Kategorier
Prisjakt

ToJa92

Medlem sen 2009-06-12
51
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Alina
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Har aldrig haft problem med alina, bra service också. Ibland funkar inte deras lagersaldo dock, men då får man oftast en bättre produkt till ett rabatterat pris. Att de dessutom är enda datorbutiken i Norrköping är ett stort plus. Rekommenderas. UPPATERING: Alina kör ofta trevliga kampanjer, väl värt att uppmärksamma.
*Redigerades 8 år sedan
Verbatim USB Store-N-Go Netbook 16GB
4.1
(3)
9 år sedan*
Perfekt till Ultrabook eller andra små datorer med (relativt) liten SSD - visst att det sticker ut lite, men det är väldigt smidigt att ha film/tv-serier på. Har inga hastighetssiffror men det känns inte onaturligt långsamt som väldigt billiga minnen gör. UPPDATERING: Hastigheten har visat sig vara lite sämre än vad jag hoppats, drar därför av en stjärna.
*Redigerades 8 år sedan
Creative EP-630
3.8
(119)
179 kr
11 år sedan*
Har fungerar klockrent i över ett år nu, dock råkade jag lägga ena hörluren på en hårddisk vilket resulterade i att den hörluren skadades, och numera låter ganska dåligt(25% volym på vänstra och 100% volym på högra). Får se om jag köper likadana lurar eller om jag kollar efter några andra. Tyvärr saknas basen litegrann, visst kan man höra den men inte så tydligt som på vissa andra hörlurar. Annars är de riktigt bra, och billiga, så köp! UPPDATERING: Slutade med att jag köpte nya. Har nu haft dessa i två år, men nu är det dags att hitta ett par andra.
*Redigerades 9 år sedan
Sony Vaio VGP-BMS15
3.3
(1)
9 år sedan*
+: Glider bra Bluetooth Smidig avstängning Ganska snabb på att koppla upp sig(även om det givetvis även beror på datorn) Snygg Räckvidden, har provat upp till ca 5 meter vilket gick utan problem och fördröjningar -: Kan tappa kontakten ibland(vet ej om det beror på musen eller datorn) Neutral: Fungerar ej väldigt bra till "snabba" spel(pga Bluetooth blir det en liten fördröjning) Fick den för 179:- vilket jag tycker är ett bra pris. För 479:- så är jag inte säker på om jag kan rekommendera den lika starkt.
*Redigerades 9 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Inga problem de gånger jag handlat i deras butik i Linköping.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 32MB 1TB
3.5
(68)
2 045 kr
11 år sedan*
Har två stycken, kör på bra. Dock så klickar den ena när den spinner upp, lite oroväckande. Därav 9*. Annars perfekta både till lagring och systemdisk. Uppdatering: Såhär ett år senare snurrar båda på bra fortfarande. Funkar perfekt som exempelvis speldisk, med väldigt bra laddningstider. Blir troligen en till, alternativt en till green-disk från samsung snart. 10* är det nya betyget. Uppdatering2: Snurrar fortfarande fint efter 2 år, spin-up-tiderna är något längre än när jag köpte dem, men det är fortfarande en bra disk. Funderar definitivt på att köpa en till medan de fortfarande finns, nu när Samsungs hårddiskavdelning blivit uppköpt försvinner väll dessa. Ska även tillägga att ena hårddisken varit igång ~320 dagar enligt SMART-datan. Den andra är inte långt efter.
*Redigerades 9 år sedan
Ainol Novo 7 Aurora 8GB
4.3
(5)
9 år sedan*
Betalade endast 1300kr för denna - mycket platta för pengarna. + Skärmen + MicroSD-läsare + Hårdvaruknappar + Riktig GPU + Ok CPU + Klarar filmer med upplösningen 1920x1080p samt DTS-ljud(som mixas ned). + mini-HDMI-port(även om jag inte använder den) Neutralt: Ingen bluetooth Ingen GPS Skärmen kan vara oresponsiv ibland(men detta varier med vilken ROM man har också) - Ingen stor/"vanlig" USB-port - Mali 400(även om en likadan sitter i ex. Galaxy S II så är stödet större för Adreno-GPUerna) Plasten är inte riktigt perfekt tyvärr, den är lite för tunn på baksidan(bakgrundsbelysningen lyser igenom). Dessutom så släpper skärmen lite ibland, inte så att man ser in men det blir några mm mellanrum mellan skärm och resten av chassit. Kör CM9 vilket jag starkt kan rekommendera, snabbaste ROMen jag provat, allt funkar inte perfekt än men den är helt klart användbar.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung microSDHC Class 6 16GB
4.2
(2)
9 år sedan*
+ Billigt + Snabbt(10-11MB/s skriv[enligt Windows 7], läs har jag inte kollat men funkar bra i en Android-tablet) + microSD till SD-adapter medföljer - Ingenting
*Redigerades 9 år sedan
SanDisk Sansa Clip+ 2GB
3.6
(14)
9 år sedan*
En trevlig sak för de som tröttnat på stora MP3-spelare. Hade innan en iAudio X5 vilken var en riktig bjässe. Den körde dock Rockbox, och det visste jag var någonting jag ville ha med mig i min nya spelare. Sagt och gjort, gick in på Rockbox sida och kollade vilka modeller som gick att använda. Och valet föll på denna. Para ihop den med ett 32GB minneskort och du har en väldigt smidig MP3/FLAC-spelare som man kan ta med sig vart som helst. Brukar till och med använda den när jag sitter vid min bärbara dator, dels eftersom jag ändå inte har någon musik på datorn, och dels eftersom man då kan gå och göra något annat utan att musiken slutar spela. Att den dessutom har riktigt bra ljud är inget negativt. Enda negativa är att skärmen är något liten. Visst att det är trevligt med en väldigt liten spelare, men för min del hade de kunnat göra kontrollen något mindre och stoppat in en några millimeter större skärm. Det hade gjort Rockbox lite mer användarvänligt, inte minst på "Nu spelas" skärmen som ser väldigt ihoptryckt ut. En lite mer kvadratisk variant med kontroller som Iriver Clix hade varit grymt(men man kan ju inte få allt..).
*Redigerades 9 år sedan
Sida 2