamma snabba svar och det kändes även som om de hade en viss pondus över de butiker de har anslutna mot sig.

Kingston HyperX SSD SH100S3 120GB
Full Star 1
4.5
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har nu kört denna disk i ungefär 11mån, helt utan problem. Datorn står på 24/7 med omstart ungefär en gång i kvartalet. Pressar burken rätt ordentligt med fler spel igång samtidigt, utvecklingsmiljö i form av .NET och Eclipse, plus verktyg som Photoshop, Office, Excel etc, även de igång i bakgrunden under daglig basis, men inte haft en endast bluescreen. Notera dock att jag tweakade mitt system rätt ordentligt direkt efter installation av Windows 7. Inga växlingsfiler etc skrivs till disk (24Gb RAM så är det relativt meningslöst på en hemmaburk), ingen cache i webbläsaren. Mer eller mindre all cachning avstängd. TRIM; Ja. (DisableDeleteNotify = 0) System Restore; Av. Hibernation; Av. Minnesdumpar; Av. SuperFetch; Av. Papperskorgen; Inställd på släng direkt. (i.e alltid Shift+Delete) SSD Cacheskrivning; På. Indexering; Av. (använder istället verktyget Everything från Voidtools) RacTask; Av. Har för mig att jag även partitionerade disken med 'create partition primary align=1024', tog lite längre tid men block deletes/skrivningar blir mer effektiva. Kan inte vara annan än nöjd, väldigt nöjd.