Prisjakt

JockeP77

Medlem sen 2009-10-03
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Philips SE
OK
(46)
Usel
3 år sedan
Beställde en handhållen steamer och en citruspress i slutet av november. Vill tillägga att webbsidan inte kändes professionellt gjord, som om google translate hade varit med och översatt till knagglig svenska. Pressen fungerade inte och steamern såg uppenbart använd ut. Startade ett supportärende för pressen i mellandagarna men det dröjde ända till den 21 januari innan de skrev att de skulle skicka en ny press. Jag har dock fortfarande inte fått någon. Kan tillägga att det tar minst en vecka att få svar på ditt supportärende. Samtidigt som jag startade ett ärende om pressen startade jag även ett ärende om steamern - det har jag inte fått den minsta respons på än!
CDON
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Beställde en lite längre iPhone-kabel. När den kom vidare den sig vara använd och riktigt sunkig. Har nu varit i kontakt i över tre veckor med CDON och de väntar tydligen fortfarande på svar från någon underleverantör. Mina beställningar innan denna (det var länge sedan den senaste) har alltid funkat bra, men detta - värdelöst!
*Redigerades 4 år sedan
Speljätten
Usel
(14)
Usel
11 år sedan*
Usel service. Min leverans förväxlades med en annan, vilket upptäcktes av den andra. Jag fick via mail från Speljätten reda på att den andra killen hade så långt till sin affär att han måste få sina grejer från mig först innan han skickar mina varor till mig. Får alltså vänta säkert en vecka till på varorna. Uselt, Speljätten!
*Redigerades 11 år sedan