Prisjakt

Vesslan79

Medlem sen 2009-12-13
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elbutik se
Utmärkt
(234)
Utmärkt
ett år sedan

Ofta billigast elprodukter för installationer och mycket snabb leverans. Dom gånger det blivit fel har dom kompenserat.

Asus Cerberus
Full Star 1
3.8
(51)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte de för 299kr från Teknikmagasinet. Ljud och känsla funkar bra för denna prisklassen. Dock började micken glappa redan efter två veckor - pajade sedan helt. Teknikmagasinet bytte dom - hoppas de nya håller bättre.

Philips AJ3231
Full Star 1
1.8
(4)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Köpte klockan på NetonNet för 290kr. Det som lockade var den snygga designen. Dock märkte jag efter ett par veckor att klockan börjat sacka efter, varpå jag fick ställa in den på nytt. Efter att ha behövt göra detta varje vecka då klockan börjat gå efter 1-2 minuter så lämnade jag till slut tillbaka den. Har aldrig varit med om något liknande hos en klockradio. Borde verkligen inte kunna hända en klocka i denna prisklassen.

*Redigerades 6 år sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
Bra
7 år sedan*

Fick mina varor ett par dagar efter beställning. En av dem ångrade jag och ville skicka tillbaka. Fyndiq kunde inte hjälpa till med returen utan den fick jag bekosta själv (därav avdrag på en stjärna). Jag kontaktade då säljaren direkt - denna hjälpte till med retursedel. Kundtjänst på Fyndiq var behjälpliga och svarade på mail efter någon dag, t.o.m. på en lördag. De låg därefter självmant på och ville bli uppdaterade på returen med kollinr. och sändningsdatum. Pengarna betalas in på samma kort jag handlat med nom 14 dagar - lite lång tid. Annars mycket nöjd med affären.

*Redigerades 7 år sedan
CDON
OK
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*

Beställde ett Trangia-kök och en ultralätt ryggsäck. Dagen efter beställningen kunde jag hämta ut grejorna på mitt lokala utlämningsställe. De kostade dessutom betydligt mindre än hos konkurrenterna. Kan inte bli bättre.

*Redigerades 8 år sedan