Prisjakt

eyas

Medlem sen 2009-05-20
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
outl1
Dålig
(500+)
e
eyas
3 omdömen
Usel3 år sedan

Vi beställde ett växthus i början av juni 2021, som enligt deras webbplats fanns i lager och som skulle levereras inom en vecka. Vi stämde också av denna leverans med dem per telefon innan. Leveransen blev dock några veckor försenad och när den väl kom saknas det många delar. Vi har i en månads tid försökt få kontakt med deras support men de är inte intresserade av att ens återkomma. Sitter nu i augusti fortfarande med delar av ett växthus som vi inte kan montera. Undvik att köpa här om du inte gillar problem.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
e
eyas
3 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

Köpte en PC hos dem i butik och den skulle ha Photoshop Elements i fullversion. Denna ingick dock inte och man skyllde på att det var fel installation. Fick dock ingen hjälp utan blev hänvisad till tillverkarens support... Så, vill höja ett varande finger för NetOnNet.

Digiswe
e
eyas
3 omdömen
UselRedigerades 15 år sedan

Handla här om du vill bli lurad... Det enda som kom fort var fakturan. Kundservice är mycket svåra att få tag på och när man väl kommer fram är de totalt oresonliga. De är billiga, mycket billiga men minst lika kassa.