Prisjakt

Vesslan79

Medlem sen 2009-12-13
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
JBL Bar 2.1 Deep Bass MK2
Full Star 1
2
(1)
3 988 kr
V
Vesslan79
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

Första soundbaren jag köpt - så har svårt att jämföra med andra. Men första intrycket är - ljudet är helt magiskt! Har under mina 44 år aldrig ägt något som ger ifrån sig såpass bra ljud 😳 Blev till att spela även Spotify genom dessa trots att jag har takhögtalare sedan tidigare - dessa har en makalös bas. Kan tillägga att jag är novis på området och inte ägt någon soundbar tidigare - men wow alltså …lätt värt 2500kr som jag gav på cybermonday 2023. Min tv upplevelse har helt plötsligt blivit så mycket bättre 🙂 //Efter 5 månader med denna ändrar jag från en 5:a till en 2:a. Vet inte om det beror på min TV eller soundbaren - men det är nästan alltid strul med att få soundbaren att funka. Nu har den dessutom börjat brusa i bakgrunden ibland när den inte funkar. Jag har köpt olika hdmi kablar - de senaste och dyrare alternativ. Spelar ingen roll. TV är en nyare Samsung. Inkopplad med en hdmi sladd i ARC uttag. Även provat vanligt hdmi uttag. Tittar på instruktioner på youtube hur jag ska ställa in TV:n. Spelar ingen roll - oftast strular det och inget ljud kommer från Soundbaren. Helt plötsligt kan den gå igång utan att jag fattar varför. Ska prova med optisk kabel innan jag gör ett försök att lämna tillbaka den.

Elbutik
Utmärkt
(345)
V
Vesslan79
6 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Ofta billigast elprodukter för installationer och mycket snabb leverans. Dom gånger det blivit fel har dom kompenserat.

Asus Cerberus Over-ear Headset
Full Star 1
4
(51)
V
Vesslan79
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Köpte de för 299kr från Teknikmagasinet. Ljud och känsla funkar bra för denna prisklassen. Dock började micken glappa redan efter två veckor - pajade sedan helt. Teknikmagasinet bytte dom - hoppas de nya håller bättre.

Philips AJ3231
Full Star 1
2
(4)
V
Vesslan79
6 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte klockan på NetonNet för 290kr. Det som lockade var den snygga designen. Dock märkte jag efter ett par veckor att klockan börjat sacka efter, varpå jag fick ställa in den på nytt. Efter att ha behövt göra detta varje vecka då klockan börjat gå efter 1-2 minuter så lämnade jag till slut tillbaka den. Har aldrig varit med om något liknande hos en klockradio. Borde verkligen inte kunna hända en klocka i denna prisklassen.

Fyndiq
Dålig
(500+)
V
Vesslan79
6 omdömen
BraRedigerades 9 år sedan

Fick mina varor ett par dagar efter beställning. En av dem ångrade jag och ville skicka tillbaka. Fyndiq kunde inte hjälpa till med returen utan den fick jag bekosta själv (därav avdrag på en stjärna). Jag kontaktade då säljaren direkt - denna hjälpte till med retursedel. Kundtjänst på Fyndiq var behjälpliga och svarade på mail efter någon dag, t.o.m. på en lördag. De låg därefter självmant på och ville bli uppdaterade på returen med kollinr. och sändningsdatum. Pengarna betalas in på samma kort jag handlat med nom 14 dagar - lite lång tid. Annars mycket nöjd med affären.