Prisjakt

hovnarr1

Medlem sen 2009-06-06
41
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Peak Performance Unite Glove (Herr)
Full Star 1
1
(1)
382 kr
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Riktigt dålig kvalité. Haft två par dår båda går sönder i fuskskinnet. Stora hål i handflatan. Peak Performance har blivit så dåligt med åren. Tidigare var det förknippat med svensk kvalité.

Parfumdreams
Bra
(187)
h
hovnarr1
41 omdömen
Uselett år sedan

Varning, mottog två Shiseido produkter varav en var öppnad och såg använd ut. När jag kontaktade Parfumdreams om det och påpekade att man faktiskt betalat fullt pris och förväntar sig nya produkter, blev det inget gehör. Riktiga skojare!

Apple AirPods Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(162)
1 945 kr
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastiskt smidigt, sitter skönt i öronen. Mycket bra ljud och det låter toppen när man pratar i telefon med dem. Gymmade precis med mina. Bästa köpet på länge! Apple har gjort det igen, sätter ribban för allt. Enda nackdelen var den långa leveranstiden!

Samsung UE48JU7505
Full Star 1
4.4
(5)
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Gav mig själv denna igår i julklapp och är otroligt nöjd än så länge. Gick från en äldre Philips Ambilight och förväntade mig att sakna ambilight funktionen, men vilket lyft en 4K tv gör för Netflix t ex. Snygg design på tvn, tunn och curved ger en skönare bild för film tittandet. Fördelar: efter kalibreringen blir filmerna helt perfekta. Streamar 4K med Netflix helt fantastiskt. Fungerar fint att spela Xbox one på. Uppstarten är extremt snabb. Mycket tv för pengarna. Nackdelar: ljudet, låter burkigt får köpa till en soundbar. Reflektar mycket i skärmen från ljuskällor. Se på analog tv är definitivt ingen höjdare på 4K tv. Uppdatering 26/12-2015. Netflix appen fungerar inte tillfredställande. Flera gånger man måste starta om tvn då Netflix vägrar visa upp film efter avbrott. Sänker därför betyget tills detta blivit åtgärdat. Köpte till en curved soundbar och ljudet är fantastiskt även med Spotify. Streamar från servern via DLNA och uppspelningen blir helt perfekt! Gjort av med min mediaspelare då denna inte behövs längre!

Sony Smartband 2 SWR12
Full Star 1
2.9
(13)
188 kr
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra armband men behöver nog någon uppdatering på mjukvaran till iOS. Registrerar sömn, puls, stress och steg. Sömn och stress är det jag kollar mest. Skriver till hälsoappen i iOS. Stress mätaren är inte helt pålitlig, men det andra verkar fungera som det ska. Den mäter variationen i hjärtslagen och kan då beräkna hur stressad man är. Missar ett par staplar om dagen, vilket ger ett sänkt betyg. Har skickat in min på en service verkstad, kan ha fått ett söndrigt ex. Men tror snarare att det är något mjukvaru relaterat. Led lampor och vibrationer vid notifications. Bra funktion. Saknar display! Sitter skönt och diskret på vristen. Håller i ca 2 dagar, laddas snabbt på 30 minuter. Saknar armbandet nu när jag inte har det kring handleden. Tror det kan bli riktigt bra Edit. 2015-10-24 Inne på mitt andra Smartband 2, första blev reklamerad och utbytt. Samma sak här, missar ca 6-8 staplar per dygn vilket motsvarar totalt 1,5-2 timmar. Det är något som är fel på mjukvaran när man kopplar den till iPhone. Då har jag den dessutom kopplad till en helt ny iPhone 6S Plus mot tidigare iPhone 6, kör ios 9.1. Hittar inte något direkt samband varför inte alla staplar kommer. Jag kommer returnera denna. Edit 2015-11-09 Jag valde att inte returnera den då den ändå fungerar till 95%. Har förhoppning att en framtida uppdatering kommer fixa så alla stress staplarna visas med iOS. Kollar bara på stress och sov mätaren. På stress mätaren visar också återhämtning ju senare på kvällen desto mindre procent kvar. Sov mätaren är också en riktigt bra funktion, inte konstigt man är trött om man bara fått 5 timmars sömn och lite djup sömn. Kollar hur min puls varit under natten, rätt läskigt att den varit uppe på 165 slag kl 05.30 när man sovit. Måste drömt något, men inget på stress mätaren visades. Våt dröm kanske....

Webhallen
Utmärkt
(500+)
h
hovnarr1
41 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Har handlat mycket på Webhallen. Bra priser, men flera gånger har det varit öppnade och använda/testade produkter som säljs som nya. Måttet var rågat när sonen kom hem med piratkopierade Apple Earpods inköpta på Webhallen. Nu väntar polisanmälan för bedrägeri. Finns en anledning till att dem inte skrivit ut Apples artikelnr! Har ni köpt ett par Apple Earpods på Webhallen tycker jag ni ska jämföra dem med original lurar. Ljudet, passformen och sladden är långt ifrån dem riktiga lurarna. Dessutom är bokstäverna L och R inte samma typsnitt.

Sony SBH70 Wireless
Full Star 1
4.1
(36)
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mycket bra ljud, sitter bra i örat. Bygeln känns bra och funkar bra för träning. Hopprep och löpning är inga problem. Enda minuset jag kan komma på är färgen. Då hudrester och klädnoppor sätter sig på bygeln så den ser smutsig ut. Välj inte svart! Låg i sängen och lyssnade och nu är bygeln klottrig med vita små prickar. Som tidigare recensent nämnt hör man omgivningsljud. Dock verkar inte noice cancelation funka i samtal med iPhone. Polaren hörde musik i bakgrunden och prat? Nöjd ändå! Har inte disconnectat någong gång, lyssnat ca 10 timmar på Spotify och kollat på film. Kan koppla till två units. Edit: använt det nu dagligen i ca 3 månader. Mycket nöjd med lurarna. Ljud, passform och batteritiden är kanon!

Amazon Fire TV Stick
Full Star 1
5
(1)
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Denna slår Chromecast med hästlängder. Gäller att ha en bra wifi signal då donglen saknar ethernet uttag. Streamar lätt högupplösta filmer både via Kodi och Netflix. Mycket snabbare och smidigare än en jailbreakad Apple Tv 2. Kodi 14.2 går lätt att sideloada. Går även att sideloada de flesta android appar. Installera firefox och koppla ett bluetooth tangentbord och surfa på tvn. Fire Tv stickan gör din tv till en smart tv som alla smart tv skulle varit. Bluetooth fjärrkontroll! Göms snyggt bakom tvn. Dock krävs extra strömförsörjning med en adapter. Drar lite ström och går i sleep mode efter 30 min av inaktivitet. Är så fantastiskt nöjd och hittade min ny billigt på Tradera!

Amazon Fire TV
Full Star 1
4
(2)
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Grymt bra, sideloadad med Kodi fungerar den som den ultimata Kodi upplevelsen kombinerat med Netflix appen. Hade tidigare jailbreakad Apple Tv 2, denna är en kraftig uppgradering.

Netgear Nighthawk R7000
Full Star 1
3.8
(71)
2 135 kr
h
hovnarr1
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bytte ut en Cisco E4200 som hade ett par år på nacken. 5Ghz bandet på Netgear är otroligt stark och vi har full styrka i hela lägenheten även i dem rum som inte E4200 klarade av. Gränssnittet är snyggt och lätt att navigerar i. Uppdaterad med senaste original mjukvaran, har inte märkt något annat än att den är stabil och otroligt snabb. Ett riktigt bra köp för 990 kr. Har 3 iPhones, 2 iPads, 3 Apple TV, NAS, PS4, PC och Sonos som är uppkopplat samtidigt. Streamar högupplöst utan några som helst problem. Kör USA som land för att få tillgång till några kanaler som annars inte körs, lite starkare och snabbare än EU kanalerna. Mer än nöjd med köpet.