nikosdimitrakas

Medlem sen 2010-03-05
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Spelbord
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Bra sortiment, bra priser, snabb leverans och tillgänglig support. Får inte fullpoäng eftersom deras produktinformation behöver förbättras och deras betalning har haft (kanske tillfälliga) problem. Men tillgängligheten av supporten uppskattar jag.

Pilagården
Dålig
(9)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Tyckte att de hade bra priser och fint sortiment (av LED-lampor) så jag beställde och betalade. Efter någon vecka får jag ett mail om att min beställning är levererad (dvs skickad). Dock ingen information om vilket fraktbolag eller något nummer för att spåra försändelsen. Efter någon vecka utan avisering eller leverans kontaktar jag deras support. Inget svar på tre dagar så jag kontaktar dem en gång till. Ytterligare fyra dagar utan svar. Tredje försök. Då får jag svar om att paketet har kommit i retur av DHL. Fick först då veta vilket bolag som fraktar. De lovar att skicka igen. Och igen ber jag om ett nummer för att spåra försändelsen, men får inget svar. Dagarna går utan svar och utan leverans eller avisering. Först efter en vecka (och flera obesvarade mail till deras support) får jag ett referensnummer för att själv kontakta DHL. Det visar sig att paketet är skickat med felaktiga uppgifter om leverans och avisering. Till slut får jag hämta paketet. 30 dagar efter beställning och betalning. Att det kan råka bli fel och försening kan jag förstå. Men att de inte svarar på supportfrågor och inte håller kunden informerad är oaccceptabelt. Att jag till slut själv fick kontakta DHL för att rätta deras fel är inte heller lämpligt. Väljer hellre ett dyrare företag så slipper jag allt extra arbete och den långa leveranstiden.

WhiteAway
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Snabb leverans och relativt bra information om produkterna. Lite otydligt om leveranssätt (stod att det skulle komma till postombud och aviseras med SMS, men kom med DHL till dörren istället).