Prisjakt

mooke

Medlem sen 2010-02-26
47
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Red Dead Redemption (Switch)
Full Star 1
5
(1)
449 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Fantastisk spel med grym story, som att se en riktigt bra serie som man inte vill skall ta slut! Inte lika brett som 2an men har du inte spelat RDR tidigare så rekommenderar jag verkligen att pröva!

Inet
Utmärkt
(500+)
m
mooke
47 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Måste vara Sveriges bästa butik?!

Xiaomi Mi Box S 4K
Full Star 1
3.9
(78)
800 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Helt överlägsen mot chromecast, bättre på allt och kan nycket mer. Löjligt prisvärd! KÖP!

Triangle Signature Alpha
Full Star 1
5
(3)
79 900 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Något utav det absolut bästa i klassen! En riktigt allätare som spelar otrolig dynamik och pondus! Med dessa är det riktigt roligt att lyssna på musik!

System Audio Legend 60 Silverback
Full Star 1
4
(1)
65 990 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Blev väldigt imponerad utav dessa! Presterar bra på samtliga punkter och med en bas som kan få vilket rum som helst att skaka! Får en verkligen att överväga att lägga ner hobbyn och köra helt aktivt! Enda man kan klaga på är att finishen inte riktigt är 100, men annars toppklass! "prisvärt" i sammanhanget och lätt värt en lyssning!

DALI Rubicon 8
Full Star 1
4.5
(6)
69 996 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Otroligt härligt detaljerade, precis och rund diskant, kombinationen av banddiskant och vanlig dome är svårslagen! Mycket bra mellanregister och med en otroligt tyck i basen i, inget för lägenheten utan snarare något för den stora villan! Något av det absolut bästa i klassen, kan förstå att de fått utmärkelsen "prisvärda".+ Uppdatering: 2019: nu har de gått upp 10,000kr i pris och är inte längre prisvärda.... Sen behöver de en "varm" förstärkare för att inte låta allt för ljust och vasst till tex rock..

Dynaudio Focus 60 XD
Full Star 1
2
(1)
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Misstänker att akustiken var helt åt helvete hos handlaren jag lyssnade hos.. För gillar Dynaudio generellt men detta lät helt värdelöst för 84tkr.. Bra tajming och precist ljud, men helt platt, saknade all form utav liv och engagemang. Inge "live känsla" överhuvudtaget. Rätt så smal ljudbild och avsaknad av riktigt bas, vilket jag trodde var omöjligt med aktiva högtalare.. Generellt ett väldigt tafatt intryck. Sytem Audio SA Legend 60 silverback låter långt mycket bättre på samtliga punkter! Men måste lyssna igen och återkomma för så illa får det verkligen inte vara..

Xiaomi Laser Projector 150"
Full Star 1
3.3
(8)
17 059 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Har nu haft den i ca 5 månader med daglig användning och måsta säga att det är en riktigt grym projektor! Hade tidigare en 55" 4K OLED TV ifrån LG, och visst var det bättre bild på den, men mycket bättre flyt i bilden med projektorn och saknar inte alls 4K.. Projektorn är riktigt ljusstark, går fint att använda på dagen om det inte är direktsol rakt på duken. Bra färger, kontrast och skärpa (håller inte alls med tidigare recenssion här). Visst låter den en del om det är varmt i omgivningen, men vilken projektor gör inte det? Men det bästa med den är ju givetvis placeringsmöjligheterna, ställ den direkt på tvbänken och få minst 100" på väggen, inga mer kabeldragningar och fästen i taket! Sen har den ju även inbyggda högtalare som låter betydligt bättre än de flesta Tv´s på marknaden, så det gör att den är väldigt smidig och flytta på för en tillfällig filmkväll utomhus eller liknande! Den är även såpass ljusstark att den går att använda direkt på väggen med bra resultat, självklart blir det bättre med duk, men tycker inte det är nödvädningt. Köpte min för 20K, och nu för 15K är det ett givet köp om man är på jakt efter en "Short trow projektor"! Ett tips är också att kika på youtube där finns massor med bra recenssioner!

Technics SB-G90
Full Star 1
5
(2)
61 900 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kanske den mest balanserade högtalaren i klassen! Diskanten är väldigt detaljerad och högupplöst utan att bli överdriven likt banddiskanter. Basen är rapp, tung och varm! Mellanregistret har riktigt bra tryck med bra närvarokänsla! Högtalarna är ovanligt välbyggda och känns betydligt mycket mer påkostade än konkurrenterna (32kg/st). Utseendet kan uppfattas lite tafatt på bild men de är riktig snygga i verkligheten! Hittar egentligen inga nackdelar med dessa högtalare bortsett ifrån att de är rätt otympliga och endast finns i Svart (om det nu är en nackdel..) En högtalare man kan lyssna på i många år utan att tröttna! Rekommenderas varmt!

Magnepan MG 1.7i
Full Star 1
5
(3)
41 990 kr
m
mooke
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Saknar bottenregister och fungerar därav inte till all typ musik utan separat baslåda. Men bortsett ifrån det så är det troligtvis den mest välupplösta högtalaren under 70tkr!