Prisjakt

mooke

Medlem sen 2010-02-26
46
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Måste vara Sveriges bästa butik?!
*Redigerades 12 dagar sedan
Xiaomi Box S 4K HDR
Full Star 1
4
(65)
613 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Helt överlägsen mot chromecast, bättre på allt och kan nycket mer. Löjligt prisvärd! KÖP!
Triangle Signature Alpha
Full Star 1
4.3
(3)
66 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Något utav det absolut bästa i klassen! En riktigt allätare som spelar otrolig dynamik och pondus! Med dessa är det riktigt roligt att lyssna på musik!
System Audio Legend 60 Silverback
Full Star 1
3.3
(1)
52 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Blev väldigt imponerad utav dessa! Presterar bra på samtliga punkter och med en bas som kan få vilket rum som helst att skaka! Får en verkligen att överväga att lägga ner hobbyn och köra helt aktivt! Enda man kan klaga på är att finishen inte riktigt är 100, men annars toppklass! "prisvärt" i sammanhanget och lätt värt en lyssning!
DALI Rubicon 8
Full Star 1
3.9
(5)
59 996 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Otroligt härligt detaljerade, precis och rund diskant, kombinationen av banddiskant och vanlig dome är svårslagen! Mycket bra mellanregister och med en otroligt tyck i basen i, inget för lägenheten utan snarare något för den stora villan! Något av det absolut bästa i klassen, kan förstå att de fått utmärkelsen "prisvärda".+ Uppdatering: 2019: nu har de gått upp 10,000kr i pris och är inte längre prisvärda.... Sen behöver de en "varm" förstärkare för att inte låta allt för ljust och vasst till tex rock..
*Redigerades 2 år sedan
Dynaudio Focus 60 XD
Full Star 1
2
(1)
104 990 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Misstänker att akustiken var helt åt helvete hos handlaren jag lyssnade hos.. För gillar Dynaudio generellt men detta lät helt värdelöst för 84tkr.. Bra tajming och precist ljud, men helt platt, saknade all form utav liv och engagemang. Inge "live känsla" överhuvudtaget. Rätt så smal ljudbild och avsaknad av riktigt bas, vilket jag trodde var omöjligt med aktiva högtalare.. Generellt ett väldigt tafatt intryck. Sytem Audio SA Legend 60 silverback låter långt mycket bättre på samtliga punkter! Men måste lyssna igen och återkomma för så illa får det verkligen inte vara..
*Redigerades 2 år sedan
Xiaomi Laser Projector 150"
Full Star 1
3
(8)
11 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Har nu haft den i ca 5 månader med daglig användning och måsta säga att det är en riktigt grym projektor! Hade tidigare en 55" 4K OLED TV ifrån LG, och visst var det bättre bild på den, men mycket bättre flyt i bilden med projektorn och saknar inte alls 4K.. Projektorn är riktigt ljusstark, går fint att använda på dagen om det inte är direktsol rakt på duken. Bra färger, kontrast och skärpa (håller inte alls med tidigare recenssion här). Visst låter den en del om det är varmt i omgivningen, men vilken projektor gör inte det? Men det bästa med den är ju givetvis placeringsmöjligheterna, ställ den direkt på tvbänken och få minst 100" på väggen, inga mer kabeldragningar och fästen i taket! Sen har den ju även inbyggda högtalare som låter betydligt bättre än de flesta Tv´s på marknaden, så det gör att den är väldigt smidig och flytta på för en tillfällig filmkväll utomhus eller liknande! Den är även såpass ljusstark att den går att använda direkt på väggen med bra resultat, självklart blir det bättre med duk, men tycker inte det är nödvädningt. Köpte min för 20K, och nu för 15K är det ett givet köp om man är på jakt efter en "Short trow projektor"! Ett tips är också att kika på youtube där finns massor med bra recenssioner!
Technics SB-G90
Full Star 1
4
(2)
39 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Kanske den mest balanserade högtalaren i klassen! Diskanten är väldigt detaljerad och högupplöst utan att bli överdriven likt banddiskanter. Basen är rapp, tung och varm! Mellanregistret har riktigt bra tryck med bra närvarokänsla! Högtalarna är ovanligt välbyggda och känns betydligt mycket mer påkostade än konkurrenterna (32kg/st). Utseendet kan uppfattas lite tafatt på bild men de är riktig snygga i verkligheten! Hittar egentligen inga nackdelar med dessa högtalare bortsett ifrån att de är rätt otympliga och endast finns i Svart (om det nu är en nackdel..) En högtalare man kan lyssna på i många år utan att tröttna! Rekommenderas varmt!
*Redigerades 4 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
VARNING! DUBBELKOLLA ALLTID SÅ ATT DET ÄR RÄTT ARTIKEL! MÅNGA AV CDON´S ARTIKLAR HAR FEL LÄNK VIA PRISJAKT! SEN SÅ FUNKAR CDON UNGEFÄR SOM EBAY, SÅ BESTÄLLER DU MÅNGA SAKER KOMMER DU FÅ 17ST OLIKA AVIER FRÅN HELT OKÄNDA FÖRETAG.. VÄRDELÖS KUNDSUPPORT! GENERELLT DYRT! FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE HUR DETTA FÖRETAG KAN HA SÅPASS BRA BETYG...
*Redigerades 4 år sedan
Magnepan MG 1.7i
Full Star 1
4.3
(3)
31 900 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Saknar bottenregister och fungerar därav inte till all typ musik utan separat baslåda. Men bortsett ifrån det så är det troligtvis den mest välupplösta högtalaren under 70tkr!
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1