Kategorier
Prisjakt

sandos

Medlem sen 2004-06-06
124
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Carcassonne (2nd Edition)
4.2
(5)
249 kr
ett år sedan
Detta är nog vårt mest spelade spel, dock nästan enbart med 2 spelare. Funkar jättebra då!
Spyfall
3.8
(1)
179 kr
ett år sedan
Ett riktigt roligt spel, fungerar även för personer som "inte gillar brädspel" då det är ett rent partyspel. Dock, de förstaomgångarna är riktigt jobbiga för spionen, speciellt om man som i vårt fall fick spionen som första kort och därför första fråga. Men man lär sig vad man kan fråga för luddiga frågor utan att avslöja sig, tex blev frågan "brukar det vara mycket folk här" populär. Den avslöjar inget om att är spion samtidigt som den kan avslöja en annan spion.
Citadels
3.9
(3)
129 kr
ett år sedan
Ett riktigt roligt spel, framförallt med lite fler spelare!
Pioneer MRX-3
3
(3)
3 121 kr
2 år sedan*
Det här kan vara en av de sämsta produkterna jag träffat på i närtid. För det första är appen, som ska konfigurera högtalaren riktigt dålig och ologisk i vissa steg. Tex. finns valet att "konfigurera högtalaren med din android-telefon" som inte alls fungerar eller förklaras vad den eg. gör. Sedan har vi metod nr 2 att konfigurera, men audio-kabel. Det fungerar inte heller. Metod nr 3, med nätverkskabel "fungerar". Men bara så länge kabeln sitter i. Det är uppenbarligen något med båda mina wifi-nätverk (2.4Ghz och 5Ghz) som mrx-3 inte är kompatibel med! Den används just nu som en stor BT-högtalare till min Home Mini! Ska kanske helt enkelt köra min Chronecast Audio till denna, så kan man även gruppera i högtalargrupper i Google Home, det går inte med bara "Google Cast" -enablade högtalare verkar det som! Ljudet då. Det är ok, men inte så mycket mer. Diskaten är vääldigt låg, och basen finnas där men låter inte så bra som högtalaren är stor i min mening.
*Redigerades 2 år sedan
Asus GeForce GTX 1060 Dual OC 2xHDMI 2xDP 3GB
4.2
(14)
2 år sedan
Funkar fint för min budget-uppgradering för att kunna köra Apex i ~60fps FHD.
Logitech G603
4.2
(42)
479 kr
2 år sedan*
Klockren, har inga klagomål. Märkte nog tom. lite skillnad i vissa spel, trots min stora avsaknad av koordination :) Nu har man i all fall inget att klaga på förutom sig själv... =) Edit: sänker betyget till 9, då jag inte kommer överens med scrollhjulet. Att dubbelklicka det misslyckas jag oftast med, och det blir ett klick, rull, ett klick till. Den är lite för hårt klick och lätt rull tror jag.
*Redigerades 2 år sedan
Ryobi R18JS-0 (Utan Batteri)
3.9
(4)
710 kr
3 år sedan*
Jag är "investerad" i Ryobis ekosystem då jag har två batterier redan, varav ett det dyra 5Ah batteriet. Jag gillar generellt deras verktyg, deras borstade skruvdragare tex. byggde jag nyss en altan med och det gick som smort. Jag har använt ett antal sticksågar, och var så missnöjd med vår gamla att jag slängde den i affekt. Jag hade stora förhoppningar för denna produkt. Men tyvärr måste jag säga att de få gånger jag använt den har den inte alls fungerat bra. Bladet hålls inte rakt nog, och att försöka såga själva snitter rakt blir då väldigt svårt. Dessutom är verktyget väldigt stort, och det blir väl ofta det med batterier men sågen är väldigt klumpig tom. utan batteri! Tycker också att "kraften" eller hur snabbt den rör sig framåt är våldigt dålig, även med full pendlingsrörelse på. Vår gamla superbilliga sladdsticksåg kändes 5 ggr så snabb, typ. Vilket är märkligt för jag vet ju att andra verktyg i denna serie inte har problem med kraften. Jag kan tyvärr inte rekommendera denna. Med reservation för att jag kanske har använt den fel, och förmodligen haft för stora förväntningar, Edit: höjer till 8/10 efter 9 månader! Har använt den flera ggr nu med kanske mer "normala" användningsområden, och har faktiskt varit hyffsat nöjd!
*Redigerades 2 år sedan
Battlefield V (Xbox One)
2.9
(9)
129 kr
2 år sedan
Grymt bra grafik, det kan jag iaf säga. Känns ju väldigt likt BF3 fortfarande, och kanske tom likt från BF 1942 vilket jag spelade en gång i tiden. Finns dock många fler spellägen nu, men jag har inte hunnit testa alla. Dock är FPS på konsol väldigt ... konstigt enligt mig, förutom möjligen i singleplayer. Har faktiskt inte märkt av några buggar, men bättre vapen för medics känns som att det har behövts (Släpptes precis i uppdatering).
Asus RT-AC87U
3.4
(58)
2 år sedan
En i det stora hela, jättebra router! Men varför ingen aimesh på just denna router? Oförståeligt. Förmodligen någon bakomliggande teknisk orsak, jag tror det finns interna orsaker såsom utvecklingskostnader bakom, men som konsument är det svårt att förså.
Jaybird X3
2.8
(92)
1 669 kr
3 år sedan*
Första reaktionen, bokstavligen de första 10 sekunderna: Herregud viket instängt ljud! Jag lyssnar normalt sett på Sennheiser HD 280 Pro. Jag gissar att det är de allra högsta frekvenserna som är dämpade i dessa lurar, iaf jämfört med HD 280. Har bytt pluppar otal gånger och kör nu på comply (vilket var en trevlig överraskning, visste inte att det ingick!) och tycker efter någon timmes lyssnade att det låter bättre. Förmodligen har jag vant mig, men ljudet är faktiskt helt ok. Det som är viktigt till 90% för mig med lurar är inte för lite bas, och inte för "hårt" ljud. Det har dessa verkligen inte. Leker man med EQ i appen så kan man få löjligt mycket bas. EQ kör jag på platt just nu, kunde inte riktigt hitta någon bra inställning. Appen kan kännas onödig, men den visar faktiskt batteri % vilket är mycket bra! Dessa lurar inköptes ju för träning, och med comply tror jag inte jag behöver köra vingarna vilka jag tyckte var lite obekväma, de kommer sitta kvar ändå. Bra system för att förkorta kablarna! Mottagningen som många klagar på, måste nästan vara telefonberoende. Jag kan ha telefonen i valfri ficka, i annat rum, bakom en vägg osv. Hackade inte en enda gång och jag har moto g5 plus. De höga prompterna stör mig inte nämnvärt, jag lyssnar normalt sett ganska högt. Det enda jag väntar på nu är att de går sönder. Gör de inte det så får 9 stjärnor stå kvar! Uppdatering: Gick sönder efter 4 månader, ARGH! Hela metallburken runt ena hörluren lossnade, och kablarna gick såklart rakt av! Inte ok.... Jag har knappt använt dessa förutom vid mitt skrivbord, har sprungit med de kanske 7 ggr totalt så det handlar inte om någon svett eller fuktskada...
*Redigerades 2 år sedan
Sida 2