Prisjakt

Vicki78

Medlem sen 2009-09-17
10
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Dogman
Utmärkt
(3)
Utmärkt
Redigerades 8 månader sedan

Snabba leveranser och ofta fraktfritt, men det beror kanske iofs på för vilket belopp man handlar, men en påse Royal Canin kattmat på 4kg är fraktfritt iaf. Köper ofta det från Dogman.

Apple AirPods Wireless In-ear
Full Star 1
3.7
(163)
1 439 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Ja det är ju Apple, krävs det en mer specad recension än så? ;) Självklart är det kvalitet rakt igenom. Bra ljud, även om det inte är så bra bas, men tillräckligt bra för att njuta av bra musik :) Smidigt med den lilla laddningsasken där jag förvarar dem när de inte används och där de laddas. Superenkla att börja använda och går att använda med andra enheter du har i ditt iCloud utan att ens behöva para airpodsen med dem. Dra bara upp kontrollcenter på önskad enhet i ditt iCloud och swipa vänster så du får fram ljudreglaget och välj Airpods där :) Är så nöjd med köpet trots att de är dyra, men de är värda varenda krona! :D

NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Enkelt och smidigt att beställa.

Samsung Xpress SL-M2026W
Full Star 1
3.3
(24)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Smidig liten skrivare, lätt att installera. Enkel översikt i inställningarna, lätt att ändra t ex ip-adress på den. Den har dessutom airprint vilket var en överraskning för mig, det hade jag ingen aning om! Skönt att slippa använda samsungs app för det, men den funkar annars bra (använder den till min mammas samsungskrivare).

Sony SRS-XB3 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Helt otroligt vilket bra ljud det är i denna lilla högtalare! Förstår att den vunnit pris för Bäst i test (precis som dess föregångare gjorde). Förutom att det är lång battertid (24h), så är den vattentålig och går även att parkoppla med en till. Det går även att använda den som powerbank och ladda t ex mobilen, då den har ett usb-uttag. Den fungerar även som högtalartelefon. Den har även NFC om man använder det. Den var så bra så jag köpte en till och har dem nu parkopplade, det är grymt stereoljud av de båda!

Belkin N750 DB Wireless Dual-Band N+ Router F9K1103AT
Full Star 1
2.5
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har haft den lite mer än en vecka och funkar klockrent! Inga problem alls. Kör den som accesspunkt. Ej full pott i betyg pga att den är så stor. Fast den är snygg och man kan ha den som konstverk samtidigt ;)

Asus RT-N13U
Full Star 1
2.5
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fungerade dåligt. Tappade kontakten minst en gång per dag och var tvungen att göras strömlös för att fungera igen. Den sänkte dessutom resten av nätet också; min andra trådlösa accesspunkt så varken den eller den fasta linan funkade. Prövade ha den i annat nät också, ha den som antingen router eller accesspunkt, koppla i antingen wan eller lan, men inget fungerade. Skickade tillbaka skiten och köpte istället en Belkin N750 som har fungerat felfritt sen jag köpte den för ca en vecka sedan.

Asus Eee Box EB1503-B019E
Full Star 1
2.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag hade hoppats på att kunna streama från t ex netflix med denna, men det laggade. Kollade hastigheten med bredbandskollen och den visade 14,5 MBit, och visst, det är inte så bra, men jag trodde det skulle gå. Det funkar felfritt från wii-konsolen, men då är det iofs inte samma kvalité heller. Fast kvalitén var inte så bra på denna heller. Skickade tillbaka den. Det ingick tangentbord och mus och det är ju bra :) synd bara det inte stod i beskrivningen hos Dustin, så hade jag sluppit beställa trådlöst tangentbord och mus som jag också skickade tillbaka.

Nokia BH-505
Full Star 1
3.6
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Testade detta headset när jag var ute och sprang igår. Det funkade alldeles utmärkt till min iPhone :) Det var inga problem att koppla ihop dem och det fungerade finfint. Reglagen var bra placerade vid öronen. Ljudreglage samt svara/lägg på-knapp på höger sida och paus samt låtbyte på vänster sida. Riktigt bra ljud tyckte jag med hyfsad basåtergivning. Bra att man dessutom kunde välja hur mycket av ljuden runt omkring man ville höra; bara att välja hur långt in i öronen snäckorna skulle vara intryckta. Flera olika storlekar på öronsnäckorna medföljde, de som satt på vid leverans passade mig bäst. Headsetet var bekvämt och satt bra vid löpningen. Det hoppade inget på huvudet utan satt still hela tiden. Hade iofs håret uppsatt så det vilade i princip på hästsvansen. Med håret nere så hänger det långt ner på bakhuvudet mot nacken och studsar lite grann när man springer. Vet ej hur det är för samtal än då jag endast haft det en gång vid löpning än så länge och lyssnat på musik.

iRobot Roomba 521
Full Star 1
4.5
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Jag älskar den här! Vi har haft den i fem dagar och den är kanon! Inga fler smulor i köket längs golvlister, under köksbord eller runt sockeln på köksön och katthåren har minskat, särskilt på mattorna ;) Den har inga problem att komma över trösklarna i vårt hus från 70-talet där inte alla trösklar är utbytta och den plöjer även över benen på en fåtölj från ikea (poäng)! Fast ibland fastnar den och då får man hjälpa den lite. Den körde även över grabbens tågbana (brio) utan några problem, tyvärr släpades den med ibland så numera tar vi undan tågbanan, eller rättare sagt grabben gör det, han gör rekord efter rekord i att plocka undan sina leksaker sen vi skaffade roomban och det gör tösen med för den delen ;) Drar man ut stolarna från borden har den inga problem att dammsuga där heller. Annars kan det bli ganska svårframkomligt för den. Den är lätt att tömma och rymmer mer än man tror. Man behöver nog inte tömma den efter varje städtillfälle, men det är lika bra att göra det då filtret iofs brukar vara fullt men själva behållaren har mer plats. Borsten behöver också rengöras, både från katthår och främst mina långa hårstrån som snurrat sig runt borsten. Bra pris om man inte vill ha en massa lull-lull som till t ex 581 som jag först tittade på. Jag köpte vår roomba på clasohlson.se när det var kampanj och den kostade 2500 kr, kunde inte låta bli då utan var tvungen att slå till och det ångrar jag inte :D Trodde först jag skulle sakna att det inte fanns nån schemaläggning, men det gör jag inte :) vi kan ändå inte ha den på då vi inte är hemma, iom att den kan fastna i fåtöljens ben och ljudnivån är inte så störande heller att vi inte kan ha den igång när vi är hemma. Se gärna recensionen i min blogg också, där finns även en bild på fåtöljen vi har: http://victoriasgottochblandat.wordpress.com/2012/05/27/utvardering-irobot-roomba-521/ Där finns även bilder på den in action: http://victoriasgottochblandat.wordpress.com/2012/05/23/invigning-av-robotdammsugaren/