Prisjakt

svanbo

Medlem sen 2004-03-20
99
Bidrag
51
Hjälpsamröster
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Köpte en telefon som jag sedan ångrade. Ringde dem dagen efter att jag köpt men då hade de redan hunnit skicka telefonen (bra!). De guidade mig till hur man enklast gör en (kostnadsfri) retur. Ringde dem även senare då jag fastnade på ett steg i returprocessen, även den gången svarade de snabbt och var superhjälpsamma. Tummen upp! Uppdatering: har just handlat av dem för tredje gången. La beställning kl 17 på eftermiddagen. Kl 22 fick jag besked att den skickats, nästa dag kom den fram med hemleverans (gratis, såklart). Fantastiskt! Bästa nätbutiken!
*Redigerades 5 månader sedan
Panasonic RZ-S500WE
Full Star 1
4
(10)
1 118 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Har bara haft dem ett par dagar, uppdaterar efter hand men hittills tycker jag de är grymma! Var osäker på hur bra de skulle sitta i örat men hittills har de suttit som en smäck, har dock inte provat att springa eller sporta med dem. Är normalstor man och använder M plupparna. Noise cancellation är grym, i klass med mina stora lurar Sony WH-H900N. Även den passiva ljudisoleringen är bra. Ljudet är bra och fylligt med djup bas, inte i klass med mina 3000kr in-ear men mer än tillräckligt bra för när man är på språng. Läste några recensioner där man var kritisk till ljudet, förstår ärligt talat inte vad de pratar om. Tvekade mellan dessa och Sony WF-1000XM3 och har inte ångrat mig en sekund. Att dessa dessutom var 500kr billigare gör ju ingenting... + Bra, fylligt och behagligt ljud + Grym ANC + Bekväma och sitter bra + Lätta att parkoppla och använda + Litet och smidigt case + Bra pris - Har inte hittat något än Uppdatering: den irriterande blåa LEDen som blinkade hela tiden när hörlurarna är på går numera att stänga av i appen.
*Redigerades 10 månader sedan
NiteCore HC60
Full Star 1
3.4
(3)
649 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Bra och ljusstark. Känns välbyggd och kvalitet, är inte orolig för att ta ut den i vilket göteborgskt januariväder som helst. Mjuk spot i mitten och brett ströljus, åtminstone på högsta ljusstyrkan. Lite framtung, vilket gör att ljuset guppar lite när man springer med den. Trög att vinkla, vilket är bra då den inte vinklas oavsiktligt men dåligt då det är svårt att vinkla den när den sitter på huvudet, kräver tvåhandsgrepp. Sammanfattningsvis en bra och prisvärd lampa!
Andersson DFF 1.3 3L
Full Star 1
3.8
(1)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Bra, rejäl no-nonsens fritös. Gör vad den ska och gör det bra! Saknar en strömbrytare, man måste dra ur sladden för att stänga av den, men det är verkligen en petitess. Blir varm överraskande fort, ett par minuter bara för att värma 3l olja till 150 grader. Supergoda pommes. Som vanligt rekommenderas att dubbelfritera: först 7-8 minuter på 150 grader, sedan låta dem vila en stund, sedan 2-3 minuter på 190 grader. Krispiga och fina blir de då! Rekommenderas varmt.
Webhallen
Bra
(500+)
Dålig
2 år sedan
Blixtsnabb leverans - MEN jättestor kartong, massor av förpackningsmaterial för en pytteliten produkt. Jag struntar i hur bra det var i övrigt, använder ni så mycket material så är det automatiskt lågt betyg (hade varit 1 stjärna om det inte vore för blixtsnabb frakt). Butiker måste sluta packa varor på det sättet!
Samsung Galaxy S10e SM-G970F/DS 128GB
Full Star 1
3.8
(45)
4 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Väldigt nöjd efter ett par veckors användande. Stora minuset för mig är fingeravtrycksläsaren, lyckas inte vänja mig vid den konstiga placeringen. Vill också betona en sak: LJUDET. Förstår inte hur man lyckats kräma ut så fylligt och kraftfullt ljud i en telefon. Bästa jag hört i en telefon.
One For All URC 7980 Smart Control
Full Star 1
3.7
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Smidig och stilren sak, smidigare än Logitechs stora klunsar. Behövde en fjärr som klarar både IR och radiofrekvenser. Dock är denna INTE kompatibel med t.ex. PS3, av någon anledning. Jag kan dock utan problem kontrollera min tv-box, som går på radiofrekvenser, så jag förstår inte varför PS3 inte stöds.... + Smidig + Skön och greppvänlig + Bra knappar + Alla mina prylar fanns i listan, enkelt att konfigurera m.h.a. appen + Enkelt att programmera "nos mot nos" + "Aktiviteter" d.v.s. jag kan styra DVD -spelaren samtidigt som volymkontrollen styr TVns volym - "Aktiviteterna" finns bara en viss uppsättning, man kan inte välja fritt vilka prylar som ska styras av vad - Inte kompatibel med Playstation - Svenska manualen är inkomplett, trodde först att den kunde mycket mindre än vad den kan p.g.a. att de missat att översätta ett antal sidor. Använd den engelska!
Gaminggadgets
Bra
(97)
Utmärkt
3 år sedan
Kunde inte vara mer nöjd. Toppklass!
Jays m-Six Wireless
Full Star 1
2.7
(13)
634 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Trevliga och bra ljud! Har dock en del problem i samband med min klocka (Sony Smartwatch 3), vet inte vad som orsakar problemen, därför svårt att betygsätta. Skriver mer om detta nedan. Använder dem uteslutande när jag springer, och då i kombination med min klocka. Mycket skönt att inte behöva ha med sig telefonen för att få musik när man springer! + Trevligt, behagligt ljud med mycket bas - precis som man vill ha i ett par sportlurar. Självklart inte i närheten av t.ex. q-Jays i upplösning och ljudbild, men fullt tillräckligt bra för ett par sportlurar. + Sitter behagligt och bra i öronen, ingen risk att de trillar av, däremot har de en tendens att krypa ut ur öronen så jag får trycka till dem efter ett tag, detta kan dock bero på att jag inte hittat rätt storlek på plupparna än. + Fullt tillräcklig batteritid för mig + Bra nackrem som är lätt att justera så att de alltid sitter bra på plats + Smart lösning med den magnetiska laddkontakten! Dock hade kabeln gärna fått vara längre, varför så kort? + Svettåliga + Funkar bra vid handsfree -samtal, har dock bara provat en gång - Knappen är alldeles för odistinkt, jag vet inte om jag tryckt på den om jag inte har den i örat och får den audiella bekräftelsen på att jag satt på eller stängt av - Skulle gärna ha volymknappar på hörlurarna, pilligt att ändra volymen på klockan när jag springer - Svag blåtandskoppling med min klocka. Jag måste ha klockan på höger arm för att det inte ska bli glapp i musiken, vilket känns ovant för mig. Vet inte om det är klockan eller hörlurarna som är den svaga länken här. - Knappen på hörluren fungerar inte att styra musiken på den musikspelare jag använder på klockan (Wear Music), fungerar bara med Google Play Music på klockan vilken jag inte vill använda. Återigen, vet inte om det är klockans eller hörlurarnas fel. - Svettåliga, vad betyder det? Kan man spola av dem i vatten? Kan man springa med dem i regn? Skulle vilja ha en tydligare beskrivning av hur mycket vatten de tål. - Förvaring, hur tänkte ni här Jays? Hur ska jag transportera hörlurarna i träningsväskan? Som tur är hade jag en oanvänd hård burk från ett par andra hörlurar, men detta kunde Jays gott skicka med. En bra recension finns här https://www.head-fi.org/showcase/jays-m-six-wireless.23321/reviews
*Redigerades 3 år sedan
Menuett 800262
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Uppdatering: drar av en stjärna för att den fastnar lätt. Återigen, har ingenting att jämföra med men varje dag jag kommer hem har den fastnat i en matta eller tröskel. Men så kanske det är med alla, vad vet jag. Haft den några dagar, uppdaterar omdömet så småningom. Men hittills är jag nöjd! Detta är min första robotdammsugare så jag har inget att jämföra med. + Städar bra! Samlar upp mycket damm. + Upplever att sensorerna funkar bra, den undviker hinder bra och krockar den är det väldigt löst. + För att vara "dum" rör den sig bra och med tiden städar den överallt. + Tar sig fram bra, t.o.m. över mina trösklar som jag trodde skulle vara för höga. + Någorlunda tyst, eller iaf inte alltför högljudd. + Rätt stilren och snygg. + Åker "hem" och laddar när batteriet blir lågt. + Aktiverar man kantprogrammet städar den väldigt bra utefter väggar, tar sig dock inte hela vägen in i hörn p.g.a. den runda formen. + Dammbehållaren är mycket lätt att ta ut, tömma och rengöra. - Svårt att programmera, manualen är dubbeltydig, ska man ställa in tid (klocktid) eller om hur många timmar den ska börja städa? Tydligen är det efter hur lång tid den ska börja städa, men varför ska man då ställa in klocktiden på den? - Av någon outgrundlig anledning vägrar den dammsuga min hallmatta, den tror att den är ett hinder och vänder där. Ställer jag dammsugaren mitt på mattan freakar den ur helt och börjar backa in i saker. Mycket synd, då det är den som behöver dammsugas allra mest.... Det är en helt vanlig svart hallmatta. Av denna anledning drar jag av en stjärna. Uppdatering: tydligen är det trappsensorerna som tror att mattan är en kant/avsats, tydligen ett vanligt problem med robotdammsugare och vissa mattor (har en annan svart matta som den inte ryggar för). Löses genom att tejpa för sensorerna med silvertejp eller annan tejp med ljus insida. Nu städar den även hallmattan 😊 dock bygger det ju på att man inte har någon trappa eller avsats hemma... - Fastnar ibland i mattkanter (har dock som sagt inget att jämföra med) - Rätt liten dammbehållare (återigen, har inget att jämföra med) Sammantaget känns ändå 1000 kr som hittat för denna!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1