Kategorier
Prisjakt

Puppet_Master

Medlem sen 2010-03-18
266
Bidrag
62
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
11 år sedan*
Handlat av dem i många 13+ år nu. Fått fel vara någon enstaka gång men aldrig varit några problem att fixa till det. Update 2020; Väntat hitintills i 4dagar för att få svar på ett support ärende via mail... Helt värdelöst... Skall inte behöva vänta så länge för enkla svar... Påstår vid samtal att jag skall kontakta tillverkare av koder jag köpt via dem som vid ankomst har gått ut... Å erbjuder ingen form av ersättning eller liknande för att de skickat utgångna koder. Webhallen har gått utför... Kommer inte handla av dem igen. Kundsupporten är helt värdelös...
*Redigerades 2 månader sedan
Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
4 månader sedan
Helt värdelös, ringde in för hjälp med beställningen. Soffan kommer och det är fel soffa som kommer. Trotts uppläsning av rätt nummer osv vid beställningen så är det fel soffa och fel på följesedeln. Tar kontakt med dem... Nu tre månader senare, fortfarande ingen hjälp med att returnera så vi kan få rätt soffa...
Samsung Gear IconX SM-R140
2.7
(47)
2 år sedan*
(fick dessa tillsammans med min telefon vid förnyande av ab.) Använder mina dagligen, lite smått irriterande att de stänger av musiken emellanåt för att passformen och sensorn inte ligger rätt i örat, sen har jag haft problem med att de sedan dag ett krånglat med touchen på ena luren. Samsungs support är det som drar ner betyget på dessa, då den var helt omöjlig att ha och göra med. Blev runtskickad om och om igen. Ingen tog sig tid att fkt hjälpa mig eller liknande. Nu funkar inte touchen på ena luren alls längre. Men efter 3månaders försök med samtal och mail. Olidligt antal klagomål osv så ger jag upp.... Kommer antagligen aldrig mer köpa ngn samsung produkt, då supporten är helt obefintlig.
*Redigerades 2 år sedan
Suunto 3 Fitness
3.3
(1)
999 kr
2 år sedan
Haft den i några veckor nu och är väligt nöjd överlag. Hade en Garmin Fenix 3HR tidigare men av någon oförklarlig anledning fick jag ärrvävnad av hr sensorn på den. Har jämfört HR biten på Suunto 3 Fitness med pulsband osv och den stämmer rätt bra (diffar 2-10slag) vilket är helt acceptabelt för min del då jag mest tränar styrka. Den känns lite väl lätt men gedigen. Silikon armbandet fungerar bra för mig och jag tycker den har ett lätt användargränssnitt. Dock så stänger den av stegräknaren när jag trycker igång den på träning. Samt att batteriet är inte så bra, behöver ladda den varannan dag iaf för att vara säker på att den klarar den 3;e dagen. Samt att aviseringarna ifrån telefonen bara fungerade första dagen. Men det kanske löser sig i framtiden med mjukvaru uppdateringar. Men skulle helt klart rekommendera klockan, mkt prisvärd.
Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless
2.8
(23)
1 102 kr
3 år sedan*
Som många andra skrivit, de tål inte svett. Mina fungerade i två veckor.Sen började de tappa bt kontakt eller starta om sig/stänga av sig helt. Speciellt ca 40-50min in i gym passet när man blivit rätt svettig. Låg på "tork" sedan fungerade de igen. Inget jag kan rekommendera till ngn förutom svettfria prommenader eller bara ha hemma... Sen hade jag ett helskotta att reklamera dem samt att de hittade inga "fel" vid service på lurarna.... men det är en annan historia...
*Redigerades 3 år sedan
Bose SoundSport Wireless
3.5
(38)
1 099 kr
3 år sedan*
Bästa trådlösa lurarna jag haft, använder dem dagligen och framför allt på gymmet (y) Hade PowerBeats tidigare, men fick skicka tillbaka flertalet par då de inte alls var svettåliga som de skulle vara. Men bytte till dessa och de fungerar klockrent, inget jag ångrar =)
*Redigerades 3 år sedan
bodyman.se
Usel
(74)
Utmärkt
3 år sedan*
Snabb leverans och bra pris, något problem med varan men supporten löste det på ett bra sätt. Kommer handla av dem igen (y)
*Redigerades 3 år sedan
Fitnessbutiken
Dålig
(23)
Utmärkt
3 år sedan*
Är en återkommande kund, mkt bra support och mkt trevliga på lagret när man träffat dem. Mkt nöjd med produkterna och all annan hjälp man får av dem.
*Redigerades 3 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Usel
10 år sedan*
Köpte ett par bt hörlurar, de var defekta och tappade kontakten flera gånger och var tvungen att para om dem. Hittade mängder med recensioner ang detta på dem i utlandet. Retunerade lurarna för service och ringde dem och skrev lapp mm mm om att ni kan ta tillbaka dem. Jag vill häva köpet (haft lurarna i knappt 14dagar). De säger okej och att de löser de.. Jag får mail om att de har retunerat hörlurarna till mig... ringer igen.. får svar att de löser det... och jag behöver inte tänka på ngt.. Lurarna anländer och jag ringer ytterligare en gång... Får till svar att neka pkt så de kommer tillbaka till oss så löser vi det. Nekar lurarna och lik förbaskat så skickar de tillbaka dem igen... så jäkla trött på det här... När det här väl är löst så kommer jag ALDRIG mer handla hos dustin och inte rekommendera dem till någon heller... Ur kundsupport synpunkt är detta extremt löjligt beteende...
*Redigerades 3 år sedan
Dell Chromebook 13 7310 (7310-5215)
3.5
(1)
4 år sedan*
Mkt nöjd med prestandan och kvaliten, känns gedigen och rejäl. Tangentbord och musplatta känns bra samt batteritiden är fantastisk. Chrome OS har kommit lång sedan förra året (iaf i appar) sedan jag testade det senast. Inväntar Android/ChromeOS ihopslagningen med glädje =)
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1