Prisjakt

sandos

Medlem sen 2004-06-06
138
Bidrag
40
Hjälpsamröster
Fractal Design Silent Series R3 140mm
Full Star 1
3.8
(1)
99 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 18 dagar sedan

Har använts i min husvagn som kylning till en slinga för kylskåp, och de har fått utstå både det ena och det andra, och har överlevt! Väldigt tysta. Även om jag pressar fläkten mot ett stort skrivbord när den är igång så fortplantas inget ljud av vibrationer!

Ubiquiti Networks UniFi 6 Long Range
Full Star 1
4.1
(7)
2 178 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Fungerar mycket bra, går extremt snabbt att koppla upp mot också. Har dock haft vissa problem med spel på xbox one, där det ibland kopplar ner extremt mycket i perioder, men bara på 5Ghz-bandet. Körde redan senaste firmware. Edit: Efter ett år eller så så måste jag säga att problemen kvarstår, det är inget stort problem med ibland så kopplar den ner utan anledning, dock enbart på 2.4Ghz upplever jag numera (!).

Shelly Plug S
Full Star 1
3.7
(14)
198 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Fungerar hittils klockrent även ganska långt från wifi-routern och dessutom med 2 väggar emellan. Kör helt utan cloud, jag har alltså inte laddat ner appen eller skapat ett konto. Kör direkt mot Home Assistant, men då får man problem med att pluggen vägrar uppdatera firmware, men det går att lösa genom en URL som kan genereras via en hemsida: http://archive.shelly-tools.de/ Jag hade gärna köpt denna som zigbee då det är klockrent i mina ögon med sitt meshande nätverk vilket ger mycket bättre täckning i vårt hus. Men dessa var billiga och duger ju bättre än jag trodde. Det tråkiga är att Ikea med zigbee är billigare, men de är också lite klumpigare.

LG OLED65C1 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED (AMOLED) Smart TV
Full Star 1
4.5
(18)
14 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Kan inte ge annat än full pott till denna! Jämfört med min hyffsade mellanklass LCD från 2015 så är detta ett rejält lyft, kontrasten och svärtan är oslagbar. Skulle såklart kunna vara ljusstarkare men inget jag behöver då vi inte har stora fönster i vardagsrummet. Har inte nördat ner mig och kollat 5% grå ännu, men jag kan i alla fall till 100% procent säga att jag inte kan se _några_ problem med bilden med normalt innehåll, det vill säga streaming från HBO Max, Netflix, Viaplay, Disney+. CMore samt spel från Xbox One. Det har jag aldrig varit med om med en TV innan. Har alltid funnits något som skaver lite som man vet kunde vara bättre. Saker som dock stör men som inte har med bilden eller ljudet att göra: Man måste registrera LG-konto för att ens använda appar och röststyrning? Ja dett är väl det nya normala, suck. Vi kör 100% med chromecast ändå. Skulle vilja att den magiskt fixade CEC med min soundbar så den slogs av/på automatiskt men det beror nog mest på soundbaren tyvärr, samma problem med gamla TVn. Scenariot är XBOX in på en HDMI, soundbar i eARC-porten, och ARC satt som sound out. Slår man då på Xbox så startar förstås TVn, men inte soundbaren.

Philips Daily Collection Airfryer HD9251
Full Star 1
3.8
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Tyvärr har beläggningen i korgen (teflonaktig) börjat lössna efter många diskar och det känns lite olustigt. Den är svindryg att göra ren manuellt i min mening dessutom. Resultatet däremot är helt ok tycker jag, och för oss räcker det till 4 personer men då är 2 st barn. Om man tar för mycket pommes så tar det längre tid att bli klar, och ibland går det knappt att blir klar, men då har man också haft i lite för mycket så det kan jag inte lasta den för.

Assassin's Creed: Odyssey (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4.4
(3)
159 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Har spelat 4 eller 5 andra AC-spel och måste säga att detta, i alla fall efter ett tag, är det bästa av alla. Har lagt ner 80 timmar ca. och fortfarande inte klarat story eller tröttnat. Jag tycker ju vissa av de äldra spelen i tex Ezio-serien har lite bättre känsla på så sätt att tex. parkour är viktigare, samt svårare. Den biten är väldgt nedtonad numera, men spelet gör ju så mycket annat istället!

Moser 1661-0460 Trendcut Li-Ion
Full Star 1
4
(3)
895 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Fungerar mycket bra även efter många år.

Denver HBO-6620
Full Star 1
3.3
(1)
1 796 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fungerar bra rent funktionellt, men batterindikatorn verkar vara lite grovhuggen då den gick från grönt till blinkande rött = fara för att den stänger av sig. Den skippar alltså mellanläget "rött sken". Får se om den fortsätter i samma anda eller inte.

Andersson MRA 3.2
Full Star 1
3.9
(5)
990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Har använt i någon vecka för en 34" (!) och en 24". Observera att den är specad upp till 32" så... Fungerar mycket bra, det enda (som jag också hade väntat mig) är att "tipp-leden" närmast skärmen gärna segnar nedåt, speciellt med 34" UW som ju har mycket tyngd i framkant... Jag fick dra åt muttern så hårt att.. tja, det kändes inte bra men den verkar sitta nu. Jag har turen som har skärmarna i ett hörn så att det tar plats i djupled är inget problem för mig, men tänkt på att det ev. kan avhjälpas med att ha bordsfästet mer i sidled och låta armen gå "snett" istället för rakt bakifrån. Jag återkommer huruvida den håller skärmarna på plats i ett längre perspektiv...

Xiaomi Mi Monitor 34" Ultrawide Välvd Gaming WQHD
Full Star 1
4.1
(29)
4 282 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Perfekt skärm för detta pris om du frågar mig, Stör mig varken på clouding eller konstigt nog black smearing, förutom i ett specifikt fall men det är löjligt lite det märks. Lite bökigt att byta ingång men det visste jag innan. Den byter "autiomatiskt" vid uppstart om den tidigare inte är igång, men det känns som det tar lite tid.